Festivali

Najavljeno novo izdanje popularnih Dana komunikacija

Festivali

Nepredvidivo, neuobičajeno i van okvira – ali uvek neupitno kvalitetno, novo izdanje ovog nikad dosadnog festivala kreativnosti i komunikacija otvorilo je prijave, a organizatori i ovom prilikom planiraju iznenađenja.

 

Neponovljiva atmosfera, vrhunski predavači, neprocenjiva iskustva i zavidna produkcija: poznati festival kreativnosti i komunikacija koji okuplja nekoliko hiljada učesnika ponovo otvara svoja vrata – i to od 11. do 14. aprila 2024. godine u hotelu Lone u Rovinju, a prijave su u toku! Dani komunikacija odavno su i van hrvatskih granica prepoznati kao jedan od najboljih evenata na svetu, a čarolija ovog festivala deseti put će se manifestovati upravo onako kako najviše vole hrvatski kreativci, komunikatori, marketingaši, digitalci, mediji i drugi komunikacijski profesionalci.

Osoba koja stoji iza festivala, direktorica Dana komunikacija, HURA-e i IAB-a Croatia Dunja Ivana Ballon pojasnila je: Svoju zajednicu smo odavno navikli na neuobičajeno dobro, a ponekada i najbolje, pa ni ove godine ne planiramo da razočaramo. Teško je opisati poseban osećaj na rovinjskoj obali i neobičnu energiju ovog festivala, zato nećemo ni pokušavati, ali ćemo vas pozvati da dođete i uverite se sami.”

Svet oko nas nije jednostavan i danas više ne možemo reći da je išta crno-belo, a između svih ekstrema, pa i ljubavi i mržnje, postoji ceo niz emocija. Upravo na to ukazuju i Dani komunikacija, koji pokazuju da se trijumfalni i neopipljivi osećaj inovacije uvek pronalazi između dvu krajnosti te poručuju da ništa, a pogotovo ne komunikacijsku industriju, nije moguće smestiti u stereotipne fioke. Ali iz organizacije ništa ne prepuštaju slučaju, zato su za skeptike koji tek treba da iskuse DK pripremili i festivalski video Dana komunikacija, koji savršeno dočarava ono što reči ne mogu iskazati.

I u 2024. na festivalu nam spremaju izvanrednu postavku vrhunskih svetskih predavača i lidera koje u Hrvatsku dovode sa svih strana i delova sveta, ali kreativnu zajednicu u Rovinj ne privlače (isključivo) važna imena, tvrde organizatori, poručujući da su Dani komunikacija danas sami po sebi sinonim za kvalitet u industriji. Festival je nadaleko poznat upravo po tome što sa svojim učesicima uz jedinstvene edukativne sadržaje uspešno ruši unapred postavljena očekivanja te otvara prostor slobode za kreativnu genijalnost i spektar ideja koje iz njega proizlaze.

Prijave za učestvovanje moguće su na zvaničnoj stranici festivala, gde su dostupne sve informacije o rezervaciji early bird kotizacija, ali i smeštaju u luksuznim hotelima Lone, Monte Mulini i Grand Park Hotelu očaravajućeg Rovinja, jedne od najlepših evropskih destinacija, u ponudi koja važi do 26. januara za rane prijave i rezervacije. Iz godine u godinu najveći deo ukupnih smeštajnih kapaciteta rasproda se tokom prvih desetak dana, zato je dobro svoja mesta rezervisati na vreme.

Prva lica ovogodišnjeg festivala, kojim on parira velikim svetskim događajima, biće predstavljena u januaru, a do tada rezervišite svoje mesto na jednom od najiščekivanijih festivala 2024. godine.

O DANIMA KOMUNIKACIJA:
Dani komunikacija prepoznati su kao jedan od najboljih evenat-a na svetu prema britanskom Association Excellence Awardsu zbog svog out of the box pristupa, jedinstvene festivalske ponude, visokokvalitetne produkcije i organizacije. Dugo iščekivano novo izdanje festivala – koji je poznat po tome da se na njemu okupljaju ključni predstavnici oglašivača, agencija, stručnjaci za odnose s javnošću, predstavnici medija i ostali profesionalci iz komunikacijske industrije ključni za stvaranje i pokretanje promena – ovog proleća je očaralo sve one koji komunikacijsku industriju istovremeno mrze i vole, ali prema njoj, zahvaljujući ovom festivalu koji zdušno okuplja komunikacijsku zajednicu, nikako ne mogu biti ravnodušni. Više informacija pročitajte na zvaničnim stranicama festivala www.danikomunikacija.com.

O ORGANIZATORIMA:
Hrvatska udruga društava za tržišno komuniciranje (HURA) je vodeće strukovno udruženje u sektoru tržišnih komunikacija u Hrvatskoj. Članice HURA-e neke su od najboljih i najnagrađivanijih nacionalnih agencija. HURA organizuje nacionalni festival tržišnog komuniciranja Dane komunikacija s pripadajućim takmičenjima Effie, IdejaX, MIXX i Young Lions, marketinšku akademiju HOWtoWOW, regionalnu reviju reklamnih agencija BalCannes, redovne edukacije i mnoge druge projekte. Bori se za poboljšanje tržišnih uslova i napredak čitave industrije, što uključuje lobističke aktivnosti, pregovaranje sa zakonodavcem, promociju struke, brojna istraživanja i statistike u industriji, savetovanje i drugo. Izvan granica deluje u sklopu svetskog udruženja agencija VoxComm, EACA-e (Europskog udruženja agencija za tržišno komuniciranje), ekskluzivni je predstavnik organizacija Cannes Lions i Effie Worldwide za Hrvatsku te je kroz Interactive Advertising Bureau (IAB) Croatia deo svetske mreže IAB Global Network.

Više o HURA-i saznajte na www.hura.hr, Facebook i LinkedIn stranicama

Interactive Advertising Bureau (IAB) Croatia kolektivni je predstavnik i ambasador industrije interaktivnog marketinga i velike svetske organizacije IAB Global Network u Hrvatskoj. Delovanjem unutar Hrvatske udruženje društava za tržišno komuniciranje (HURA-e), povezuje najvažnije aktere angažovane u rastu interaktivnog marketinga i insistira na najvišem standardu, a hrvatsko je tržište ovom akvizicijom postalo bogatije za brojne materijale, specijalizovane edukacije, nagrade, istraživanja, analize i network koji će ekskluzivno biti dostupni kroz IAB Croatia.
Više informacija pronađite na www.iab-croatia.com te na Facebooku i LinkedInu.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Festivali

Mr.Goodvertising u Beogradu u okviru „Kampanje sa svrhom 2024″ Warm Up-a

Advertiser Serbia18. април 2024.

Trijumfalno deseto izdanje Dana komunikacija

Advertiser Serbia16. април 2024.

Kreativna kampanja „Susjedi“ agencije Futura DDB nagrađena je bronzom na IdejaX takmičenju

Advertiser Serbia15. април 2024.

Na Danima komunikacija objavljeni dobitnici prestižnih nagrada za najefektivnije marketinške projekte

Advertiser Serbia14. април 2024.

Regionalna nagrada za Iskrenost otišla u ruke Agencije DRV

Advertiser Serbia14. април 2024.

Titula najbolje digitalne kampanje u Hrvatskoj pripala Valamar Rivieri i SeekandHitu!

Advertiser Serbia14. април 2024.

BBDO Zagreb je agencija godine IdejeX, Imago Ogilvy osvajač Grand Prixa, a Kraš najbolji oglašivač IdejeX

Advertiser Serbia13. април 2024.

Počelo najveće izdanje Dana komunikacija

Advertiser Serbia12. април 2024.

Stručnjaci širom regije na BalCannesu nagradili najbolje kreativce BiH, Hrvatske, Severne Makedonije, Slovenije i Srbije

Advertiser Serbia12. април 2024.

Prvi AI asistent komunikacijske industrije: DK Sidekick je novi član organizacionog tima Dana komunikacija

Advertiser Serbia10. април 2024.

150 izvođača, 70 programskih sadržaja, prvi put 4 dvorane i noćni razgovori: Uskoro počinju Dani komunikacija

Advertiser Serbia8. април 2024.

I ove godine na Danima komunikacija slavimo vašu kreativnost!

Advertiser Serbia4. април 2024.

Dani komunikacija: Uspeh, neuspeh, kreativnost i uspešni kreativni procesi

Advertiser Serbia2. април 2024.

EFFIE AWARDS SERBIA: Rok za prijave produžen do 7. aprila

Advertiser Serbia29. март 2024.

Regija na Danima komunikacija: Otvoreno o kreativnosti i biznisu

Advertiser Serbia27. март 2024.