Brendovi

Novi Samsung monitori

Brendovi

MONAKO – Kompanija Samsung Electronics predstavila je na Grimaldi Forumu u Monaku liniju inovativnih monitora i SMART Signage displeja. Najmodernija rešenja uključuju najnovije zakrivljene i UHD monitore za privatne i poslovne korisnike.

null

Samsungovi novi zakrivljeni monitori, pre svega modeli SE790C, SD590C i SE510C, imaju moderan i minimalistički dizajn. Veliku pažnju izazvao je i UHD monitor UD970 koji nudi veliku preciznost i neverovatno realistične boje.

Model RH55E je druga generacija SMART Signage displeja od 55 inča. Uz elegantan dizajn, poboljšan kvalitet ekrana i ugrađen sistem za upravljanje sadržajima (CMS), model RH55E nudi prilagodljivo emitovanje poruka što poslovnim korisnicima omogućava da poboljšaju svoju ponudu.

null

„Samsungovi najnoviji monitori i SMART Signage displeji stvaraju nove mogućnosti za privatne i poslovne korisnike i treba ih smatrati inovativnim alatima za bolje ispunjavanje poslovnih ciljeva“, istakao je B. K. Jun, generalni direktor i predsednik kompanije Samsung Electronics. „Radujemo se što ćemo istraživati nove mogućnosti i podeliti svoju viziju kreativnih i pametnih proizvoda sa partnerima i distributerima u Evropi.“

Zakrivljeni monitori

Novi zakrivljeni monitori pružaju zanimljivo iskustvo gledanja uz ekrane koji se gotovo podudaraju sa prirodnom zakrivljenošću oka gledalaca. Ova linija obuhvata SE790C od 34 inča sa ultra-širokim aspektom 21:9, kao i modele SE590C i SE510C, oba od 27 inča.

Nagrađeni model SE790C ima optimizovanu zakrivljenost, Ultra Wide Quad HD rezoluciju i superiorni kontrast. Integrisanjem tih prednosti sa funkcijama monitora koje pospešuju produktivnost i zabavu, nastaje znatno drugačije iskustvo gledanja u odnosu na ravne ili konkurentske zakrivljene monitore. SE790C je nedavno dobio nagradu za zakrivljeni monitor uz potvrdu udobnosti za vid od organizacije TÜV Rheinland, vodeće međunarodne organizacije za dodelu sertifikata, i to nakon rigoroznih procena. U tom procesu je ocenjivano predstavljanje boja, jednoobraznost, široki ugao gledanja i rad bez treperenja.

null

Uz prefinjeni dizajn i postolje u obliku slova T, zakrivljeni monitori SD590C i SE510C imaju i napredni način rada za prikazivanje multimedijalnih sadržaja.

UHD i mejnstrim monitori

Samsungov prvi profesionalni UHD monitor, UD970 od 31.5 inča, pruža kreativnim profesionalcima vrhunsko iskustvo gledanja za bolju kreativnost, efikasnost i angažovanje. Kao vodeći LED monitor u industriji, sa Adobe RGB color podrškom od 99.5% i opcijama za dvojako prikazivanje boja, UD970 dopušta ekstremno precizno predstavljanje boja i smanjene greške kod štampanja. Precizna fabrička kalibracija, funkcionalnost profesionalnog dizajna i jednostavno i prilagodljivo podešavanje ekrana za rezultat imaju iskustvo koje je najbolje i najbrže u klasi.

Za poslovne korisnike Samsung predstavlja i svoj SD850 Business monitor. SD850, od 27 i 32 inča, dizajniran je za profesionalce koji žele bolje stvaranje sadržaja i veću poslovnu produktivnost. Nudeći Wide Quad HD rezoluciju, izuzetan i funkcionalan dizajn monitora ispunjava sve veće potrebe korsinika na planu produktivnosti i kvaliteta.

null

Samsung je predstavio i svoje mejnstrim monitore SE360 i SE390 za sve korisnike. Svaki monitor se može naći u veličinama od 23.6 i 27 inča i poseduje tanak okvir, postolje u obliku slova T i tehnologiju Touch of Color. Modeli SE360 i SE390 nude izvanredan kvalitet slike i opremljeni su širokim uglom gledanja od 178 stepeni, načinom rada koji štedi vid sa prigušenim plavim osvetljenjem, tehnologiju bez treptanja i funkciju Eco-Saving Plus.

Monitori poseduju i jednostavan i moderan dizajn bez PVC-a, što unapređuje ukupno iskustvo gledanja.

SMART Signage displeji

Kao nastavak Samsungove uspešne linije SMART Signage displeja za mala i srednja preduzeća, druga generacija SMART Signage displeja, RH55E, dizajniran je da pruži moćnu poslovnu komunikaciju. Uz simetričan i tanak dizajn okvira, RH55E LED displej od 55 inča nudi bolji kvalitet ekrana i ugrađen sistem za upravljanje sadržajima (CMS) za prilagodljivo prikazivanje poruka koje će inspirisati poslovne korisnike.

Unapređena konektivnost modela RH55E, izdržljivost i trogodišnja garancija brinu se da komercijalni SMART Signage displej ispuni sve potrebe i ciljeve vlasnika firmi u različitim segmentima tržišta.

Prva generacija, RM48D SMART Signage displej od 48 inča jeste revolucionarni all-in-one digitalno displejsko rešenje za mala i srednja preduzeća. Kombinovanjem informativnih i promotivnih prednosti digitalnog displeja sa direktnom televizijom, RM48D dopušta poslovnim korisnicima da objavljuju različite promocije i poruke uz zabavne i multimedijalne sadržaje. Pouzdani i izdržljivi RM48D dizajniran je tako da radi do 16 sati dnevno, sedam dana u nedelji, za superiornu pouzdanost i prosleđivanje poslovnih poruka.

 


 

O kompaniji Samsung Electronics, Ltd.

null

Kompanija Samsung Electronics Ltd. globalni je lider na polju tehnologije i otvara nove mogućnosti za ljude gde god se oni nalazili. Stalnim inovacijama i otkrivanjem, mi transformišemo svet televizora, smart telefona, personalnih računara, štampača, kamera, kućnih aparata, medicinskih uređaja, poluprovodnika i LED rešenja. Zapošljavamo 286.000 ljudi širom 80 zemalja, sa godišnjom prodajom u vrednosti od 216.7 milijardi američkih dolara. Za više informacija posetite www.samsung.com/rs.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Brendovi

Domaća CGI kampanja koja je privukla veliku pažnju

Advertiser Serbia28. новембра 2023.

Eurobank Direktna sponzor 23. Beogradskog ekonomskog foruma

Advertiser Serbia28. новембра 2023.

Velika Britanija: Lidl iznajmljuje božićne džempere potrošačima

Advertiser Serbia28. новембра 2023.

vivo predstavlja Y17s: Za bezbrižne dane sa stilom

Advertiser Serbia25. новембра 2023.

IT kompanija Seavus menja naziv u Kinšift

Advertiser Serbia24. новембра 2023.

Novi dragulj planinskog turizma „Crowne Plaza Kolašin” u Crnoj Gori

Advertiser Serbia24. новембра 2023.

Glovo obeležava Black Friday uz popust i do 65% kod svojih 14 partnerskih prodavnica

Advertiser Serbia23. новембра 2023.

Ekonomičan i udoban „beg“ iz grada

Advertiser Serbia23. новембра 2023.

Nespresso i Fusalp vas vode u čarobni svet praznika

Advertiser Serbia23. новембра 2023.

Samsung Electronics jedan od pet najboljih globalnih brendova četvrtu godinu zaredom

Advertiser Serbia22. новембра 2023.

Zabranjena Toyota reklama zbog „promovisanja ponašanja koje je štetno po okolinu“

Advertiser Serbia22. новембра 2023.

Radnicima prilikom odabira posla najvažnija visina plate

Advertiser Serbia21. новембра 2023.

Poznati finalisti za prestižnu „SAM Godišnju nagradu 2023“

Advertiser Serbia21. новембра 2023.

Zlatna sigurnost: Narodna banka Srbije jača rezerve u vreme krize

Advertiser Serbia20. новембра 2023.

Ažurirani One UI 6: 7 saveta za maksimalno korišćenje AI kamere na vašem Galaxy uređaju

Advertiser Serbia20. новембра 2023.