Brendovi

Nova softverska ažuriranja za Galaxy Buds2 Pro slušalice i Galaxy Watch seriju satova unapređuju iskustvo korišćenja Galaxy kamere

Brendovi

Uparene sa Galaxy pametnim telefonom, najnovije softverske verzije za nosive uređaje korisnicima donose nove načine slušanja i gledanja sadržaja

 

Kompanija Samsung predstavila je nove softverske verzije za Galaxy Buds2 Pro slušalice i Galaxy Watch seriju satova koje unapređuju doživljaj sadržaja za korisnike Galaxy uređaja bilo gde da se nalaze. Samsung Galaxy pametni telefoni već dugo nude najbolje iskustvo fotografija i video materijala i omogućavaju korisnicima da kreiraju, snimaju i dele svoje najlepše trenutke. Sada, kada je uparena sa najnovijim nosivim uređajima, moćna Galaxy kamera je ojačana jedinstvenom funkcijom 360 audio snimanja koja video sadržaju dodaje imersivan zvuk, kao i unapređenom kontrolom kamere koji olakšava zumiranje na daljinu. Ova softverska ažuriranja pokazuju posvećenost kompanije pružanju najsavremenijeg doživljaja postojećih uređaja.

360 audio snimanje: Snimajte svet onako kako ga čujete

Nova funkcija 360 audio snimanja(1) omogućava korisnicima da snimaju zvuk video materijala jednako precizno kao što ga čuju. Uparivanjem Galaxy Buds2 Pro slušalica sa Galaxy pametnim telefonom, svako može da snima kao profesionalac i kreira kvalitetan, realističan audio i video sadržaj bez potrebe za masivnom profesionalnom opremom, i to bilo kada i bilo gde. Ova funkcija registruje zvuk u rasponu od 360 stepeni pomoću mikrofona u svakoj slušalici i tako gledaoce stavlja u centar festivalske gužve ili pored potoka koji žubori usred šume. Korisnici mogu da stave povezane slušalice i gledaju video materijal na svom uređaju ili kanalu društvenih mreža čuju verne i imersivne zvuke i dožive ih kao da su na licu mesta.

360 audio snimanje je prva funkcija u Galaxy liniji koja koristi LE Audio, napredni novi Bluetooth audio standard. Ova nova tehnologija donosi bolji audio kvalitet i poboljšanu latentnost i trajanje baterije. Pored muzike koja bolje zvuči, LE Audio takođe širi spektar audio doživljaja za uživanje u kompleksnijem i bogatijem zvuku koji može da se deli sa drugima. LE Audio sada donosi snimanje na obe Galaxy Buds2 Pro slušalice – istovremeno koristeći i levi i desni mikrofon. Uparivanjem Buds2 Pro slušalica sa modelom Galaxy Z Flip4 ili Fold4, korisnicima su na raspolaganju kvalitetan stereo audio, kao i kvalitetan video.

Kontrola kamere: Podesite savršen snimak sa svog ručnog zgloba

Suština pravljenja fotografija i video materijala pomoću Galaxy pametnih telefona je u održavanju kreativne kontrole u svakom trenutku. Jedan od primera je aplikacija Camera Controller za Galaxy Watch sat, koja korisnicima omogućava da kontrolišu kameru na telefonu direktno sa svog ručnog zgloba. Nova verzija – dostupna uskoro za Galaxy Watch5 i Watch4 seriju – unapređuje mogućnosti zumiranja preko kontrole kamere(2), što dodatno obogaćuje iskustvo korišćenja Galaxy kamere sa konektivnošću sa Galaxy pametnim telefonom i Galaxy Watch satom. Korisnici sada mogu daljinski da kontrolišu zumiranje kamere na telefonu jednostavnim pritiskom na lice sata ili okretanjem rotirajućeg okvira sata – što je savršeno za grupne snimke ili pojedinačne selfije sa daljine, bez potrebe da se ide do kamere i nazad da bi se podesila savršena slika.

Dostupnost(3)

Nova funkcija 360 audio snimanja će od danas biti postepeno uvedena na Galaxy Buds2 Pro slušalicama i modelima Galaxy Z Flip4 i Z Fold4 putem ažuriranja softvera. Unapređena funkcija kontrole kamere će biti dostupna na Galaxy Watch5, Watch5 Pro, Watch4 i Watch4 Classic satovima od početka februara2. Očekuje se da ove nove funkcije nosivih uređaja ostvare još snažniju sinergiju sa novim kapacitetima Galaxy kamere i tako ponude novo i do sada neviđeno iskustvo.

Za više informacija o Galaxy Buds2 Pro slušalicama i Galaxy Watch5 i Galaxy Watch5 Pro satovima posetite:
Galaxy Buds2 Pro: www.samsung.com/rs/audio-sound/galaxy-buds/galaxy-buds2-pro-graphite-sm-r510nzaaeuc/
Galaxy Watch5: www.samsung.com/rs/watches/galaxy-watch/galaxy-watch5-44mm-silver-bt-sm-r910nzsaeuc/
Galaxy Watch5 Pro: www.samsung.com/rs/watches/galaxy-watch/galaxy-watch5-44mm-silver-bt-sm-r910nzsaeuc/

(1) Funkcija će biti dostupna na Galaxy Buds2 Pro slušalicama uparenim sa Galaxy pametnim telefonom sa One UI 5.0 ili više sa LE Audio podrškom, uključujući Galaxy Z Filp4, Z Fold4 i naredne Galaxy pametne telefone. Zahteva instaliranje najnovijih verzija Galaxy pametnog telefona i Galaxy Buds slušalica. Za aktiviranje ove funkcije, idite na aplikaciju Samsung Camera > pritisnite podešavanje kamere nakon odabira video režima rada > pritisnite napredne video opcije > uključite 360 audio snimanje.
(2) Ova funkcija će biti dostupna na Galaxy Watch5, Watch5 Pro, Watch4 i Watch4 Classic satovima uparenim sa Galaxy pametnim telefonom sa One UI 5.1 ili više sa podrškom aplikacije Camera Controller. Zahteva instaliranje najnovije verzije softvera putem aplikacije Galaxy Wearable.
(3) Dostupnost može da zavisi od tržišta, operatora, modela i uparenog pametnog telefona. Ažuriranje će prvo biti dostupno na Bluetooth verzijama, a kasnije i na LTE verzijama.

O kompaniji Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspiriše svet i oblikuje budućnost idejama i tehnologijama koje donose transformaciju. Kompanija redefiniše svetove televizora, pametnih telefona, nosivih uređaja, tableta, digitalnih uređaja, mrežnih sistema i memorije, LSI sistema, livenih i LED rešenja. Za najnovije vesti posetite Samsung novinarsku sobu na adresi news.samsung.com.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Brendovi

[SEE MARKETING 2023/24] IVAN VUKSANOVIĆ, Eurobank Direktna: „Dalje jačanje digitalnih kanala, promocija digitalnih usluga, ali i snažnija komunikacija sa klijentima ostaju prioriteti Eurobank Direktne“

Advertiser Serbia7. децембра 2023.

Eurobank Direktna opremila računarski kabinet srednje Ekonomske škole „9. maj“ u Sremskoj Mitrovici

Advertiser Serbia6. децембра 2023.

Stare reklame, novi zadatak: kompanija Mars u borbi protiv klimatskih promena

Advertiser Serbia5. децембра 2023.

Inicijativa „Odgovornost za budućnost“ Srpske asocijacije menadžera

Advertiser Serbia4. децембра 2023.

Decembarska „Noć knjige” pod pokroviteljstvom Eurobank Direktna

Advertiser Serbia4. децембра 2023.

vivo slavi UEFA EURO 2024TM sa navijačima širom Evrope

Advertiser Serbia3. децембра 2023.

Zapošljavanje osoba sa invaliditetom: Katarina završila psihologiju, a zvali je da čisti ulice

Advertiser Serbia3. децембра 2023.

Samsung Galaxy S23 FE sada je dostupan za prednarudžbinu u Srbiji

Advertiser Serbia1. децембра 2023.

Infinum i A1 Hrvatska već 18 godina podižu lestvicu kvaliteta digitalnih proizvoda

Advertiser Serbia1. децембра 2023.

A1 Srbija otvorila prvi Cybersecurity Escape Room u zemlji

Advertiser Serbia30. новембра 2023.

Nelt – 30 godina na pravoj ruti

Advertiser Serbia30. новембра 2023.

Božićni marketi u Evropi: Evo kako da otputujte jednostavno, udobno i bezbrižno do odabrane destinacije za odmor

Advertiser Serbia30. новембра 2023.

Zabrana u EU: Neće se više prodavati vazduh u kesicama čipsa, velike kutije za ambalažu…

Advertiser Serbia29. новембра 2023.

Amazon najavio Q, AI chatbot za kompanije

Advertiser Serbia29. новембра 2023.

Domaća CGI kampanja koja je privukla veliku pažnju

Advertiser Serbia28. новембра 2023.