Agencije

I&F McCann Grupa: Poslovanje mora da bude sa višom svrhom

Agencije

I&F McCann Grupa, kao i agencije koje posluju u njenom sastavu aktivni su članovi više poslovnih i strukovnih asocijacija čime doprinose razvoju i unapređenju poslovnog ambijenta i promociji komunikacione i kreativne industrije kao bitne delatnosti za sveukupni privredni razvoj

Kroz ova udruženja I&F McCann Grupa, odnosno agencije u njenom sastavu kontinuinirano učestvuju u svim aktivnostima koja se tiču edukacije javnosti, regulacije i razvoja struke.

Jedno od udruženja u kome je I&F McCann Grupa kroz članstvo svojih menadžera aktivna od samog nastanka je i Srpska asocijacija menadžera (SAM). Ova poslovna asocijacija usmerena je na unapređenje i promovisanje profesije menadžera u Srbiji, uz aktivan uticaj na kreatore ekonomske politike u cilju stvaranja boljih uslova za poslovanje i privredni razvoj u Srbiji. Od ove godine I&F McCann Grupa je član Premium kluba “Prijatelji SAM” koji predstavlja osobeni vid partnersta kroz pružanje posebne podrške razvoju asocijacije i njenih članova, a time i šire poslovne zajednice. Klub „Prijatelji SAM“ okuplja najuspešnije kompanije koje dolaze iz svih privrednih sektora poput bankarstva, konsaltinga, marketinga i PR-a, IT i telekomunikacija, FMCG i sektora usluga.

null

Zajednički imenitelj kompanija koje su članovi ovog kluba je da imaju jasno izgrađene i razvijene savremene i visoke poslovne standarde i da su lideri u svojim delatnostima. I&F McCann Grupa prepoznata je kao vodeća kompanija u sektoru marketinga i komunikacija, potvrda toga je i nagrada SAM-a za Regionalni projekat godine, pa je logično da smo postali član kluba „Prijatelji SAM“ ističe Tijana Škorić Tomić, izvršna direktorka I&F McCann Grupe i dodaje: „Kroz učešće u aktivnostima i radu SAM-a, prenoseći svoje najbolje prakse poslovanja i vrednosti svog korporativnog sistema, kompanije članice ovog kluba promovišu etičke principe poslovanja, podstiču dalju profesionalizaciju menadžerske struke, utiču na dalje osnaživanje i umrežavanje menadžera i tako dodatno doprinose opštem unapređenju privrednog ambijenta u Srbiji.“

Tako je I&F McCann Grupa učestvovala u Radnoj grupi za izradu nacrta Zakona o oglašavanju, a aktivno radi i na procesu Samoregulacije struke u Srbiji. Pored poslovnih i strukovnih udruženja, primetno je zastupljena na različitim skupovima, konferencijama, festivalima i manifestacijama, kao i saradnji za različitim obrazovnim i kulturnim institucijama.

Projekti kao što su “McCann Parobrodiranje” koji realizujemo u saradnji sa Ustanovom kulture Parobrod, ili “I&F McCann Ćošak” u saradnji sa Američkim kutkom Beograd predstavljaju inovativne vidove saradnje sa širom zajednicom. Kroz ove manifestacije organizovan je veliki broj izložbi, predavanja, tribina, radionica prevashodno za mlade, studente i preduzetnike… Naš cilj je stalni rad na edukaciji kao deo planskog opredeljenja za ulaganje u razvoj struke, ali i šire društvene zajednice” zaključuje Tijan Škorić Tomić.

Jedinstveni vid edukacije šire javnosti ostvaren je i uspešnom saradnjom sa dnevnim listom Danas gde je u okviru zajedničkog projekta “Marketing & Advertising” kroz autorske tekstove, analize i intervjue promovisana struka, kao i istaknuti pojedinci iz domena komunikacija. Posebna pažnja posvećena je aktivnostima na polju društvene odgovornosti na kome je I&F McCann Grupa samosatalno, kao i sa svojim partnerima podržala ili realizovala na desetine društveno-odgovornih i humanitarnih projekata i aktivnosti.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Više u Agencije

JOVAN STOJANOVIĆ: Zašto ne smemo stati?

Advertiser Serbia27. marta 2020.

Šta brendovi mogu da rade tokom i posle COVID-19

Advertiser Serbia25. marta 2020.

[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2019] MCCANN SARAJEVO, UM SARAJEVO i DEGORDIAN BiH: „dm Ženska utrka“ za DM DROGERIE MARKT BOSNA i HERCEGOVINA

Advertiser Serbia25. marta 2020.

Dr BORISLAV MILJANOVIĆ: Komunikacija u doba korone

Advertiser Serbia24. marta 2020.

TOMICA OREŠKOVIĆ: Šta sam naučio tokom rada od kuće

Advertiser Serbia20. marta 2020.

ADISA POBRIĆ: Veštine čarobnjaka u doba korone – Kako raditi od kuće kada imate decu

Advertiser Serbia20. marta 2020.

MCCANN WORLDGROUP najefektivnija agencijska mreža prema WARC izveštaju za 2020

Advertiser Serbia20. marta 2020.

Petrol-ov „Pobednički servis“ osvojio Bronzu na European Sponsorship Awards (ESA)

Advertiser Serbia18. marta 2020.

MILEVA SERATLIĆ: Korona alarm – buđenje lične i kolektivne odgovornosti

Advertiser Serbia18. marta 2020.

Stručnjaci komunikacijske industrije odabrali finaliste Effie Awards Croatia 2020

Advertiser Serbia18. marta 2020.

MILOJE SEKULIĆ: Da li u kriznim vremenima treba smanjivati marketinške aktivnosti?

Advertiser Serbia17. marta 2020.

[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2019] REPRESENT COMMUNICATIONS: „Beba bira gde“ za brend ROSA (The Coca-Cola Company)

Advertiser Serbia12. marta 2020.

Boris Ličina Borja novo pojačanje digitalnog tima kreativne agencije I TO NIJE SVE!

Advertiser Serbia11. marta 2020.

[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2019] SEÑOR: „Veliki hrvatski naivci“ za CERT.hr (CARNET – Hrvatska akademska i istraživačka mreža)

Advertiser Serbia10. marta 2020.

[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2019] MCCANN BEOGRAD, UM BEOGRAD i DRIVE: „Ne odričem se“ za NVO DA SE ZNA

Advertiser Serbia9. marta 2020.