Brendovi

Novi Samsung monitori

Brendovi

MONAKO – Kompanija Samsung Electronics predstavila je na Grimaldi Forumu u Monaku liniju inovativnih monitora i SMART Signage displeja. Najmodernija rešenja uključuju najnovije zakrivljene i UHD monitore za privatne i poslovne korisnike.

null

Samsungovi novi zakrivljeni monitori, pre svega modeli SE790C, SD590C i SE510C, imaju moderan i minimalistički dizajn. Veliku pažnju izazvao je i UHD monitor UD970 koji nudi veliku preciznost i neverovatno realistične boje.

Model RH55E je druga generacija SMART Signage displeja od 55 inča. Uz elegantan dizajn, poboljšan kvalitet ekrana i ugrađen sistem za upravljanje sadržajima (CMS), model RH55E nudi prilagodljivo emitovanje poruka što poslovnim korisnicima omogućava da poboljšaju svoju ponudu.

null

„Samsungovi najnoviji monitori i SMART Signage displeji stvaraju nove mogućnosti za privatne i poslovne korisnike i treba ih smatrati inovativnim alatima za bolje ispunjavanje poslovnih ciljeva“, istakao je B. K. Jun, generalni direktor i predsednik kompanije Samsung Electronics. „Radujemo se što ćemo istraživati nove mogućnosti i podeliti svoju viziju kreativnih i pametnih proizvoda sa partnerima i distributerima u Evropi.“

Zakrivljeni monitori

Novi zakrivljeni monitori pružaju zanimljivo iskustvo gledanja uz ekrane koji se gotovo podudaraju sa prirodnom zakrivljenošću oka gledalaca. Ova linija obuhvata SE790C od 34 inča sa ultra-širokim aspektom 21:9, kao i modele SE590C i SE510C, oba od 27 inča.

Nagrađeni model SE790C ima optimizovanu zakrivljenost, Ultra Wide Quad HD rezoluciju i superiorni kontrast. Integrisanjem tih prednosti sa funkcijama monitora koje pospešuju produktivnost i zabavu, nastaje znatno drugačije iskustvo gledanja u odnosu na ravne ili konkurentske zakrivljene monitore. SE790C je nedavno dobio nagradu za zakrivljeni monitor uz potvrdu udobnosti za vid od organizacije TÜV Rheinland, vodeće međunarodne organizacije za dodelu sertifikata, i to nakon rigoroznih procena. U tom procesu je ocenjivano predstavljanje boja, jednoobraznost, široki ugao gledanja i rad bez treperenja.

null

Uz prefinjeni dizajn i postolje u obliku slova T, zakrivljeni monitori SD590C i SE510C imaju i napredni način rada za prikazivanje multimedijalnih sadržaja.

UHD i mejnstrim monitori

Samsungov prvi profesionalni UHD monitor, UD970 od 31.5 inča, pruža kreativnim profesionalcima vrhunsko iskustvo gledanja za bolju kreativnost, efikasnost i angažovanje. Kao vodeći LED monitor u industriji, sa Adobe RGB color podrškom od 99.5% i opcijama za dvojako prikazivanje boja, UD970 dopušta ekstremno precizno predstavljanje boja i smanjene greške kod štampanja. Precizna fabrička kalibracija, funkcionalnost profesionalnog dizajna i jednostavno i prilagodljivo podešavanje ekrana za rezultat imaju iskustvo koje je najbolje i najbrže u klasi.

Za poslovne korisnike Samsung predstavlja i svoj SD850 Business monitor. SD850, od 27 i 32 inča, dizajniran je za profesionalce koji žele bolje stvaranje sadržaja i veću poslovnu produktivnost. Nudeći Wide Quad HD rezoluciju, izuzetan i funkcionalan dizajn monitora ispunjava sve veće potrebe korsinika na planu produktivnosti i kvaliteta.

null

Samsung je predstavio i svoje mejnstrim monitore SE360 i SE390 za sve korisnike. Svaki monitor se može naći u veličinama od 23.6 i 27 inča i poseduje tanak okvir, postolje u obliku slova T i tehnologiju Touch of Color. Modeli SE360 i SE390 nude izvanredan kvalitet slike i opremljeni su širokim uglom gledanja od 178 stepeni, načinom rada koji štedi vid sa prigušenim plavim osvetljenjem, tehnologiju bez treptanja i funkciju Eco-Saving Plus.

Monitori poseduju i jednostavan i moderan dizajn bez PVC-a, što unapređuje ukupno iskustvo gledanja.

SMART Signage displeji

Kao nastavak Samsungove uspešne linije SMART Signage displeja za mala i srednja preduzeća, druga generacija SMART Signage displeja, RH55E, dizajniran je da pruži moćnu poslovnu komunikaciju. Uz simetričan i tanak dizajn okvira, RH55E LED displej od 55 inča nudi bolji kvalitet ekrana i ugrađen sistem za upravljanje sadržajima (CMS) za prilagodljivo prikazivanje poruka koje će inspirisati poslovne korisnike.

Unapređena konektivnost modela RH55E, izdržljivost i trogodišnja garancija brinu se da komercijalni SMART Signage displej ispuni sve potrebe i ciljeve vlasnika firmi u različitim segmentima tržišta.

Prva generacija, RM48D SMART Signage displej od 48 inča jeste revolucionarni all-in-one digitalno displejsko rešenje za mala i srednja preduzeća. Kombinovanjem informativnih i promotivnih prednosti digitalnog displeja sa direktnom televizijom, RM48D dopušta poslovnim korisnicima da objavljuju različite promocije i poruke uz zabavne i multimedijalne sadržaje. Pouzdani i izdržljivi RM48D dizajniran je tako da radi do 16 sati dnevno, sedam dana u nedelji, za superiornu pouzdanost i prosleđivanje poslovnih poruka.

 


 

O kompaniji Samsung Electronics, Ltd.

null

Kompanija Samsung Electronics Ltd. globalni je lider na polju tehnologije i otvara nove mogućnosti za ljude gde god se oni nalazili. Stalnim inovacijama i otkrivanjem, mi transformišemo svet televizora, smart telefona, personalnih računara, štampača, kamera, kućnih aparata, medicinskih uređaja, poluprovodnika i LED rešenja. Zapošljavamo 286.000 ljudi širom 80 zemalja, sa godišnjom prodajom u vrednosti od 216.7 milijardi američkih dolara. Za više informacija posetite www.samsung.com/rs.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Brendovi

SVETLANA JOSIPOVIĆ, Telekom Srbija: „Ulažemo u obrazovanje mladih koji su pokretači pozitivnih promena u društvu“

Advertiser Serbia25. марта 2023.

Umro Gordon Mur suosnivač Intela i silicijumske doline

Advertiser Serbia25. марта 2023.

Ovation ft. Lovers, nova Anno Domini kolaboracija

Advertiser Serbia22. марта 2023.

IoT tehnologija: Digitalizovana poljoprivreda jedan od stubova digitalizacije Srbije

Advertiser Serbia20. марта 2023.

Nove linije Samsung Neo QLED i OLED televizora od sada su dostupne za prednarudžbinu uz fantastične poklone

Advertiser Serbia20. марта 2023.

Završen 7. „BizKod“, najuspešnije ekipe „Hakatonci Trče Počasni Krug“ i „GSM“

Advertiser Serbia20. марта 2023.

[SEE MARKETING 2022/23] JOVANA NESTOROVIĆ, Simpo: „60 godina postojanja Simpo posvećuje svim generacijama koje su svoje snove ostvarivale sa nama“

Advertiser Serbia20. марта 2023.

Izabrane pobedničke aplikacije na šestom Regionalnom app izazovu

Advertiser Serbia17. марта 2023.

Prestižna nagrada za kompaniju Telekom Srbija

Advertiser Serbia16. марта 2023.

Kineska automobilska industrija sve konkurentnija evropskim brendovima

Advertiser Serbia16. марта 2023.

Ivana Barišić postala ambasadorka brenda Planet of Plants

Advertiser Serbia16. марта 2023.

Uticaj snage procesora na kvalitet fotografije

Advertiser Serbia16. марта 2023.

Telekom Srbija grupa nastavlja da razvija poslovanje u regionu

Advertiser Serbia15. марта 2023.

Samsung Galaxy A54 5G i Galaxy A34 5G: Fantastično iskustvo za sve!

Advertiser Serbia15. марта 2023.

„Dobar Start” – Krovni stipendijski program kompanije Nelt

Advertiser Serbia14. марта 2023.