Brendovi

Novi modeli zakrivljenih monitora iz Samsunga

Brendovi

BEOGRAD – Kompanija Samsung Electronics predstavila je novu seriju zakrivljenih monitora uvođenjem pet novih modela na čelu sa SE790C od 29 inča, SE590C od 31.5 inča i SE591C od 27 inča. U novoj seriji se nalazi i model SE510C u dimenzijama od 23.5 i 27 inča. Novi modeli monitora iz kompanije Samsung ispunjavaju potrebe korisnika u pogledu multimedijalne zabave i multitaskinga, pružajući bolju rezoluciju koja doprinosi smanjenju napora za oči korisnika, naročito tokom korišćenja monitora u dužim vremenskim intervalima.

null

Novi zakrivljeni monitori poseduju vodeću panelsku tehnologiju Vertical Alignment (VA), koja pruža optimalni nivo zakrivljenosti, superioran odnos kontrasta i značajno manje odlivanje pozadinskog osvetljenja. Ovi paneli visokih performansi usklađeni su sa prirodnom zakrivljenošću ljudskog oka i pružaju bogatije i udobnije iskustvo gledanja, čak i u mračnom okruženju. Modeli SE590C i SE790C pružaju korisnicima zakrivljenost u klasi 3000R (radijus krive od 3000 mm). Uz radijus zakrivljenosti 4000R modela SE591C i SE510C, inovativni dizajn zakrivljenih monitora kompanije Samsung pruža gledanje bez distorzije i sa smanjenom refleksijom, što donosi manje napora za oči i vrhunski komfor.

„Ova godina će biti godina zakrivljenog monitora jer se sve više korisnika i kompanija okrećezakrivljenim displejima kako bi se postiglo što udobnije iskustvo gledanja“, naglasio je Seog-Gi Kim, stariji potpredsednik poslovne jedinice za vizuelni displej u kompaniji Samsung Electronics. „Kao kompanija koja je prva lansirala LED zakrivljeni monitor u industriji, predstavljanje ove kompletne linije odraz je naše rešenosti da unapredimo zakrivljeni dizajn i kvalitet slike. Uz postizanje energetske efikasnostii naprednih inovacija pružamo prirodnije i udobnije iskustvo gledanja od onoga što naši korisnici očekuju.“

null

Linija novih zakrivljenih monitora kompanije Samsung Electronics poseduje napredne funkcije koje dodatno unapređuju udobnost gledanja. „Eye Saver Mode“ nudi tehnologiju smanjenog plavog svetla i pomaže da se umanji štetno dejstvona vid korisnika naročito tokom korišćenja monitora u dužim vremenskim intervalima. Uz to, funkcija monitora „Flicker Free“ za eliminaciju treperenja štiti oči korisnika od stalnog napora zbog treperenja koje može da se javi kod standardnih monitora. Kao rezultat te tehnologije, korisnici mogu da koriste svoje ekrane duže i uz manji napor.

Monitori imaju bogatiji odnos statičkog kontrasta (od 5000:1 za SE590C do 3000:1 za standardnije modele) i visoku osvetljenost (do 350 cd/m2 kod SE590C i SE591C) što daje živopisnije slike sa dubljom crnom, besprekornom belom bojom i živopisnijim koloritom. „Gejmerski“ način rada koji inteligentno detektuje promene u scenama korigujući zamućene slike, pojačava kolorit i prilagođava kontrast za bolju vidljivost akcije u igrici. Sve ove funkcije zajedno omogućiće korisnicima da uživaju u multimedijalnim sadržajima sa jasnijom i kvalitetnijom slikom.

null

Nova funkcija „Eco Saving Plus“ nudi prednosti štedljive tehnologije smanjujući osvetljenost ekrana radi veće energetske efikasnosti. Uz dva standardna manuelna podešavanja, postoji i auto-podešavanje koje smanjuje potrošnju energije za oko 10% (na osnovu osvetljenosti crnih delova ekrana).

Za više informacija ozakrivljenim monitorima kompanije Samsung Electronics, posetite www.samsung.com.

 


 

O kompaniji Samsung Electronics, Ltd.

null

Kompanija Samsung Electronics Ltd. globalni je lider na polju tehnologije i otvara nove mogućnosti za ljude gde god se oni nalazili. Stalnim inovacijama i otkrivanjem, mi transformišemo svet televizora, smart telefona, personalnih računara, štampača, kamera, kućnih aparata, medicinskih uređaja, poluprovodnika i LED rešenja. Zapošljavamo 286.000 ljudi širom 80 zemalja, sa godišnjom prodajom u vrednosti od 216.7 milijardi američkih dolara. Za više informacija posetite www.samsung.com/rs.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Brendovi

TS Ventures fond Telekoma Srbija i Microsoft zajednički ulažu u startape

Advertiser Serbia28. марта 2023.

Poslovi sa srednjom školom za platu veću od 1.000 evra

Advertiser Serbia28. марта 2023.

Tencentov prihod od internet oglasa raste po prvi put posle više od godinu dana

Advertiser Serbia28. марта 2023.

„Sat za našu planetu” – Kontinuirana podrška Eurobank Direktne

Advertiser Serbia27. марта 2023.

Infinum Foundation stipendira 10 srednjoškolaca iz cele Hrvatske

Advertiser Serbia27. марта 2023.

SVETLANA JOSIPOVIĆ, Telekom Srbija: „Ulažemo u obrazovanje mladih koji su pokretači pozitivnih promena u društvu“

Advertiser Serbia25. марта 2023.

Umro Gordon Mur suosnivač Intela i silicijumske doline

Advertiser Serbia25. марта 2023.

Ovation ft. Lovers, nova Anno Domini kolaboracija

Advertiser Serbia22. марта 2023.

IoT tehnologija: Digitalizovana poljoprivreda jedan od stubova digitalizacije Srbije

Advertiser Serbia20. марта 2023.

Nove linije Samsung Neo QLED i OLED televizora od sada su dostupne za prednarudžbinu uz fantastične poklone

Advertiser Serbia20. марта 2023.

Završen 7. „BizKod“, najuspešnije ekipe „Hakatonci Trče Počasni Krug“ i „GSM“

Advertiser Serbia20. марта 2023.

[SEE MARKETING 2022/23] JOVANA NESTOROVIĆ, Simpo: „60 godina postojanja Simpo posvećuje svim generacijama koje su svoje snove ostvarivale sa nama“

Advertiser Serbia20. марта 2023.

Izabrane pobedničke aplikacije na šestom Regionalnom app izazovu

Advertiser Serbia17. марта 2023.

Prestižna nagrada za kompaniju Telekom Srbija

Advertiser Serbia16. марта 2023.

Kineska automobilska industrija sve konkurentnija evropskim brendovima

Advertiser Serbia16. марта 2023.