Brendovi

One UI Watch4.5 donosi poboljšano iskustvo korišćenja novijih modela Galaxy Watch satova

Brendovi

One UI Watch4.5 će uskoro biti dostupan za Galaxy Watch(1) uređaje i donosi poboljšano iskustvo korišćenja sata. Pored najnovije verzije Wear OS Powered by Samsung (Wear OS 3.5), novi One UI Watch4.5 omogućava kompletnije iskustvo unosa teksta, lakši način pozivanja i niz novih intuitivnih funkcija za lakše korišćenje.

 

Kompletnije iskustvo korišćenja sata

Za lakše ostvarivanje interakcije sa satom, One UI Watch4.5 dodaje kompletnu mogućnost unosa teksta na ekranu. Bilo da vršite pretrage ili odgovarate na poruke i mejlove, možete da koristite prednosti nove celokupne QWERTY tastature sa funkcijom „prevuci za unos teksta“ pored diktiranja i pisanja rukom, što komunikaciju čini lakšom nego ikada pre(2) ., umesto korišćenja samo jednog načina unosa teksta, One UI Watch4.5 vam daje mogućnost da ga u bilo kom trenutku promenite, na primer da počnete da diktirate poruku, a zatim pređete na tastaturu u slučaju da vam je potrebna veća privatnost.

Takođe, i pozivanje je lakše na Galaxy Watch-u zahvaljujući dual-SIM podršci na One UI Watch4.5(3). Korisnici mogu da podese SIM karticu po izboru na svom Galaxy pametnom telefonu i automatski je sinhronizuju na svom Galaxy Watch satu. Pregledan ekran vam uvek pokazuje koja SIM kartica se koristi na satu. Ako je SIM kartica podešena na „uvek pitaj“ na telefonu, korisnici mogu da izaberu koju SIM karticu žele da koriste sa svog Galaxy Watch sata. Želite da pozivate bez otkrivanja svog privatnog broja? Izbor je na vama – SIM1 ili SIM2.Lakše pozivanje sa dual-SIM podrškom

Pored toga što je sredstvo komunikacije koje je uvek sa vama, Galaxy Watch sat nudi i prilagođavanje lica sata kako bi se on što bolje uklopio sa vašom garderobom. Uživajte u omiljenom izgledu sata u raznim stilovima tako što ćete dodati lice sata u omiljenu listu i svaki put ga prilagoditi uz pomoć različitih boja i pozadina(4). Pored toga, omiljena lista izgleda sata koju odaberete ostaje sačuvana da biste mogli brzo da joj pristupite, tako da ne morate da pretražujete celu kolekciju.

Veća pristupačnost Galaxy Watch sata

Novi One UI Watch4.5 takođe nudi korisne funkcije za pristupačnost koje korisnicima omogućavaju da uživaju u kompletnom iskustvu korišćenja Galaxy Watch sata.

Korisnici mogu da prilagode ekran odabirom omiljene nijanse i povećaju kontrast za lakše čitanje ispisa. Među ostalim funkcijama za vizuelnu pomoć su smanjena transparentnost i efekti zamućenja, kao i uklanjanje animacija. Isto tako, zvučna pomoć omogućava korisnicima da podese zvuk na levom i desnom audio izlazu za svoje povezane Bluetooth slušalice(5).


Vizuelne funkcije za pristupačnost pružaju jasnoću

Oni kojima je potrebna dodatna podrška za unos dodirom mogu da produže trajanje interakcije dodira ekrana zahvaljujući funkciji „trajanje dodira“, kao i da isključe ponavljanje unosa dodirom uz pomoć funkcije ignorisanja ponavljanja dodira radi bolje kontrole.

Radi dodatne podrške, korisnici mogu da podese koliko dugo privremene funkcije, kao što su jačina zvuka i obaveštenja, ostaju na ekranu uz pomoć funkcije „vreme za akciju“, kao i da podese glavni taster za prebacivanje na najčešće korišćenu funkciju. Svim opcijama za pristupačnost se može pristupiti sa jednog odgovarajućeg menija, tako da ne morate da „kopate“ po podešavanjima da biste ih pronašli.


Unosi dodirom pristupačni zahvaljujući opcijama interakcije i spretnosti

Cela QWERTY tastatura, unapređeno iskustvo pozivanja i čitav niz opcija za pristupačnost na novom One UI Watch4.5 korisnicima nude kompletnije iskustvo korišćenja Galaxy Watch sata. Galaxy One UI Watch4.5 će biti dostupan u trećem kvartalu, a stiže i još novih funkcija. Najnovije vesti pratite na Samsung Mobile Press.

* Sve funkcije, karakteristike, specifikacije i druge informacije o proizvodu u ovom dokumentu uključujući, bez ograničenja, prednosti, dizajn, cenu, komponente, performanse, dostupnost i mogućnosti proizvoda se mogu menjati bez prethodnog obaveštenja.

Tagovi za pretragu
Galaxy Watch, One UI Watch, Wear OS, pristupačnost

(1) One UI Watch 4.5 će biti dostupan za Galaxy Watch4, Galaxy Watch4 Classic i novu Galaxy Watch seriju. Dostupnost može da zavisi od tržišta, modela i uparenog pametnog telefona.
(2) Dostupnost Qwerty tastature i funkcije „prevuci za kucanje teksta“ može da zavisi od jezika.
(3) Neophodno je da bude uparen sa dual-SIM Galaxy pametnim telefonom.
(4) Opcije prilagođavanja lica sata obezbeđuje kreator lica sata i dostupnost može da varira.
(5) Nije podržano tokom poziva.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Brendovi

Žena sa Floride tužila Kraft Heinz jer je za pripremu jela potrebno više vremena nego što je oglašeno

Advertiser Serbia2. децембра 2022.

Avon ispunjava sve praznične beauty želje

Advertiser Serbia2. децембра 2022.

[SEE MARKETING 2022/23] SUZANA BERIĆ, Telekom Srbija: „Samo brendovi koji se budu okrenuli ka kolektivnoj akciji će zapravo biti relevantni za ciljnu grupu“

Advertiser Serbia1. децембра 2022.

Austrijske stočare naljutilo reklamiranje Tirola ovsenim mlekom

Advertiser Serbia1. децембра 2022.

Glovo beleži povećanu aktivnost u vreme kada fudbal spaja ljude

Advertiser Serbia1. децембра 2022.

Odličan provod na sajmu pića koje se pije sa ledom i uživanjem

Advertiser Serbia30. новембра 2022.

Španija pokreće novi kodeks za sprečavanje seksizma u oglasima za dečije igračke

Advertiser Serbia30. новембра 2022.

[SEE MARKETING 2022/23] ALEKSANDRA KOSANOVIĆ STRIŽAK, Erste Banka: „Današnji marketing podrazumeva hrabrost, odvažnost i spremnost na odstupanje od tradicionalnog i uobičajenog“

Advertiser Serbia29. новембра 2022.

Najtraženiji zlatnici u Srbiji ove jeseni

Advertiser Serbia29. новембра 2022.

Održan Maxi Nacionalni festival hrane

Advertiser Serbia29. новембра 2022.

Mia Bjelogrlić dobitnica priznanja za žensku hrabrost kompanije Avon

Advertiser Serbia26. новембра 2022.

Coca-Cola podrška mladima besplatan vebinar 29. i 30. novembra

Advertiser Serbia26. новембра 2022.

[SEE MARKETING 2022/23] JELENA ČAĐENOVIĆ, A1 Srbija: „Snažnija veza i dvosmerna komunikacija sa agencijama i eksternim partnerima su ključni za postizanje izuzetnih rezultata“

Advertiser Serbia25. новембра 2022.

Matje Flamini na konferenciji A1 Talk

Advertiser Serbia24. новембра 2022.

Jednostavan put do pravog izbora – vivo pametni telefoni

Advertiser Serbia24. новембра 2022.