Konferencije

Oren Simanian: Investitori – Kako ih privući da investiraju u vas

ZAGREB – Sve nas zanima što će na Digital Takeover-u pričati osnivač kompanije Colosseum sport, koji više od 10 godina aktivno posluje na izraelskoj i međunarodnoj sceni preduzetništva i inovacija

 

Na ovogodišnji Digital Takeover u septembru dolazi još jedno velike ime. Čovek koji je pokrenuo naciju u veliku i moćnu zajednicu veza, umrežavanja i saradnje. Preduzetnik, investitor, menadžer… Sve nas zanima kakve će nam novosti doneti Oren Simanian, osnivač kompanije Colosseum, sportske inovacijske grupe. U svom predavanju – Powered by Embassy of the State of Israel, pozabaviće se sportskom tehnološkom revolucijom, ali i kako izraelska tehnologija donosi revoluciju u sportsku industriju. Biće tu još mnogo zanimljivosti koje ćemo moći da primenimo i na našem tržištu.

Oren je osnovao Colosseum Sport zbog ljubavi prema sportu koju je razvio tokom dvadesetogodišnje karijere fudbalskog sudije u izraelskoj prvoj fudbalskoj ligi i kao jedan od vodećih lica u izraelskom startup ekosistemu. Ključna je figura u izraelskom startup ekosistemu, predavač i viši strateški savetnik za inovacije. Već više od deset godina aktivno posluje na izraelskoj i međunarodnoj sceni preduzetništva i inovacija, a tokom tog perioda održao je 65 međunarodnih govora o preduzetništvu, uključujući za TEDx i Svetsku banku, organizovao više od 150 događanja, pokrenuo više od 20 programa i razne inovacijske forume. Cilj mu je u svemu da podstakne veću uključenost svih učesnika u preduzetništvu. Uspešan ekosistem namenjen startupovima, smatra, treba da ima podršku državnog, akademskog i privatnog sektora, i to tim redosledom. Osnovni podsticaj potiče od državnih institucija, a krajnji od privatnih investitora, najčešće iz investicijskih fondova koji se sve više profiliraju kao tragači za potencijalnim ‘zlatnim kokama’ među mladim tehnološkim preduzetnicima, objašnjava Oren. Često ističe da osnivači startupova, u želji da se u najboljem svetlu predstave mogućim investitorima, često prave početničke greške i ostaju neopaženi, bez obzira na dobru ideju koju imaju.
Novac postoji i želi da vas upozna, ali morate naučiti kako da ga zainteresujete za svoju ideju. Pritom, morate paziti da ne „izgubite sebe“, odnosno da ne podredite svoje stavove vladajućim trendovima kako biste se svideli većini, već da pronađete način da se nametnete originalnim sadržajem – istakao je na jednom predavanju pokretač razvijene izraelske startup scene.

Svakako se isplati poslušati kakve će nam još zanimljivosti ispričati na Digital Takeover-u.

Radite li na nekom startupu ili to planirate, želite da poboljšate svoje poslovanje, tada se predavanje Orena Simaniana svakako isplati poslušati. Jer to je čovek koji godinama stvara platforme koje donose radikalne inovacije u svetu sporta i pomaže startupovima da otključaju novu fazu svog rasta. Možda se u novostima koje saznate krije i ključ vašeg uspeha.

Najveći regionalni inovacijski i transformacijski summit &expo Digital Takeover biće održan 8. i 9. septembra 2020., očekuje vas još bogatiji program s više od 22 sata bogatog sadržaja a spisak sa više od 60 panelista i predavača iz celog sveta dodatno se širi, ekskluzivnost mu svakako daje činjenica da tematski ove godine predstavlja mešavinu dostignuća koja će oblikovati biznis iz svakog ugla ljudskog delovanja – političkog, ekonomskog, društvenog i tehnološkog.

Digital Takeover ove godine poseban naglasak stavlja na aktivno učenje i iskustvo digitalnog sveta kao neophodan alat u stvaranju kvalitetne poslovne klime u društvu čime vidljivo postaje nezaobilazan događaj u 2020. – zato, rezervišite nove datume, čeka vas nezaboravno iskustvo koje donose domaći i svetski stručnjaci, a u expo programu predstavljamo brojne inovacije

Novo izdanje Digital Takeovera biće održano u skladu sa svim aktuelnim merama zaštite koje preporučuju merodavna tela. Uskoro kreće i prodaja karata, a donosimo i sve informacije o novostima u programu.

Pratite zvaničnu stranicu digitaltakeover.hr.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Više u Konferencije

24sata vam poklanja predstojeći Digital Takeover!

Advertiser Serbia29. jula 2020.

Održana online konferencija E-COMMERCE REVOLUTION – Transformacija e-trgovine nakon pandemije

Advertiser Serbia7. jula 2020.

Color Media Communications: Online konferencija „e-commerce revolution“

Advertiser Serbia6. jula 2020.

Budućnost maloprodaje: Sinergija razumevanja, efikasnosti i empatije

Advertiser Serbia30. juna 2020.

Budućnost maloprodaje – Utorak, 16. jun u 16:30 WeCann Live panel

Advertiser Serbia12. juna 2020.

Novi datum Digital Takeover-a, trajaće čak dva dana

Advertiser Serbia5. juna 2020.

Završena deseta Brending konferencija

Advertiser Serbia23. maja 2020.

Louise Tingström, radila je spajanja vredna 200 milijardi evra a 27. maja je na DK Talks-u

Advertiser Serbia22. maja 2020.

Da li su mali i veliki biznisi mogli da iskoriste lekcije iz prošlosti za prevazilaženje krize?

Advertiser Serbia20. maja 2020.

Danas počinje deseta Brending konferencija – kako je izgledalo prvih 9?

Advertiser Serbia18. maja 2020.

VESNA BEGANOVIĆ, Via Media: „Mi smo važna karika u oporavku i modernizaciji ekonomije“

Advertiser Serbia15. maja 2020.

Zaključci webinara DIRECT TALKS From home: Insights vs. Myths – Šta nas zapravo čeka posle Covid-19?

Advertiser Serbia14. maja 2020.

BK10 predstavlja: Komunikacija u vremenu pandemije

Advertiser Serbia14. maja 2020.

Ugostiteljstvo nije luksuz

Advertiser Serbia13. maja 2020.

Branding Conference 10 – The show must go on!

Advertiser Serbia7. maja 2020.