Brendovi

Nova rešenja za štampanje kompanije Samsung

Brendovi

MONAKO – Kompanija Samsung Electronics uvodi nova rešenja koja pomažu kompanijama da izgrade pametnije kancelarije uz lakše povezivanje i veću efikasnost. Na nedavno održanom Euroforumu u Monaku, Samsung je predstavio najnoviji A3 multifunkcijski štampač, MultiXpress 7 (MX7) za uvećanje produktivnosti i uspostavljanje pametnog i efikasnog radnog prostora.

„MultiXpress 7 predstavlja vrhunac naših napora da razvijemo rešenja za štampanje koja osetno uvećavaju produktivnost i efikasnost, a smanjuju troškove“, izjavio je dr Kiho Kim, izvršni potpredsednik poslovne jedinice za rešenja za štampanje u kompaniji Samsung Electronics. „Svet poslovanja razvija se velikom brzinom i postaje više orijentisan ka mobilnosti pri čemu je fokus na mogućnosti da se posao obavlja sa bilo kog mesta i bilo kog uređaja. Kod uređaja MultiXpress 7 spojili smo izuzetnu brzinu korišćenja sa konektivnošću i kvalitetom koji se očekuju u preduzećima.“

Novi MX7 je izuzetno brz. To je jedini A3 multifunkcijski štampač na tržištu koji pokreće CPU sa četiri jezgra.

To omogućava ovom uređaju da lako i brzo obrađuje štampanje, slanje faksova i skeniranje. Može da se pohvali nedavno unapređenim Smart UX 2.0 koji korisnicima omogućava da pregledaju i edituju fajlove direktno sa uređaja pre štampanja.

CPU od četiri jezgra modela MX7 (+DSDF) uvećava efikasnost i smanjuje vreme čekanja. Modelu MX7 treba samo 18 sekundi da podigne sistem i 12 sekundi da se aktivira iz hibernacije. Takođe pruža odličan kvalitet slike sa rezolucijom štampanja od 1200 dpi printing čak i pri punoj brzini. Treba mu samo 3 sekunde da štampa prvu stranicu monohromatskog dokumenta i 4.5 sekunde za dokument u boji.

MX7 pruža i značajno skraćenje u vremenu za skeniranje jer poseduje vodeću brzinu skeniranja u industriji koja ide do 120 jednostranih slika u minuti i do 240 dvostranih slika. Podržava i brže povezivanje u okviru kancelarije preko mrežnog čipa osposobljenog za 802.11ac, koji je tri puta brži od starijeg 802.11n standarda. MX7 može da se pohvali opcijom Bluetooth Low Energy koja korisnicima daje „uvek aktivno“ povezivanje tako da mogu da se povežu i lako štampaju sadržaj čim se nađu u blizini uređaja.

Pametnije i sigurnije radno okruženje sa Smart UX 2.0

MX7 poseduje poboljšani Android displej od 10.1 inča koji pokreće Samsung Smart UX 2.0. Korisnici mogu da koriste jednostavni Smart UX Center displej da dobiju realan pregled dokumenta, kao i da prilagode iskustvo aplikacijama koje se mogu preuzeti sa Samsungove prodavnice aplikacija za štampače. Poslovni korisnici mogu da biraju veliki broj aplikacija koje su osmišljene kako bi poboljšale njihov rad, uključujući aplikacije Workbook Composer i Smart Service.

Smart UX Center ima i funkciju Workspace Cloud koja omogućava pregledanje i editovanje dokumenata na bilo kom uređaju, što pruža veću poslovnu raznovrsnost. Podržan je i SCP Pro, a postoji preko 20 ISV rešenja koja pružaju besprekornu integraciju u postojeći kancelarijski oblak-servis i serversku mrežu. Tray Locking Kit, prva digitalna funkcija obezbeđenja u industriji dozvoljava samo ovlašćenim licima da priđu uređaju radi štampanja poverljivih dokumenata.

MX7 može da štampa do 300.000 stranica mesečno. Drugi dodaci koji štede vreme i novac suautomatizovano heftanje koje omogućava heftanje 60 stranica ili brošure od 80 strana. MX7 će biti lansiran na tržištima Evrope i SAD u maju, a kasnije i na drugim tržištima.

 


 

O kompaniji Samsung Electronics, Ltd.

null

Kompanija Samsung Electronics Ltd. globalni je lider na polju tehnologije i otvara nove mogućnosti za ljude gde god se oni nalazili. Stalnim inovacijama i otkrivanjem, mi transformišemo svet televizora, smart telefona, personalnih računara, štampača, kamera, kućnih aparata, medicinskih uređaja, poluprovodnika i LED rešenja. Zapošljavamo 286.000 ljudi širom 80 zemalja, sa godišnjom prodajom u vrednosti od 216.7 milijardi američkih dolara. Za više informacija posetite www.samsung.com/rs.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Brendovi

TS Ventures fond Telekoma Srbija i Microsoft zajednički ulažu u startape

Advertiser Serbia28. марта 2023.

Poslovi sa srednjom školom za platu veću od 1.000 evra

Advertiser Serbia28. марта 2023.

Tencentov prihod od internet oglasa raste po prvi put posle više od godinu dana

Advertiser Serbia28. марта 2023.

„Sat za našu planetu” – Kontinuirana podrška Eurobank Direktne

Advertiser Serbia27. марта 2023.

Infinum Foundation stipendira 10 srednjoškolaca iz cele Hrvatske

Advertiser Serbia27. марта 2023.

SVETLANA JOSIPOVIĆ, Telekom Srbija: „Ulažemo u obrazovanje mladih koji su pokretači pozitivnih promena u društvu“

Advertiser Serbia25. марта 2023.

Umro Gordon Mur suosnivač Intela i silicijumske doline

Advertiser Serbia25. марта 2023.

Ovation ft. Lovers, nova Anno Domini kolaboracija

Advertiser Serbia22. марта 2023.

IoT tehnologija: Digitalizovana poljoprivreda jedan od stubova digitalizacije Srbije

Advertiser Serbia20. марта 2023.

Nove linije Samsung Neo QLED i OLED televizora od sada su dostupne za prednarudžbinu uz fantastične poklone

Advertiser Serbia20. марта 2023.

Završen 7. „BizKod“, najuspešnije ekipe „Hakatonci Trče Počasni Krug“ i „GSM“

Advertiser Serbia20. марта 2023.

[SEE MARKETING 2022/23] JOVANA NESTOROVIĆ, Simpo: „60 godina postojanja Simpo posvećuje svim generacijama koje su svoje snove ostvarivale sa nama“

Advertiser Serbia20. марта 2023.

Izabrane pobedničke aplikacije na šestom Regionalnom app izazovu

Advertiser Serbia17. марта 2023.

Prestižna nagrada za kompaniju Telekom Srbija

Advertiser Serbia16. марта 2023.

Kineska automobilska industrija sve konkurentnija evropskim brendovima

Advertiser Serbia16. марта 2023.