Agencije

Modulee: Señor lansirao novi modularni branding!

Agencije

JEDAN OBLIK, BEZBROJ MOGUĆNOSTI: Pogledajte Modulee, kompaniju sa modularnim proizvodom i isto tako modularnim brandingom.

 

U poslednje vreme na građevinskoj sceni se sve češće pojavljuje pojam mobilnog kontejnera. Ova čelična konstrukcija sve je prisutnija u izgradnji privremenih objekata poput urbanih evenat-a, ali i onih trajnih poput hotela i kuća pa čak i shopping centara. Iako je sve popularnija, ova struktura još uvek ne samo da nema vlastitu kategoriju, već se i njena raznolika uporabna moć mora prilično dugo opisivati..

Zato je, u svrhu lakšeg predstavljanja na tržištu i kreiranja zasebne kategorije modularnih konstrukcija, prvi zadatak agencije Señor bio da osmisli novo ime i opis proizvoda viralniji od “čvrste funkcionalne kontejnerske strukture koja se prilagođava raznovrsnim potrebama”. Tako je u priču ušao pojam modul, a Studio Box, kompanija koja ih iznajmljuje, postala je Modulee.

Novo ime ne samo da daje atraktivniji prizvuk proizvodu, već i komunicira modularnost kao osnovnu prednost modula za preduzetnike. Jedan je modul tako prerastao u mobilnu pop-up strukturu u kojoj se svaka ideja o njenoj uporabi može ostvariti, a sve što toj ideji treba da se razvije je… malo prostora. Tako je imenu pridodat slogan — Give space to your ideas.

U vizualnom identitetu Señorovci se poigravaju sa grafitima u jednostavnim i intenzivnim bojama koje podsećaju na volumen modula i tipografijom koja se, kao i moduli, gradi i slaže po potrebi. Modulee tako svakom svojom jedinicom ne gradi više samo funkcionalne prostore, već i prisutnost branda.


Kako bi se Modulee predstavio u novom brendiranom ruhu, na lokalnim nivoima planiraju da se pokrenu urbani eventi, svojevrsni showroomovi modula, pretvoreni u hub za druženje. Prvi u nizu, i već otvoren, je Zagrebački Modulee – najveći street-food event na otvorenom u Zagrebu sa strukturom u potpunosti sačinjenom od modula. Ovde možete utoliti želju za opuštenim druženjem vani uz dobru klopu, piće i muziku, a u nastavku i želju za dobrom primenom vizuelnog identiteta branda na razne materijale. Užeevaj!

CREDITS
SEÑOR
Iva Kaligarić ~ Strateška direktorica | Irena Golubiček ~ Branding specialist | Jurica Ćorluka ~ Head of creative | Lucija Drača ~ Junior kopiriterka | Tomislav Fabijanić ~ Art direktor | Dora Kasun ~ Dizajnerka | Mišel Kovačić ~ Dizajner | Danijela Maričević ~ Head of account | Anamarija Vuić ~ Account menadžeka | Petra Brandt Barišić – Account executive | Boris Miletić – Fotograf

MODULEE
Maja Barišić ~ vlasnica

 

Izvor: Senor

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Više u Agencije

Studiu Sonda Zlato na BalticBest-u!

Advertiser Serbia23. septembra 2021.

Kako smo napravili „hajp“ oko povratka u školu?

Advertiser Serbia15. septembra 2021.

Preminuo Miloje Sekulić, jedan od pionira digitalnog PR-a i konsaltinga u Srbiji

Advertiser Serbia14. septembra 2021.

V+O otvara novu kancelariju u Severnoj Makedoniji i širi svoje prisustvo u Jugoistočnoj Evropi

Advertiser Serbia14. septembra 2021.

DIRECT MEDIA OBELEŽAVA JUBILEJ: Dvadeset godina gradimo tržište advertajzinga

Advertiser Serbia6. septembra 2021.

New Moment pokrenuo kampanju za spas hrane

Advertiser Serbia2. septembra 2021.

Upoznaj novi ukus – savršeni mix voća, čokolade i Plazme

Advertiser Serbia27. avgusta 2021.

Prestižna dizajnerska Red Dot nagrada Studiu Sonda za kampanju koja je dokazala da mala lokalna biblioteka može da postane velika: 100% COVID FREE PUTOVANJE

Advertiser Serbia12. avgusta 2021.

DANIEL ACKERMANN: „Reorganizacija Degordiana nam omogućava da imamo mnogo kompleksnije usluge, mnogo veću kvalitetu, skalabilnost i znanje“

Advertiser Serbia10. avgusta 2021.

Studio Sonda za KING sladolede dizajnirao sva nova pakovanja i prateću #breaKINGrules regionalnu kampanju

Advertiser Serbia10. avgusta 2021.

Top 5 SRPSKIH Youtuber-a ovog leta

Advertiser Serbia4. avgusta 2021.

Nova kampanja kompanije Alma Quattro #LicaOvogGrada

Advertiser Serbia28. jula 2021.

UM Impact Day u znaku solidarnosti

Advertiser Serbia27. jula 2021.

Kako je Señor brendirao ceo Poluotok?

Advertiser Serbia20. jula 2021.

Lokomotiva i SentecaCommerce partneri na 12 evropskih tržišta

Advertiser Serbia14. jula 2021.