Brendovi

Nova rešenja za štampanje kompanije Samsung

Brendovi

MONAKO – Kompanija Samsung Electronics uvodi nova rešenja koja pomažu kompanijama da izgrade pametnije kancelarije uz lakše povezivanje i veću efikasnost. Na nedavno održanom Euroforumu u Monaku, Samsung je predstavio najnoviji A3 multifunkcijski štampač, MultiXpress 7 (MX7) za uvećanje produktivnosti i uspostavljanje pametnog i efikasnog radnog prostora.

„MultiXpress 7 predstavlja vrhunac naših napora da razvijemo rešenja za štampanje koja osetno uvećavaju produktivnost i efikasnost, a smanjuju troškove“, izjavio je dr Kiho Kim, izvršni potpredsednik poslovne jedinice za rešenja za štampanje u kompaniji Samsung Electronics. „Svet poslovanja razvija se velikom brzinom i postaje više orijentisan ka mobilnosti pri čemu je fokus na mogućnosti da se posao obavlja sa bilo kog mesta i bilo kog uređaja. Kod uređaja MultiXpress 7 spojili smo izuzetnu brzinu korišćenja sa konektivnošću i kvalitetom koji se očekuju u preduzećima.“

Novi MX7 je izuzetno brz. To je jedini A3 multifunkcijski štampač na tržištu koji pokreće CPU sa četiri jezgra.

To omogućava ovom uređaju da lako i brzo obrađuje štampanje, slanje faksova i skeniranje. Može da se pohvali nedavno unapređenim Smart UX 2.0 koji korisnicima omogućava da pregledaju i edituju fajlove direktno sa uređaja pre štampanja.

CPU od četiri jezgra modela MX7 (+DSDF) uvećava efikasnost i smanjuje vreme čekanja. Modelu MX7 treba samo 18 sekundi da podigne sistem i 12 sekundi da se aktivira iz hibernacije. Takođe pruža odličan kvalitet slike sa rezolucijom štampanja od 1200 dpi printing čak i pri punoj brzini. Treba mu samo 3 sekunde da štampa prvu stranicu monohromatskog dokumenta i 4.5 sekunde za dokument u boji.

MX7 pruža i značajno skraćenje u vremenu za skeniranje jer poseduje vodeću brzinu skeniranja u industriji koja ide do 120 jednostranih slika u minuti i do 240 dvostranih slika. Podržava i brže povezivanje u okviru kancelarije preko mrežnog čipa osposobljenog za 802.11ac, koji je tri puta brži od starijeg 802.11n standarda. MX7 može da se pohvali opcijom Bluetooth Low Energy koja korisnicima daje „uvek aktivno“ povezivanje tako da mogu da se povežu i lako štampaju sadržaj čim se nađu u blizini uređaja.

Pametnije i sigurnije radno okruženje sa Smart UX 2.0

MX7 poseduje poboljšani Android displej od 10.1 inča koji pokreće Samsung Smart UX 2.0. Korisnici mogu da koriste jednostavni Smart UX Center displej da dobiju realan pregled dokumenta, kao i da prilagode iskustvo aplikacijama koje se mogu preuzeti sa Samsungove prodavnice aplikacija za štampače. Poslovni korisnici mogu da biraju veliki broj aplikacija koje su osmišljene kako bi poboljšale njihov rad, uključujući aplikacije Workbook Composer i Smart Service.

Smart UX Center ima i funkciju Workspace Cloud koja omogućava pregledanje i editovanje dokumenata na bilo kom uređaju, što pruža veću poslovnu raznovrsnost. Podržan je i SCP Pro, a postoji preko 20 ISV rešenja koja pružaju besprekornu integraciju u postojeći kancelarijski oblak-servis i serversku mrežu. Tray Locking Kit, prva digitalna funkcija obezbeđenja u industriji dozvoljava samo ovlašćenim licima da priđu uređaju radi štampanja poverljivih dokumenata.

MX7 može da štampa do 300.000 stranica mesečno. Drugi dodaci koji štede vreme i novac suautomatizovano heftanje koje omogućava heftanje 60 stranica ili brošure od 80 strana. MX7 će biti lansiran na tržištima Evrope i SAD u maju, a kasnije i na drugim tržištima.

 


 

O kompaniji Samsung Electronics, Ltd.

null

Kompanija Samsung Electronics Ltd. globalni je lider na polju tehnologije i otvara nove mogućnosti za ljude gde god se oni nalazili. Stalnim inovacijama i otkrivanjem, mi transformišemo svet televizora, smart telefona, personalnih računara, štampača, kamera, kućnih aparata, medicinskih uređaja, poluprovodnika i LED rešenja. Zapošljavamo 286.000 ljudi širom 80 zemalja, sa godišnjom prodajom u vrednosti od 216.7 milijardi američkih dolara. Za više informacija posetite www.samsung.com/rs.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Brendovi

Stare reklame, novi zadatak: kompanija Mars u borbi protiv klimatskih promena

Advertiser Serbia5. децембра 2023.

Inicijativa „Odgovornost za budućnost“ Srpske asocijacije menadžera

Advertiser Serbia4. децембра 2023.

Decembarska „Noć knjige” pod pokroviteljstvom Eurobank Direktna

Advertiser Serbia4. децембра 2023.

vivo slavi UEFA EURO 2024TM sa navijačima širom Evrope

Advertiser Serbia3. децембра 2023.

Zapošljavanje osoba sa invaliditetom: Katarina završila psihologiju, a zvali je da čisti ulice

Advertiser Serbia3. децембра 2023.

Samsung Galaxy S23 FE sada je dostupan za prednarudžbinu u Srbiji

Advertiser Serbia1. децембра 2023.

Infinum i A1 Hrvatska već 18 godina podižu lestvicu kvaliteta digitalnih proizvoda

Advertiser Serbia1. децембра 2023.

A1 Srbija otvorila prvi Cybersecurity Escape Room u zemlji

Advertiser Serbia30. новембра 2023.

Nelt – 30 godina na pravoj ruti

Advertiser Serbia30. новембра 2023.

Božićni marketi u Evropi: Evo kako da otputujte jednostavno, udobno i bezbrižno do odabrane destinacije za odmor

Advertiser Serbia30. новембра 2023.

Zabrana u EU: Neće se više prodavati vazduh u kesicama čipsa, velike kutije za ambalažu…

Advertiser Serbia29. новембра 2023.

Amazon najavio Q, AI chatbot za kompanije

Advertiser Serbia29. новембра 2023.

Domaća CGI kampanja koja je privukla veliku pažnju

Advertiser Serbia28. новембра 2023.

Eurobank Direktna sponzor 23. Beogradskog ekonomskog foruma

Advertiser Serbia28. новембра 2023.

Velika Britanija: Lidl iznajmljuje božićne džempere potrošačima

Advertiser Serbia28. новембра 2023.