Brendovi

Nežna a snažna strana Glovo poslovanja

Brendovi

Praznik žena je uvek sjajno vreme da se obrati posebna pažnja na sve dame u okruženju i da im se pokaže zahvalnost i divljenje. Jer, slabiji pol je sve samo ne slabiji! Zato su pred vama priče tri žene iz Glovo zajednice. Svaka od njih predstavlja po jedan stub Glovo poslovanja – u pitanju su partneri, zaposleni u samoj Glovo kompaniji i kuriri, koji rade putem aplikacije.

 

Lana Nedeljković je dama koja stoji iza sočnih Ferdinand knedli. Lana je oličenje hrabrosti koja je tako karakteristična za ženski pol. Posle više od decenije rada u prodaji, Lana je odlučila da se uhvati u koštac sa zahtevnim tržištem i ponudi potrošačima tako blizak i drag proizvod koji je bilo retko naći van kuće – knedle!

Za svoj put, Lana kaže:Provela sam mnogo vremena razmišljajući, analizirajući i eksperimentišući. 2016. godine otvorena je prva prodavnica knedli Ferdinand. Odlučila sam da pratim svoju strast i iskoristim svoje znanje da pretvorim prvobitnu ideju o tome šta su Ferdinand knedle u ono što je to ime danas!”.

Lana je počela skromno, od male radnje da bi danas Ferdinand brojao ukupno šest prodajnih mesta i ne planira da se na tom broju zaustavi. Za saradnju sa Glovo kompanijom, ova hrabra preduzetnica ima samo reči hvale.

Zahvaljujući Glovo kuririma, moji klijenti mogu uživati u svežim knedlama gde god da se nalaze. Ovako brz i profesionalan nivo dostave mi ne bismo mogli sami da pružimo, zato se oslanjamo na Glovo sistem i dalje ne razmišljamo o tome već se posvećujemo važnim stvarima, a to je izrada uvek savršene knedle”.

Za kraj, Lana je sa svim damama podelila svoj savet a to je da uvek prate svoje snove, ulažu u njih energiju i vreme i rezultat neće izostati!

Iz redova same Glovo kompanije, razgovarali smo sa Aleksandrom Jovanoski, na čelu tima zaduženog za poslovnu strategiju Glovo kompanije. Aleks ili Anja, kako je zovu kolege i prijatelji, rođena je Beograđanka koja je provela više od 10 godina radeći u inostranim kompanijama gde je imala prilike da sarađuje sa ljudima iz najrazličitijih kultura i porekla, što je, kako sama kaže – obogatilo njeno iskustvo i razvilo osećaj za važnost dobrog funkcionisanja tima. Zato je i najponosnija kada njen tim beleži sjajne rezultate, radeći složno i zajedno na istom cilju.

Ipak, od svih poslodavaca, izdvaja Glovo kao mesto gde je naučila najviše. 

Zaista sam zahvalna što radim na mestu kao što je Glovo, gde se svaka ideja ceni i poštuje. Inkluzija i podrška se često vide kao tipovi liderstva u ženskom stilu, i to svakako treba i dalje negovati, jer ne samo žene lideri, već i cela kompanija imaju koristi od brige i stvaranja okruženja u kojem učimo jedni od drugih. Dok će nas naše kompetencije odvesti na određeni nivo, samo deleći svoje znanje i inspirišući druge, moći ćemo da zaista rastemo“, kaže Aleks.

Razgovarali smo takođe sa Milenom Adibejkan, damom koja radi kao kurir koji sarađuje sa Glovom. Ona živi i radi u Beogradu i udata je. Njeno najponosnije profesionalno dostignuće je visoko obrazovanje pravnog fakulteta. O saradnji sa Glovom imala je samo pozitivne reči. Rekla je da joj ovaj posao donosi dobru platu, fleksibilno radno vreme, novo iskustvo i zadovoljstvo što je uvek u pokretu. Žena koja je inspiriše je Džulija Roberts, zbog svog prirodnog izgleda i ponašanja, kao i zbog dobrotvornog rada kojim se bavi. A najvredniji savet koji ona može dati bilo kome, posebno ženama koje pokušavaju da izgrade svoju karijeru je: „Radi na sebi, napreduj ka svojim ciljevima i budi sa svojim voljenima.”

Inače, 8. mart je dan kada Glovo prima zaista romantične i lepe porudžbine.Više od 17% svih porudžbina cveća tokom prošle godine isporučeno je baš na Dan žena! A najveća količina, čak 40%, dostava izvršeno  je ujutru, između 9 i 12 časova.

Od gradova, najromantičniji je bio Beograd, sa 74%, zatim Niš sa 14% i Novi Sad sa 9%! Što se izbora cveća tiče, crvene ruže su zaista uvek u modi, te su se našle na prvom mestu, a odmah iza njih su egzotične orhideje pa vesele lale.

Da dame nisu dobijale na poklon samo cveće, govori i Glovo podatak da su porudžbine koje sadrže kozmetiku na Dan žena prošle godine, porasle za 70% u odnosu na običan dan. Prva tri grada sa najvećim brojem porudžbina kozmetike su bili Beograd sa 68% od ukupnih porudžbina kozmetike tog dana, Novi Sad (13%) i Niš (9%). Među kozmetikom, prednjačili su kompleti za spa, zatim kreme za lice i na kraju ruževi.

Glovo kuriri su i ove godine spremni da pomognu korisnicima da se svojim važnim damama oduže i pokažu koliko im je stalo – bilo da je to njenim omiljenim jelom  za romantičnu večeru, cvećem ili nekim drugim lepim poklonom u vidu vina, kozmetike ili bilo koje sitnice koja će je obradovati. Specijalno za ovaj dan, korisnici će na Glovo aplikaciji pronaći i posebne pogodnosti od strane odabranih Glovo partnera.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Brendovi

CEFTA i Zajedničko regionalno tržište su instrumenti za ubrzanu integraciju u EU tržište

Advertiser Serbia16. мај 2024.

A1 Srbija dostigao milionitog korisnika VoLTE tehnologije

Advertiser Serbia15. мај 2024.

Najnovija linija Samsung AI TV-a i zvučnika već je dostupna u redovnoj prodaji u Srbiji

Advertiser Serbia15. мај 2024.

Milionska kazna za Epic Games zbog reklama usmerenih na decu

Advertiser Serbia15. мај 2024.

Knox Journals: Neka je vaša bezbednost uvek pod kontrolom – vaši podaci se koriste tačno onako kako vi smatrate prikladnim

Advertiser Serbia15. мај 2024.

Poznati modni brend bankrotirao

Advertiser Serbia15. мај 2024.

Kampanja „Dečji svet je veći od ekrana” privukla ogromnu pažnju javnosti!

Advertiser Serbia14. мај 2024.

Tradicionalni forum menadžera Srpske asocijacije menadžera u znaku AI

Advertiser Serbia14. мај 2024.

Glovo i Spotify ulaze u partnerstvo i nude Spotify Premium Glovo korisnicima

Advertiser Serbia14. мај 2024.

NELT Grupa i UNICEF formiraju strateško partnerstvo da opreme decu veštinama za 21. vek

Advertiser Serbia14. мај 2024.

ĐORĐE JOVANOVIĆ, Xiaomi: „Ova kampanja je nastavak game changing serijala kampanja po kojima je Xiaomi postao poznat“

Advertiser Serbia10. мај 2024.

Infinum je prva hrvatska developerska agencija sa sertifikatom Poslodavac Partner

Advertiser Serbia10. мај 2024.

Za četvrt veka cena srebra skočila za gotovo 575 odsto – Analitičari veruju da ovaj plemeniti metal postaje “novo” zlato

Advertiser Serbia9. мај 2024.

Forum Menadžera “What can AI do for you?”

Advertiser Serbia9. мај 2024.

Samsung Electronics proglašen za broj 1 na globalnom tržištu OLED monitora

Advertiser Serbia8. мај 2024.