Brendovi

Nova Samsung pećnica za još brže kuvanje

Brendovi

MONAKO – Kompanija Samsung Electronics predstavila je na Euroforumu u Monaku pametnu pećnicu MW8000J HotBlast™ sa novom tehnologijom koja omogućava do 50 odsto brže kuvanje od tradicionalne konvekcijske pećnice.

null

Porodicama danas nedostaje vremena za pripremu pravih obroka, tako da mnogi spremaju večeru uz pomoć tradicionalne mikrotalasne pećnice, što može da se odrazi na kvalitet i ukus hrane. Zbog te činjenice Samsung je razvio HotBlast™ pametnu pećnicu, koja nudi mnogo više od standardne konvekcijske mikrotalasne pećnice. Pametna pećnica HotBlast™ je brza, moćna, elegantna, poboljšava kulinarsko iskustvo korisnika, dok u isto vreme štedi vreme provedeno u kuhinji.

HotBlast™ tehnologija uvodi nov način kuvanja i nudi porodicama brže i kvalitetnije iskustvo kuvanja. Brz i snažan, vreo vazduh duva direktno u hranu, iz 60 ravnomerno raspoređenih otvora za vazduh, što omogućava kuvanje do 50 brže od tradicionalne pećnice. Ovako vruć vazduh dolazi iz ventilatora koji je 1.6 puta veći od onih kod običnih pećnica sa prečnikom od 154 mm. Tako sada piletina može da se ispeče za 47% brže, zahvaljujući ovoj tehnologiji.

null

Pećnica MW8000J poseduje i 2250w PowerGrill Duo koji je znatno snažniji od tradicionalnih grilova konvekcijskih pećnica. Izuzetno široki grejači emituju snažniju i ujednačenu toplotu zbog čega se hrana peče brzo i ravnomerno. Uz to postoji i funkcija Crusty Plate – „Hrskavi tanjir“ gde se ujednačeno peku zamrznuti proizvodi poput pizze, bageta i komada piletine i mogu dobiti hrskavu koricu.

null

Uprkos svojoj kompaktnoj veličini, svaki deo ove pećnice je maksimalno iskorišćen zahvaljujući opciji Grand Table. U poređenju sa standardnom mikrotalasnom pećnicom, unutrašnje dimenzije su veće i unutrašnji pleh od 380 mm je širi, zapremine 35 litara. Kao rezultat, sada lakše je spremati velike porcije hrane, čak i porodičnu pizzu. Za dodatnu fleksibilnost i pogodnost, funkcija rotiranja unutrašnjeg pleha može da se isključi kako bi se iskoristio svaki centimetar prostora i kako bi moglo da se koristi posuđe bilo kog oblika.

Inovativna SLIM FRY™ tehnologija ovog modela pećnice znači da korisnici i dalje mogu da uživaju u hrani prženoj u mikrotalasnoj pećnici. Ona kombinuje HotBlast™ tehnologiju sa kruženjem toplog vazduha oko hrane i dopušta da ostane hrskava napolju uz minimalnu količinu ulja. Taj proces eliminiše i suvišnu masnoću bez ugrožavanja kvaliteta i ukusa obroka.

MW8000J ima keramičku unutrašnjost koja se lako čisti i ne grebe se, a ujedno je i antibakterijska.

Pećnica je elegantna, stilski dizajnirana, ima široka vrata, ravnu ručku, kućište od nerđajućeg čelika i tanak hromiran okvir. Uprkos velikoj zapremini, ova pećnica je dovoljno uska da stane čak i u najmanji kuhinjski prostor. Jednostavna je i zgodna za upotrebu zahvaljujući intuitivnim touch kontrolama i jasnom LCD displeju, dok se stakleno lice besprekorno uklapa sa drugim kuhinjskim aparatima i pruža vrhunski izgleda svakoj kuhinji.

 


 

O kompaniji Samsung Electronics, Ltd.

null

Kompanija Samsung Electronics Ltd. globalni je lider na polju tehnologije i otvara nove mogućnosti za ljude gde god se oni nalazili. Stalnim inovacijama i otkrivanjem, mi transformišemo svet televizora, smart telefona, personalnih računara, štampača, kamera, kućnih aparata, medicinskih uređaja, poluprovodnika i LED rešenja. Zapošljavamo 286.000 ljudi širom 80 zemalja, sa godišnjom prodajom u vrednosti od 216.7 milijardi američkih dolara. Za više informacija posetite www.samsung.com/rs.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Brendovi

TS Ventures fond Telekoma Srbija i Microsoft zajednički ulažu u startape

Advertiser Serbia28. марта 2023.

Poslovi sa srednjom školom za platu veću od 1.000 evra

Advertiser Serbia28. марта 2023.

Tencentov prihod od internet oglasa raste po prvi put posle više od godinu dana

Advertiser Serbia28. марта 2023.

„Sat za našu planetu” – Kontinuirana podrška Eurobank Direktne

Advertiser Serbia27. марта 2023.

Infinum Foundation stipendira 10 srednjoškolaca iz cele Hrvatske

Advertiser Serbia27. марта 2023.

SVETLANA JOSIPOVIĆ, Telekom Srbija: „Ulažemo u obrazovanje mladih koji su pokretači pozitivnih promena u društvu“

Advertiser Serbia25. марта 2023.

Umro Gordon Mur suosnivač Intela i silicijumske doline

Advertiser Serbia25. марта 2023.

Ovation ft. Lovers, nova Anno Domini kolaboracija

Advertiser Serbia22. марта 2023.

IoT tehnologija: Digitalizovana poljoprivreda jedan od stubova digitalizacije Srbije

Advertiser Serbia20. марта 2023.

Nove linije Samsung Neo QLED i OLED televizora od sada su dostupne za prednarudžbinu uz fantastične poklone

Advertiser Serbia20. марта 2023.

Završen 7. „BizKod“, najuspešnije ekipe „Hakatonci Trče Počasni Krug“ i „GSM“

Advertiser Serbia20. марта 2023.

[SEE MARKETING 2022/23] JOVANA NESTOROVIĆ, Simpo: „60 godina postojanja Simpo posvećuje svim generacijama koje su svoje snove ostvarivale sa nama“

Advertiser Serbia20. марта 2023.

Izabrane pobedničke aplikacije na šestom Regionalnom app izazovu

Advertiser Serbia17. марта 2023.

Prestižna nagrada za kompaniju Telekom Srbija

Advertiser Serbia16. марта 2023.

Kineska automobilska industrija sve konkurentnija evropskim brendovima

Advertiser Serbia16. марта 2023.