Brendovi

OLJA NESTOV: „AcademIAA je edukativni program koji su ove godine iskrojili pravi majstori zanata marketinga i biznisa“

Razgovarali smo sa Oljom Nestov, Digital Marketing Specialist kompanije Atlantic Grupa, o ovogodišnjoj IAA Akademiji u okviru koje je koordinator edukativnog modula pod nazivom „Digital“.

 
——————————————————–

Edukativni program koji ove godine po sedmi put organizuje Međunarodno udruženje za marketinške komunikacije (International Advertising Association, Serbian Chapter), AcademIAA, biće održan od 17.09. do 16.12.2022. Reč je o jednom od najobuhvatnijih i najbolje rangiranih edukativnih programa u globalnoj IAA mreži. Prijave traju do 15. avgusta!

Ove godine polaznici će imati priliku da čuju preko 50 predavača i panelista. Svaki od modula koordiniraju stručnjaci iz relevantnih oblasti koji iza sebe imaju zavidno iskustvo i izuzetne rezultate. Sadržaj je podeljen na 5 modula: Biznis (koordinator: Miloš Aleksić, Marketing Strategist, KupujemProdajem); Kreativa (koordinator: Đorđe Janković, Managing Partner & Creative Director, Friday); Istraživanje i analitika (koordinator: Nikola Vasiljević, Head of analytics and insights, Mad Head Games); Mediji (koordinator: Aleksandar Jovanović, Strategy & Investment Director, OMD); Digital (koordinatorka: Olja Nestov, Digital Marketing Specialist, Atlantic Grupa).

Program je namenjen mladim profesionalcima sa najviše 5 godina iskustva u struci, a preporučuje se studentima, mladim marketarima, preduzetnicima, ali pre svega – onima koji su spremni da se posvete ličnom usavršavanju.
——————————————————

Za početak, molimo vas da predstavite modul čiji ste koordinator: Koji je naziv modula, ko su predavači, koje su teme i koji su edukativni sadržaji svake od pojedinačnih tema?

– Koordinator sam DIGITAL modula, na kojem ove godine izučavamo marketing u digitalnoj eri. Bavimo se razumevanjem digitalnog potrošača, za koga kreiramo relevantan sadržaj, koji plasiramo kroz digitalne kanale i merimo uticaj na biznis ciljeve. I sve to u uzbudljivom web 3.0 okruženju! Tematski obrađujemo strategiju sadržaja, kreativu, digitalne kanale i medijske taktike. Upoznajemo brendove, lidere u regionu kao što su Grand kafa i Štark, kroz case study kampanje. Investiramo u našu digitalnu budućnost kroz razumevanje pojmova Metaverse, Blockchain i NFT. Predavači su majstori marketinškog zanata: Stefan Lobor, Vukašin Lazarević, Dino Oreški, Mija Šijakinjić, Nina Pepić, Jelena Ovuka, Nikola Vuković, Milivoj Đorđić, Maša Rađenović, Ognjen Radeta i gosti panelisti.

Koji su glavni edukativni ciljevi modula čiji ste vi koordinator i kome je ova edukacija namenjena?

– Ciljevi modula DIGITAL su pre svega unapređenje znanja iz ključnih oblasti marketinga u digitalnom okruženju, razvoj kompetencija za rad u digitalnom marketingu i razumevanje procesa, analitike i merenja ključnih pokazatelja uspeha.

Edukacija je namenjena svima koji se interesuju za razvoj brendova u digitalnom okruženju, pasionirano prate trendove u oglašavanju i zaljubljenici su u digitalni marketing.

Uputite poziv svim potencijalnim polaznicima, odnosno preporučite ovogodišnju IAA Akademiju

– AcademIAA je edukativni program koji su ove godine iskrojili pravi majstori zanata marketinga i biznisa. Pružiće vam praktično znanje, poznanstva i savete mnogih majstora struke. Njihovo iskustvo, filozofija, način rada i uspešne kampanje su garant da ćete i vi usavršiti svoje veštine i postati majstor marketinga. Dođite da „šijemo“ DIGITAL zajedno!

 
Izvor: Advertiser Serbia

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Brendovi

Žena sa Floride tužila Kraft Heinz jer je za pripremu jela potrebno više vremena nego što je oglašeno

Advertiser Serbia2. децембра 2022.

Avon ispunjava sve praznične beauty želje

Advertiser Serbia2. децембра 2022.

[SEE MARKETING 2022/23] SUZANA BERIĆ, Telekom Srbija: „Samo brendovi koji se budu okrenuli ka kolektivnoj akciji će zapravo biti relevantni za ciljnu grupu“

Advertiser Serbia1. децембра 2022.

Austrijske stočare naljutilo reklamiranje Tirola ovsenim mlekom

Advertiser Serbia1. децембра 2022.

Glovo beleži povećanu aktivnost u vreme kada fudbal spaja ljude

Advertiser Serbia1. децембра 2022.

Odličan provod na sajmu pića koje se pije sa ledom i uživanjem

Advertiser Serbia30. новембра 2022.

Španija pokreće novi kodeks za sprečavanje seksizma u oglasima za dečije igračke

Advertiser Serbia30. новембра 2022.

[SEE MARKETING 2022/23] ALEKSANDRA KOSANOVIĆ STRIŽAK, Erste Banka: „Današnji marketing podrazumeva hrabrost, odvažnost i spremnost na odstupanje od tradicionalnog i uobičajenog“

Advertiser Serbia29. новембра 2022.

Najtraženiji zlatnici u Srbiji ove jeseni

Advertiser Serbia29. новембра 2022.

Održan Maxi Nacionalni festival hrane

Advertiser Serbia29. новембра 2022.

Mia Bjelogrlić dobitnica priznanja za žensku hrabrost kompanije Avon

Advertiser Serbia26. новембра 2022.

Coca-Cola podrška mladima besplatan vebinar 29. i 30. novembra

Advertiser Serbia26. новембра 2022.

[SEE MARKETING 2022/23] JELENA ČAĐENOVIĆ, A1 Srbija: „Snažnija veza i dvosmerna komunikacija sa agencijama i eksternim partnerima su ključni za postizanje izuzetnih rezultata“

Advertiser Serbia25. новембра 2022.

Matje Flamini na konferenciji A1 Talk

Advertiser Serbia24. новембра 2022.

Jednostavan put do pravog izbora – vivo pametni telefoni

Advertiser Serbia24. новембра 2022.