Konferencije

Objavljen program prve SoMo Borac konferencije

Konferencije

ZAGREB – Novi format najvažnije nagrade u oblasti digitala SoMo Borac by Httpool jeste celodnevna konferencija, a objavljen je i program cele konferencije. Više od 30 vrhunskih domaćih i međunarodnih stručnjaka iz media i advertising industrije deliće svoje znanje o aktuelnim temama.

 

Predstavnik Mete, Adam Nowakowski, Creative Agency Partner za CEE će govoriti o oglašavanju putem društvenih mreža i kako iskoristiti njihov potencijal te koliko je važan mobilni telefon kao “medij” koji danas ima najveći uticaj i moć privlačenja pažnje. Zanimljiv razgovor na temu medija vodiće Matija Babić, CEO Index.hr i Nikola Vrdoljak iz agencije 404.

Goruća tema u medijima jeste i uvođenje digitalne pretplate kao novog poslovnog modela, a hrvatski medijski stručnjaci Bojana Božanić Ivanović, Lider Media, Zoran Turković, 24 sata i Stipe Grubišić, Hanza Media na panelu koji će moderirati Mia Biberović raspravljaće o tome koliko je taj model održiv u Hrvatskoj i hoće li publika prihvatiti pretplatu kao novi način funkcionisanja medija. U svom predavanju, modela pretplate dotaćiće se i Tomáš Bella, suosnivač i web direktor nezavisnog slovačkog dnevnog lista Denník N, koji će u predavanju “Making people pay”, pričati o maloj grupi novinara koja je krenula od nule i izgradila profitabilan poslovni model pretplate otporan na pritisak oligarha.

Predvodnik revolucije digitalnih novina u Evropi i glavni urednik internet časopisa Fanpage.it Francesco Cancellato govoriće o slučaju Fanpage i novina u eri algoritama. Radi se o slučaju izdavačke kompanije koja je shvatila promenu u medijskom ekosistemu i koja je radila na stvaranju proizvoda koji je bio ekonomski održiv i kvalitetan u medijskom kontekstu.

Uložili smo veliki trud u pripremu cele konferencije i pokrivanje svih tema koje su važne za sve u industriji. Jako nas raduje i interesovanje koji beleži 11. izdanje SoMo Borca, od konferencije, preko dodele nagrada pa sve do partyja. Verujemo da ćemo opravdati poverenje i da će svi otići s novim znanjem, iskustvom, praktičnim savetima, ali i novim poznanstvima”, rekla je Ružica Vrdoljak Ličina, izvršna direktorica SoMo Borca.

Ceo program konferencije pogledajte na linku, a sve novosti o SoMo Borcu od kojeg nas deli samo nedelju dana pratiti putem SoMo Borac newslettera, na web stranici te na SoMo Borac Facebooku, Instagramu i LinkedInu. Pratite i zanimljive sagovornike u podcastu SoMoCast, koji je realizovan sa streaming platformom Voyo: Youtube, Spotify, Deezer, Apple Podcasts i Google Podcasts.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Konferencije

Forbes Adria organizuje prvi regionalni događaj – Power Women’s Summit u septembru

Advertiser Serbia16. јул 2024.

Prvo Woman.Comm okupljanje žena u komunikacijskoj industriji u Beogradu

Advertiser Serbia28. јун 2024.

Treća, do sada najveća, SPLET TECH konferencija

Advertiser Serbia14. јун 2024.

NEM Dubrovnik 2024., 3. dan: Skyshowtime CEO podelio uvide, Lionsgate prikazao novi sadržaj, TV product showcase, Pickbox proslavio 10 godina

Advertiser Serbia13. јун 2024.

NEM Dubrovnik 2024., 2. dan: Keynote govori Warner Bros. Discovery i BBC Studios, skrininzi i predstavljanja velikih studija iz SAD

Advertiser Serbia12. јун 2024.

NEM Dubrovnik 2024., 1. dan: Warner Bros. Discovery proslavio predstavljanje Maxa, IDTV predstavili novi sadržaj, buduća predsednica Uprave Hrvatskog Telekoma delila svoje uvide, AI kao goruća tema

Advertiser Serbia11. јун 2024.

PR Roman Forum uz pokroviteljstvo italijanske organizacije za odnose s javnošću – FERPI

Advertiser Serbia22. мај 2024.

Iskoristite veliku pre-summer sale akciju za SoMo Borac ulaznicu

Advertiser Serbia20. мај 2024.

NEM Dubrovnik 2024. objavljuje kompletan program: Sinergija sadržaja, industrije telekoma i tehnologije

Advertiser Serbia20. мај 2024.

Učenje, odučavanje i ponovno učenje – osnova je uspeha za budućnost poslovanja

Advertiser Serbia17. мај 2024.

Tradicionalni forum menadžera Srpske asocijacije menadžera u znaku AI

Advertiser Serbia14. мај 2024.

Da li su gradovi pokretači promena u društvu?

Advertiser Serbia10. мај 2024.

Forum Menadžera “What can AI do for you?”

Advertiser Serbia9. мај 2024.

Vrhunska tehnologija kao jedna od ključnih tema NEM Dubrovnika 2024

Advertiser Serbia8. мај 2024.

Prelaz na održivo društvo promeniće sve i svakoga

Advertiser Serbia3. мај 2024.