Brendovi

OLJA NESTOV: „AcademIAA je edukativni program koji su ove godine iskrojili pravi majstori zanata marketinga i biznisa“

Razgovarali smo sa Oljom Nestov, Digital Marketing Specialist kompanije Atlantic Grupa, o ovogodišnjoj IAA Akademiji u okviru koje je koordinator edukativnog modula pod nazivom „Digital“.

 
——————————————————–

Edukativni program koji ove godine po sedmi put organizuje Međunarodno udruženje za marketinške komunikacije (International Advertising Association, Serbian Chapter), AcademIAA, biće održan od 17.09. do 16.12.2022. Reč je o jednom od najobuhvatnijih i najbolje rangiranih edukativnih programa u globalnoj IAA mreži. Prijave traju do 15. avgusta!

Ove godine polaznici će imati priliku da čuju preko 50 predavača i panelista. Svaki od modula koordiniraju stručnjaci iz relevantnih oblasti koji iza sebe imaju zavidno iskustvo i izuzetne rezultate. Sadržaj je podeljen na 5 modula: Biznis (koordinator: Miloš Aleksić, Marketing Strategist, KupujemProdajem); Kreativa (koordinator: Đorđe Janković, Managing Partner & Creative Director, Friday); Istraživanje i analitika (koordinator: Nikola Vasiljević, Head of analytics and insights, Mad Head Games); Mediji (koordinator: Aleksandar Jovanović, Strategy & Investment Director, OMD); Digital (koordinatorka: Olja Nestov, Digital Marketing Specialist, Atlantic Grupa).

Program je namenjen mladim profesionalcima sa najviše 5 godina iskustva u struci, a preporučuje se studentima, mladim marketarima, preduzetnicima, ali pre svega – onima koji su spremni da se posvete ličnom usavršavanju.
——————————————————

Za početak, molimo vas da predstavite modul čiji ste koordinator: Koji je naziv modula, ko su predavači, koje su teme i koji su edukativni sadržaji svake od pojedinačnih tema?

– Koordinator sam DIGITAL modula, na kojem ove godine izučavamo marketing u digitalnoj eri. Bavimo se razumevanjem digitalnog potrošača, za koga kreiramo relevantan sadržaj, koji plasiramo kroz digitalne kanale i merimo uticaj na biznis ciljeve. I sve to u uzbudljivom web 3.0 okruženju! Tematski obrađujemo strategiju sadržaja, kreativu, digitalne kanale i medijske taktike. Upoznajemo brendove, lidere u regionu kao što su Grand kafa i Štark, kroz case study kampanje. Investiramo u našu digitalnu budućnost kroz razumevanje pojmova Metaverse, Blockchain i NFT. Predavači su majstori marketinškog zanata: Stefan Lobor, Vukašin Lazarević, Dino Oreški, Mija Šijakinjić, Nina Pepić, Jelena Ovuka, Nikola Vuković, Milivoj Đorđić, Maša Rađenović, Ognjen Radeta i gosti panelisti.

Koji su glavni edukativni ciljevi modula čiji ste vi koordinator i kome je ova edukacija namenjena?

– Ciljevi modula DIGITAL su pre svega unapređenje znanja iz ključnih oblasti marketinga u digitalnom okruženju, razvoj kompetencija za rad u digitalnom marketingu i razumevanje procesa, analitike i merenja ključnih pokazatelja uspeha.

Edukacija je namenjena svima koji se interesuju za razvoj brendova u digitalnom okruženju, pasionirano prate trendove u oglašavanju i zaljubljenici su u digitalni marketing.

Uputite poziv svim potencijalnim polaznicima, odnosno preporučite ovogodišnju IAA Akademiju

– AcademIAA je edukativni program koji su ove godine iskrojili pravi majstori zanata marketinga i biznisa. Pružiće vam praktično znanje, poznanstva i savete mnogih majstora struke. Njihovo iskustvo, filozofija, način rada i uspešne kampanje su garant da ćete i vi usavršiti svoje veštine i postati majstor marketinga. Dođite da „šijemo“ DIGITAL zajedno!

 
Izvor: Advertiser Serbia

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Brendovi

Hemofarm novim rekordima obeležio 63 godine poslovanja

Advertiser Serbia2. јуна 2023.

IKEA i Eni Libovic pokreću program mentorstva za buduće fotografe

Advertiser Serbia2. јуна 2023.

Eurobank Direktna donirala 1,5 miliona dinara za uređenje lokaliteta Nacionalnog parka Tara

Advertiser Serbia1. јуна 2023.

Članski paketi Auto-moto saveza Srbije od sada dostupni i na 600 TENFORE lokacija

Advertiser Serbia1. јуна 2023.

Stella Artois zvezda među pivima sada sa 00% alkohola

Advertiser Serbia1. јуна 2023.

Održana regionalna konferencija „Značaj učenja kroz rad (WBL) i socijalne inkluzije za razvoj privreda zapadnog balkana (WB6)“

Advertiser Serbia31. маја 2023.

Svečana dodela priznanja „Miljenik potrošača”

Advertiser Serbia30. маја 2023.

Pernod Ricard i Lenny Kravitz predstavili brend Nocheluna

Advertiser Serbia30. маја 2023.

Marlboro odlazi u istoriju?

Advertiser Serbia30. маја 2023.

Saznajte kako da ažurirate podešavanja privatnosti u svim svojim aplikacijama

Advertiser Serbia30. маја 2023.

Roming podaci i pametno putno osiguranje – u jednom paketu

Advertiser Serbia29. маја 2023.

Glovo analitika pokazuje da su se prošle godine u Srbiji naručivala 3 burgera svakog minuta

Advertiser Serbia29. маја 2023.

Slovenija: Oglašivač 2022. godine je Mercator

Advertiser Serbia27. маја 2023.

Pet korisnih funkcija kamere vivo X90 Pro

Advertiser Serbia25. маја 2023.

TouchMenu – inovativna aplikacija u svetu ugostiteljstva!

Advertiser Serbia25. маја 2023.