Brendovi

Pametni telefon kao glavni alat za vođenje biznisa

Brendovi

„Naša mreža“ u šestoj epizodi podkasta donosi priču kako možete voditi svoj posao samo uz pomoć pametnog telefona i laptopa.

 

Aktuelno vreme donelo je nove biznis modele, influensere, kripto valute i trend da gotovo sve poslovne aktivnosti možete završiti samo uz pomoć pametnog telefona. Može li se posao obavljati isključivo njime ili je potreban i računar, i šta je potrebno da bi sve funkcionisalo otkrio je Aleksandar Stanić, osnivač dropshipping akademije i Webiz projekta, u šestoj epizodi podkasta „Naša mreža”.

Danas su svi alati neophodni za rad i poslovanje dostupni onlajn, na brojnim sajtovima i u okviru cloud platformi za koje se plaća mesečna nadoknada. Prednost korišćenja „oblaka“ je da nema komplikovanih instalacija programa, već je potrebna samo dobra internet konekcija. Takođe, sve informacije koje su vam potrebne na taj način postaju dostupne u svakom trenutku i na drugom uređaju, a možete da im pristupite uz korišćenje dvofaktorske identifikacije ili šifre koju sami kreirate.

Ako vam biznis zavisi od onlajn sveta, potrebno je da odaberete što bolji internet paket, a u tom slučaju internet sa telefona možete da upotrebite i za laptop.

Ima raznih dodataka i aplikacija koje mogu pomoći u poslovanju. I u tehničkom smislu je jednostavnost postala imperativ. Sve se svodi na nekoliko klikova, jer danas i deca mogu da urade dosta korisnih stvari najjednostavnijim prevlačenjem slika ili bilo kojih drugih elemenata na ekranu. Takođe, važno je da imate kvalitetan sadržaj i dobru formu jer tržište i trendovi nameću sve više standarde. Na društvenim mrežama danas možemo da sagradimo brend kakav poželimo, jer smo u potpunosti zavisni od njih”, istakao je Aleksandar Stanić.

Ukoliko rezultati izostaju ili kasne zbog tehničkih specifikacija onda je potrebno preći na bolje modele telefona ili drugih uređaja. Usporavanje je kritična tačka koja mora odmah da se reši zarad uštede vremena. Kako se tržište kreće, tako se pomeraju i potrebe i zato je investiranje u dobru opremu ušteda na duže staze.

Kroz serijal razgovora u formi podkasta „Naša mreža“ pokreće različite teme koje zanimaju preduzetnike. Svake druge srede, odabrani sagovornici u razgovoru sa Zoranom Stanojevićem će pokušati da predvide koji su to naredni izazovi koji se očekuju i na koji način mogu uspešno da se prevaziđu. Podkast „Naša mreža“ u video formatu je dostupan na aplikaciji i veb-sajtu nasamreza.rs dok je audio format zastupljen na podkast platformama: Spotify, Soundcloud, Apple podcast, Deezer, Google podcast.

Naša mreža Powered by A1 je prva besplatna biznis aplikacija namenjena malim i srednjim preduzećima. Sa više od 1100 aktivnih korisnika na veb-sajtu i aplikaciji, „Naša mreža“ kroz tri celine: Informiši me, Umreži me i Podrži me nudi korisne informacije i pogodnosti, kao i mogućnost za povezivanje i proširivanje poslovanja. Edukativnoj komponenti platforme Informiši me mogu pristupiti svi i pronaći korisne informacije i inspirativan sadržaj za unapređenje poslovanja. Umreži me je centralni deo platforme, na kome kompanije kreiraju svoje profile koji im pružaju mogućnost da kontaktiraju i umrežavaju se sa drugim kompanijama i na taj način prošire svoje poslovne prilike. Podrži me nudi razne pogodnosti koje, uz pomoć svojih partnera, A1 obezbeđuje kako bi unapredio i olakšao poslovanje svojih biznis korisnika.
nasamreza.rs

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Brendovi

IKEA i Little Sun predstavljaju SAMMANLÄNKAD kolekciju inspirisanu sunčevom svetlošću

Advertiser Serbia30. марта 2023.

Prva donacija u 2023. godini realizovana u Srednjoj školi „Sveti Ahilije“ u Arilju

Advertiser Serbia29. марта 2023.

Kroz program „Znanjem do posla“ do željene karijere i bolje budućnosti predstavljene usluge karijernog vođenja i savetovanja (KViS)

Advertiser Serbia29. марта 2023.

TS Ventures fond Telekoma Srbija i Microsoft zajednički ulažu u startape

Advertiser Serbia28. марта 2023.

Poslovi sa srednjom školom za platu veću od 1.000 evra

Advertiser Serbia28. марта 2023.

Tencentov prihod od internet oglasa raste po prvi put posle više od godinu dana

Advertiser Serbia28. марта 2023.

„Sat za našu planetu” – Kontinuirana podrška Eurobank Direktne

Advertiser Serbia27. марта 2023.

Infinum Foundation stipendira 10 srednjoškolaca iz cele Hrvatske

Advertiser Serbia27. марта 2023.

SVETLANA JOSIPOVIĆ, Telekom Srbija: „Ulažemo u obrazovanje mladih koji su pokretači pozitivnih promena u društvu“

Advertiser Serbia25. марта 2023.

Umro Gordon Mur suosnivač Intela i silicijumske doline

Advertiser Serbia25. марта 2023.

Ovation ft. Lovers, nova Anno Domini kolaboracija

Advertiser Serbia22. марта 2023.

IoT tehnologija: Digitalizovana poljoprivreda jedan od stubova digitalizacije Srbije

Advertiser Serbia20. марта 2023.

Nove linije Samsung Neo QLED i OLED televizora od sada su dostupne za prednarudžbinu uz fantastične poklone

Advertiser Serbia20. марта 2023.

Završen 7. „BizKod“, najuspešnije ekipe „Hakatonci Trče Počasni Krug“ i „GSM“

Advertiser Serbia20. марта 2023.

[SEE MARKETING 2022/23] JOVANA NESTOROVIĆ, Simpo: „60 godina postojanja Simpo posvećuje svim generacijama koje su svoje snove ostvarivale sa nama“

Advertiser Serbia20. марта 2023.