Konferencije

Objavljen program prve SoMo Borac konferencije

Konferencije

ZAGREB – Novi format najvažnije nagrade u oblasti digitala SoMo Borac by Httpool jeste celodnevna konferencija, a objavljen je i program cele konferencije. Više od 30 vrhunskih domaćih i međunarodnih stručnjaka iz media i advertising industrije deliće svoje znanje o aktuelnim temama.

 

Predstavnik Mete, Adam Nowakowski, Creative Agency Partner za CEE će govoriti o oglašavanju putem društvenih mreža i kako iskoristiti njihov potencijal te koliko je važan mobilni telefon kao “medij” koji danas ima najveći uticaj i moć privlačenja pažnje. Zanimljiv razgovor na temu medija vodiće Matija Babić, CEO Index.hr i Nikola Vrdoljak iz agencije 404.

Goruća tema u medijima jeste i uvođenje digitalne pretplate kao novog poslovnog modela, a hrvatski medijski stručnjaci Bojana Božanić Ivanović, Lider Media, Zoran Turković, 24 sata i Stipe Grubišić, Hanza Media na panelu koji će moderirati Mia Biberović raspravljaće o tome koliko je taj model održiv u Hrvatskoj i hoće li publika prihvatiti pretplatu kao novi način funkcionisanja medija. U svom predavanju, modela pretplate dotaćiće se i Tomáš Bella, suosnivač i web direktor nezavisnog slovačkog dnevnog lista Denník N, koji će u predavanju “Making people pay”, pričati o maloj grupi novinara koja je krenula od nule i izgradila profitabilan poslovni model pretplate otporan na pritisak oligarha.

Predvodnik revolucije digitalnih novina u Evropi i glavni urednik internet časopisa Fanpage.it Francesco Cancellato govoriće o slučaju Fanpage i novina u eri algoritama. Radi se o slučaju izdavačke kompanije koja je shvatila promenu u medijskom ekosistemu i koja je radila na stvaranju proizvoda koji je bio ekonomski održiv i kvalitetan u medijskom kontekstu.

Uložili smo veliki trud u pripremu cele konferencije i pokrivanje svih tema koje su važne za sve u industriji. Jako nas raduje i interesovanje koji beleži 11. izdanje SoMo Borca, od konferencije, preko dodele nagrada pa sve do partyja. Verujemo da ćemo opravdati poverenje i da će svi otići s novim znanjem, iskustvom, praktičnim savetima, ali i novim poznanstvima”, rekla je Ružica Vrdoljak Ličina, izvršna direktorica SoMo Borca.

Ceo program konferencije pogledajte na linku, a sve novosti o SoMo Borcu od kojeg nas deli samo nedelju dana pratiti putem SoMo Borac newslettera, na web stranici te na SoMo Borac Facebooku, Instagramu i LinkedInu. Pratite i zanimljive sagovornike u podcastu SoMoCast, koji je realizovan sa streaming platformom Voyo: Youtube, Spotify, Deezer, Apple Podcasts i Google Podcasts.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Konferencije

Digitalne platforme za rad jednoglasno podržavaju regulaciju i sistem nadzora

Advertiser Serbia6. децембра 2023.

Hrvatska: Platformski rad pod nadzorom države s prvim danom 2024

Advertiser Serbia5. децембра 2023.

Hrvatska: Šta sve donosi Vladin sistem za nadzor platformskog rada?

Advertiser Serbia30. новембра 2023.

NEM Zagreb 2023 objavio finaliste takmičenja NEM Awards

Advertiser Serbia23. новембра 2023.

‘Mlade više ne zanima zastareli način rada, zato biraju gig ekonomiju’

Advertiser Serbia22. новембра 2023.

MOJCA MADEA MAJHEN, Paideia Events: „Organizovanje ovogodišnjeg SEMPL-a bilo je sjajno iskustvo“

Advertiser Serbia21. новембра 2023.

NEM Zagreb 2023: Bogata lista hrvatskih i međunarodnih TV profesionalaca koji su potvrdili svoj dolazak

Advertiser Serbia21. новембра 2023.

MANUELA ŠOLA, Komunikacijski laboratorij: „Vrijeme je da započnemo razgovor o tome kako će izgledati naši poslovi u budućnosti“

Advertiser Serbia19. новембра 2023.

Poznati su dobitnici SoMo Borac nagrade!

Advertiser Serbia18. новембра 2023.

Srbija postala članica Alijanse za upravljanje veštačkom inteligencijom

Advertiser Serbia17. новембра 2023.

Nova SoMo Borac statua: Estetska težina simbolizuje težinu nagrade

Advertiser Serbia15. новембра 2023.

BEST Beograd i ove godine organizuje AIBG – intenzivno studentsko programersko takmičenje

Advertiser Serbia15. новембра 2023.

Regionalna konferencija o olakšavanju trgovine: Olakšavanje trgovine oblikuje saradnju i integraciju ekonomija Zapadnog Balkana u digitalnom dobu

Advertiser Serbia14. новембра 2023.

Predstavljanje novog sistema za nadzor platformskog rada na prvoj hrvatskoj konferenciji o GIG ekonomiji

Advertiser Serbia10. новембра 2023.

Održana Deveta konferencija Grupe mrežnih operatora Srbije (RSNOG)

Advertiser Serbia10. новембра 2023.