Brendovi

Miele predstavio svoj brend kafe

Brendovi

Vodeći svetski proizvođač premium kućnih aparata na ovogodišnjem IFA sajmu u Berlinu predstavio je svoj prvi brend kafe – „The Black Edition N°1“

Ljubitelji ovog napitka će, osim u kafi iz organske proizvodnje, moći da uživaju i u novom modelima Miele aparata za kafu sa još većim brojem funkcija.

Edition N°1 je savršeno izbalansirana mešavina četiri vrste kafe iz visokokvalitetnog segmenta Arabike ubrane rukom u brdima Južne Amerike. Zrna kafe koja ulaze u mešavinu Edition N°1 kafe došla su iz fare-trade trgovine, a dalje su pečena i obrađivana u privatnoj nemačkoj pržionici kafe posebno za potrebe Miele brenda i ljubitelje vrhunske crne kafe.

Povezanost Miele kafe i potpuno automatizovanih aparata za kafu premium brenda iz Gütersloh-a svojevrsna su garancija dodatnih pogodnosti i užitka. Ranije su poznavaoci i ljubitelji kafe morali da eksperimentišu i sami nađu idealan balans između dužine trajanja pravljenja kafe i svog omiljenog ukusa, dok sada, Miele svojim potrošačima olakšava ovaj zadatak. Tim stručnjaka u kome se nalaze ekspeti za tehnologiju prerade, ali i proizvodnju kafe, dao je svoje preporuke koje se tiču temperature i količine vode, predprocesa za obradu zrna kafe i samog ukusa. Fina mehanika i procedure pravljenja kafe u budućnosti će biti sastavni deo svakog aparata za kafu koji izađe iz ove kompanije.

Sa dolaskom Miele kafe na tržište, na vrata su ušli i unapređeni CM6 kućniaparati za pripremu kafe. Svi aparati će, na primer, imati funkciju „brze pripreme“, koja pritiskom na dugme omogućava pripremu 3 do 8 šoljica kafe, jednu za drugom. Dizajn novih CM6 modela je malo „skladniji“, a uklopljene boje kućišta i izlazne jedinice za kafu daju harmoničan izgled celom aparatu.

O kompaniji MIELE:
Miele je vodeći svetski proizvođač premium kućnih aparata uključujući aparate za kuvanje, pečenje kao i one za kuvanje na pari, rashladne uređaje, aparate za kafu, mašine za pranje posuđa i veša i proizvoda za negu podova. Ovaj asortiman je uvećan za mašine za pranje sudova i mašine za sušenje veša za komercijalnu upotrebu kao i za sredstva za dezinfekciju i sterilizaciju koja se primenjuju u medicinske i laboratorijske svrhe (Miele Professional).
Kompanija Miele, osnovana 1899.godine, ima 8 prozvodnih pogona u Nemačkoj, kao i po jedan u Austriji, Češkoj, Kini i Rumuniji. Već četvrtu generaciju nalazi se u porodičnom vlasništvu i zapošljava radnu snagu od oko 17.740 zaposlenih, od kojih 10.350 u Nemačkoj.
Kroz sopstveni lanac prodajnih mesta i kroz distributersku mrežu u gotovo 100 zemalja, brend je rasprostranjen širom sveta. Promet 2015/2016 godine iznosio je 3,75 milijardi eura od čega se 70% prometa odnosi na prodaju van Nemačke.
Sedište kompanije se nalazi u Gütersloh/Westphalia, u Nemačkoj.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Brendovi

SVETLANA JOSIPOVIĆ, Telekom Srbija: „Ulažemo u obrazovanje mladih koji su pokretači pozitivnih promena u društvu“

Advertiser Serbia25. марта 2023.

Umro Gordon Mur suosnivač Intela i silicijumske doline

Advertiser Serbia25. марта 2023.

Ovation ft. Lovers, nova Anno Domini kolaboracija

Advertiser Serbia22. марта 2023.

IoT tehnologija: Digitalizovana poljoprivreda jedan od stubova digitalizacije Srbije

Advertiser Serbia20. марта 2023.

Nove linije Samsung Neo QLED i OLED televizora od sada su dostupne za prednarudžbinu uz fantastične poklone

Advertiser Serbia20. марта 2023.

Završen 7. „BizKod“, najuspešnije ekipe „Hakatonci Trče Počasni Krug“ i „GSM“

Advertiser Serbia20. марта 2023.

[SEE MARKETING 2022/23] JOVANA NESTOROVIĆ, Simpo: „60 godina postojanja Simpo posvećuje svim generacijama koje su svoje snove ostvarivale sa nama“

Advertiser Serbia20. марта 2023.

Izabrane pobedničke aplikacije na šestom Regionalnom app izazovu

Advertiser Serbia17. марта 2023.

Prestižna nagrada za kompaniju Telekom Srbija

Advertiser Serbia16. марта 2023.

Kineska automobilska industrija sve konkurentnija evropskim brendovima

Advertiser Serbia16. марта 2023.

Ivana Barišić postala ambasadorka brenda Planet of Plants

Advertiser Serbia16. марта 2023.

Uticaj snage procesora na kvalitet fotografije

Advertiser Serbia16. марта 2023.

Telekom Srbija grupa nastavlja da razvija poslovanje u regionu

Advertiser Serbia15. марта 2023.

Samsung Galaxy A54 5G i Galaxy A34 5G: Fantastično iskustvo za sve!

Advertiser Serbia15. марта 2023.

„Dobar Start” – Krovni stipendijski program kompanije Nelt

Advertiser Serbia14. марта 2023.