Agencije

Modulee: Señor lansirao novi modularni branding!

Agencije

JEDAN OBLIK, BEZBROJ MOGUĆNOSTI: Pogledajte Modulee, kompaniju sa modularnim proizvodom i isto tako modularnim brandingom.

 

U poslednje vreme na građevinskoj sceni se sve češće pojavljuje pojam mobilnog kontejnera. Ova čelična konstrukcija sve je prisutnija u izgradnji privremenih objekata poput urbanih evenat-a, ali i onih trajnih poput hotela i kuća pa čak i shopping centara. Iako je sve popularnija, ova struktura još uvek ne samo da nema vlastitu kategoriju, već se i njena raznolika uporabna moć mora prilično dugo opisivati..

Zato je, u svrhu lakšeg predstavljanja na tržištu i kreiranja zasebne kategorije modularnih konstrukcija, prvi zadatak agencije Señor bio da osmisli novo ime i opis proizvoda viralniji od “čvrste funkcionalne kontejnerske strukture koja se prilagođava raznovrsnim potrebama”. Tako je u priču ušao pojam modul, a Studio Box, kompanija koja ih iznajmljuje, postala je Modulee.

Novo ime ne samo da daje atraktivniji prizvuk proizvodu, već i komunicira modularnost kao osnovnu prednost modula za preduzetnike. Jedan je modul tako prerastao u mobilnu pop-up strukturu u kojoj se svaka ideja o njenoj uporabi može ostvariti, a sve što toj ideji treba da se razvije je… malo prostora. Tako je imenu pridodat slogan — Give space to your ideas.

U vizualnom identitetu Señorovci se poigravaju sa grafitima u jednostavnim i intenzivnim bojama koje podsećaju na volumen modula i tipografijom koja se, kao i moduli, gradi i slaže po potrebi. Modulee tako svakom svojom jedinicom ne gradi više samo funkcionalne prostore, već i prisutnost branda.


Kako bi se Modulee predstavio u novom brendiranom ruhu, na lokalnim nivoima planiraju da se pokrenu urbani eventi, svojevrsni showroomovi modula, pretvoreni u hub za druženje. Prvi u nizu, i već otvoren, je Zagrebački Modulee – najveći street-food event na otvorenom u Zagrebu sa strukturom u potpunosti sačinjenom od modula. Ovde možete utoliti želju za opuštenim druženjem vani uz dobru klopu, piće i muziku, a u nastavku i želju za dobrom primenom vizuelnog identiteta branda na razne materijale. Užeevaj!

CREDITS
SEÑOR
Iva Kaligarić ~ Strateška direktorica | Irena Golubiček ~ Branding specialist | Jurica Ćorluka ~ Head of creative | Lucija Drača ~ Junior kopiriterka | Tomislav Fabijanić ~ Art direktor | Dora Kasun ~ Dizajnerka | Mišel Kovačić ~ Dizajner | Danijela Maričević ~ Head of account | Anamarija Vuić ~ Account menadžeka | Petra Brandt Barišić – Account executive | Boris Miletić – Fotograf

MODULEE
Maja Barišić ~ vlasnica

 

Izvor: Senor

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Više u Agencije

UM Impact Day u znaku solidarnosti

Advertiser Serbia27. jula 2021.

Kako je Señor brendirao ceo Poluotok?

Advertiser Serbia20. jula 2021.

Lokomotiva i SentecaCommerce partneri na 12 evropskih tržišta

Advertiser Serbia14. jula 2021.

[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2020] FUTURA DDB: „Moemax = 8“ za MÖMAX

Advertiser Serbia8. jula 2021.

Kampanja „Izvuci AS iz rukava – neko te čeka u borbi za život“

Advertiser Serbia5. jula 2021.

I bi svetlost: McCann Skopje i Halkbank otpočeli „Budućnost je svetla” kampanju koja donosi optimizam

Advertiser Serbia2. jula 2021.

ANĐELKO TRPKOVIĆ iz Publicis Groupe izabran za predsednika IAA Serbian Chapter

Advertiser Serbia1. jula 2021.

Uručena UEPS priznanja za McCann Beograd i klijente Bambi, The Coca-Cola Company, MAXI, Da se zna, Beogradska filharmonija i LiceUlice

Advertiser Serbia29. juna 2021.

Dodeljena UEPS-ova priznanja za 2020 – Prvi događaj uživo posle korone

Advertiser Serbia29. juna 2021.

Proglašenjem pobednika u preostalim kategorijama završen Cannes Lions

Advertiser Serbia25. juna 2021.

Cannes Lions 2021: Dodeljene nagrade i u kategorijama Mobile, Radio & Audio, Brand Experience & Activation, Creative eCommerce, Creative Effectiveness, Innovation i Creative Business Transformation

Advertiser Serbia24. juna 2021.

Kampanja Studija Tumpić/Prenc i aMORE odabrana za izložbu u sklopu prestižnog festivala Cannes Lions

Advertiser Serbia23. juna 2021.

Influenseri i brendovi: kome ide slava?

Advertiser Serbia23. juna 2021.

Cannes Lions 2021: Poznati dobitnici nagrada u još šest kategorija

Advertiser Serbia23. juna 2021.

[CANNES LIONS 2021] VLADIMIR SIMIĆ, McCann Skopje: „Očekujemo veći broj angažovanih kampanja“

Advertiser Serbia22. juna 2021.