Brendovi

Najnovije Glovo partnerstvo donosi sve za kućne ljubimce na vrata korisnika

Brendovi

Preko 5000 proizvoda Pet Centra dostupno je preko Glova, uz brzu dostavu na kućnu adresu u 6 gradova

 
Glovo, multikategorijska platforma koja korisnicima omogućava pristup raznim vrstama proizvoda i jela na zahtev, najavljuje partnerstvo sa Pet centrom, specijalizovanim maloprodajnim lancem hrane i kompletne opreme za sve kućne ljubimce.

Ljubitelji kućnih ljubimaca iz Beograda, Novog Sada, Niša, Subotice, Kragujevca i Čačka moći će da biraju između čak 5.000 proizvoda koji se prodaju na 13 lokacija Pet centara dostupnih u aplikaciji Glovo, uz brzu dostavu na kućnu adresu, za manje od 45 minuta.

Pristupanjem kategoriji Shop/Prodavnice u okviru aplikacije, Glovo korisnici će imati pristup najrazličitijim proizvodima za pse, mačke, ribe ili druge male životinje, kao što su ptice ili glodari. Ponuda proizvoda obuhvata: hranu za kućne ljubimce, poslastice, opremu, proizvode za negu i higijenu, igračke, transportne torbe, akvarijume, terarijume i proizvode specijalizovane za ptice i male životinje, iz čak šest kategorija dostupnih u prodavnicama. Svaka Pet Centar prodavnica opremljena je i veterinarskom apotekom, koja korisnicima Glovo aplikacije nudi niz suplemenata i lekova za njihove pratioce.

Prema rečima predstavnika kompanije, Pet centar je prepoznat kao vodeća specijalizovana maloprodaja kućnih ljubimaca u regionu. Udruživanje sa Glovom i učešće na tržištu koje obuhvata ova aplikacija, predstavlja novinu za ovu kompaniju, čija je misija da ponudi najširi asortiman proizvoda za kućne ljubimce i da nastavi da radi na poboljšanju ponude uz obezbeđivanje najboljih cena i kvaliteta za ljubitelje životinja.

Pored toga, kroz ovo strateško partnerstvo, Glovo se fokusira na rastuće potrebe i preferencije svojih korisnika. O tome svedoči izuzetan rast potražnje u kategoriji proizvoda za negu kućnih ljubimaca 2022. godine, koji je registrovao impresivan porast obima porudžbina od 394%, što ga čini jednim od najuspešnijih neprehrambenih trendova u potražnji tokom prošle godine.

Povodom početka saradnje, korisnici Glova će do 10. septembra moći da uživaju u fiksnom trošku isporuke od samo 99 dinara za bilo koju vrednost porudžbine iz Pet centra.

O Glovu
Glovo je pionir među aplikacijama za dostavu koja nudi više kategorija i koja povezuje kupce sa preduzećima i kuririma, nudeći usluge na zahtev lokalnih restorana, prodavnica i supermarketa, apoteka i uličnih maloprodajnih radnji. Glovo vizija je da svima omogućimo lak pristup bilo čemu u svom gradu, kako bi naši korisnici mogli da uživaju u svemu što žele, kada žele i gde god to požele. Osnovana 2015. godine u Barseloni, posluje na 25 tržišta Evrope, centralne Azije i Afrike.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Brendovi

Fudbaleri Luka Modrić i Bukayo Saka sklopili partnerstvo sa brendom Snickers u najnovijoj kampanji

Advertiser Serbia13. јун 2024.

Lažne AI alatke kradu vaše lozinke

Advertiser Serbia13. јун 2024.

Prvi Galaxy Watch FE omogućava pristup naprednom praćenju zdravlja za još više korisnika

Advertiser Serbia13. јун 2024.

Osećajte se kao najbolji strelac tokom letnjih sportskih takmičenja uz Samsung 8K televizore

Advertiser Serbia12. јун 2024.

Hibridni AI u službi čoveka otvara nove mogućnosti

Advertiser Serbia10. јун 2024.

Ferero lansira vegansku Nutelu

Advertiser Serbia10. јун 2024.

U Silosima sa radom počeo penjački centar sa najvećom stenom u Beogradu!

Advertiser Serbia10. јун 2024.

Bankomati po Evropi meta su novog zlonamernog softvera

Advertiser Serbia8. јун 2024.

Novosađani zaplesali sirtaki na Trgu slobode – Tradicionalni ples i grčka muzika oduševili prolaznike

Advertiser Serbia7. јун 2024.

Samsung u saradnji sa kompanijama Disney i Pixar promoviše novu liniju Bespoke AI veš mašina u novom videu za kampanju u iščekivanju premijere filma „U mojoj glavi 2“

Advertiser Serbia7. јун 2024.

BOJANA DRLJAN, logoped: „Prevencija ekranizma je uvek najbolje i najefikasnije rešenje“

Advertiser Serbia6. јун 2024.

Održivo poslovanje kao temelj za rast i dugoročnu perspektivu kompanije

Advertiser Serbia6. јун 2024.

Za deceniju carinici zapleni oko 142 kilograma zlata – Savet da se investiciono zlato kupuje samo kod proverenih trgovaca

Advertiser Serbia6. јун 2024.

A1 Srbija omogućio korišćenje 5G u romingu

Advertiser Serbia5. јун 2024.

Samsung Electronics predstavlja nove linije Odyssey OLED, Smart Monitor i ViewFinity za 2024. godinu

Advertiser Serbia5. јун 2024.