Edukacija

Od A do I: Sve o primeni veštačke inteligencije u marketingu saznajte na radionicama HOWtoWOW akademije!

Deseta sezona HOWtoWOW akademije jača svoj momentum: nove radionice će u novootvorenom zagrebačkom Zonaru pokriti sve ono što se mora znati o veštačkoj inteligenciji.

 

Više nije pitanje šta je veštačka inteligencija, nego kako pomoću nje postići kvalitet i efikasnost – a upravo je to izazov kojemu će u Zagrebu uz međunarodne stručnjakinje doskočiti dve nove radionice HOWtoWOW marketinške akademije, na kojima će polaznici sistematično i iz različitih perspektiva, a ujedno komplementarno, pristupiti temi.

Iako se u svakodnevni rad brojnih branši implementira već dugo, produkti veštačke inteligencije tek su sada postali široko dostupni, a asistencija AI-ja pri optimizaciji poslovnih rezultata gotovo je neophodna. How to Do AI with Swag uz predavačicu Charidu Dorder zato će važna znanja svim polaznicima komunikacijske industrije, bez obzira na specijalizaciju, ponuditi 26. oktobra, dok će se uz Victoriju Rusnac 9. novembra na radionici naziva Unlock the Power of AI Tools marketingaši usmeriti na copywriting, dizajn i video sadržaj.

Veštačka inteligencija nije novost u svetu tržišnih komunikacija – naše agencije članice odavno je implementiraju u svakodnevnom radu. Zato je veliko zadovoljstvo što AI učenja, s kojim smo započeli u HURA-i i na Danima komunikacija godinama ranije, sada možemo, uz pojačanu pažnju javnosti kada je reč o AI-ju, podeliti i sa zajednicom“, poručila je Dunja Ivana Ballon, direktorica Hrvatske udruge društava za tržišno komuniciranje, organizatora HOWtoWOW akademije.

MOŽE LI AI USKOČITI KADA KREATIVNOST ZAKAŽE?

Šta je veštačka inteligencija, machine learning, a šta deep learning? Kako se AI transformiše u marketingu? Koji su najjednostavniji načini za integraciju, edukaciju i napredak uz pomoć AI-ja za dugoročni uspeh? Vrsna stručnjakinja, osnivačica AI Marketing Academyja te autorica knjige AI in Marketing Charida Dorder 26. oktobra 2023. u zagrebačkom Zonaru održaće radionicu How to Do AI with Swag, na kojoj će učesnici imati priliku da nauče sve o veštačkoj inteligenciji i njenim gotovo neograničenim mogućnostima.

SVLADAVANJE NAJTEŽEG ZADATKA – DAVANJA UPUTSTVA

Victoria Rusnac – stručnjakinja za veštačku inteligenciju kojoj su zajednički imenilac kompanije kao što su Nestle, Intuit, Orange i EE – garantuje da ima najbolji pristup učenju o AI-ju. Učesnike radionice How to Unlock the Power of AI Tools 9. novembra 2023. u Zonaru će naučiti da napišu najkvalitetniji prompt, tj. uputstva koja će od veštačke inteligencije izmamiti optimalne rezultate, a posebno će se usmeriti na AI alate za copywriting, dizajn i video sadržaj, kao i one za optimalizaciju vlastite i timske produktivnosti.

Više informacija o akademiji, koja i u jubilarnoj desetoj sezoni svim zaljubljenicima u tržišne komunikacije omogućava pristup najboljim svetskim praksama i vrhunskim stručnjacima, dostupno je na linku.

******

Hrvatska udruga društava za tržišno komuniciranje (HURA) je vodeće strukovno udruženje u sektoru tržišnih komunikacija u Hrvatskoj. Članice HURA-e neke su od najboljih i najnagrađivanijih nacionalnih agencija. HURA organizuje nacionalni festival tržišnog komuniciranja Dane komunikacija s pripadajućim takmičenjima Effie, IdejaX, MIXX i Young Lions, marketinšku akademiju HOWtoWOW, regionalnu reviju reklamnih agencija BalCannes, redovne edukacije i mnoge druge projekte. Bori se za poboljšanje tržišnih uslova i napredak čitave industrije, što uključuje lobističke aktivnosti, pregovaranje sa zakonodavcem, promociju struke, brojna istraživanja i statistike u industriji, savetovanje i drugo. Izvan granica deluje u sklopu svetskog udruženja agencija VoxComm, EACA-e (Europskog udruženja agencija za tržišno komuniciranje), ekskluzivni je predstavnik organizacija Cannes Lions i Effie Worldwide za Hrvatsku te je kroz Interactive Advertising Bureau (IAB) Croatia deo svetske mreže IAB Global Network.

Više o HURA-i saznajte na www.hura.hr, Facebook i LinkedIn stranicama

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Edukacija

Pet leadership trendova koji će obeležiti 2024. godinu

Advertiser Serbia22. јануар 2024.

Gorenje Valjevo i Kancelarija za dualno obrazovanje potpisali Memorandum o razumevanju

Advertiser Serbia27. децембар 2023.

Završen osmi AcademIAA program

Advertiser Serbia15. децембар 2023.

Na novoj radionici HOWtoWOW akademije unapredite poslovanje uz pomoć employer brandinga

Advertiser Serbia25. новембар 2023.

Miodrag Kostić daruje društvu Palatu nauke

Advertiser Serbia30. октобар 2023.

Radionica “Od podataka do profita” u Subotici

Advertiser Serbia25. октобар 2023.

Evropska komisija vas poziva na webinar o pokretanju Influencer Legal Huba

Advertiser Serbia11. октобар 2023.

Samsung nudi intuitivno, personalizovano i bezbedno iskustvo za developere na skupu SDC23

Advertiser Serbia6. октобар 2023.

Organizaciona kultura i dizajn

Advertiser Serbia25. септембар 2023.

Otvorene prijave za Školu privatnosti

Advertiser Serbia21. септембар 2023.

Samsung pokreće inicijativu obuke gejmera koja im pomaže da dodatno usavrše svoju igru

Advertiser Serbia19. септембар 2023.

Kako uz kreativnost pretvoriti podatke u sjajnu priču – saznajte na novoj HOWtoWOW radionici!

Advertiser Serbia15. септембар 2023.

Poznati rezultati drugog kruga selekcije AcademIAA programa

Advertiser Serbia12. септембар 2023.

Produžene prijave za AcademIAA

Advertiser Serbia10. август 2023.

Pet koraka do uspeha u svetu promena – pridružite se stratezima i kreativcima na radionici u Rougemarin Parku!

Advertiser Serbia8. август 2023.