Brendovi

Linija Samsung TV uređaja i saundbar zvučnika na bazi AI za 2024. godinu oduševljava recenzente

Brendovi

Neo QLED 8K, Neo QLED 4K, OLED i linije audio uređaja već dobijaju pohvale u profesionalnim recenzijama

 

Samsung Electronics je nedavno uveo novu liniju televizora za 2024. godinu na bazi najsavremenije AI tehnologije koja nudi vrhunski vizuelni doživljaj i redefiniše kućnu zabavu. Recenzenti širom sveta su imali priliku da prvi isprobaju najnovije Samsung proizvode i evidentno je da je linija za 2024. liniju izazvala oduševljenje među stručnjacima.

Samsung linija TV i audio uređaja za 2024. godinu pomera granice i nudi najsavremenije funkcije i inovacije koje obećavaju neprikosnoveni doživljaj gledanja. U nastavku su dati ključni odlomci iz prvih recenzija.

Unapredite iskustvo gledanja uz NQ8 AI Gen3 procesor

Samsung 2024 Neo QLED 8K dolazi u kompletnom paketu, uključujući 8K poboljšanje na bazi AI za kvalitet slike veran stvarnosti. Samsung je ove godine uveo svoj najnoviji i najinovativniji procesor do sada – NQ8 AI Gen3 procesor. Dostupan je na modelu 2024 Neo QLED 8K QN900D i poboljšava sliku i zvuk za vrhunsko 8K iskustvo uz jedinicu za neuronsku obradu koja je duplo brža od prethodne verzije. Broj neuronskih mreža je takođe osmostruko povećan tako da korisnici mogu da uživaju u nivou detalja i jasnoće koji je vrlo sličan onom kod originalnog 8K sadržaja, bez obzira šta gledaju.

Portal Expert Reviews je pohvalio procesnu moć modela QN900D rekavši da „novi NQ8 AI Gen 3 procesor u igru uvodi 512 neuronskih mreža i time potencijal slike uzdiže na najviši nivo ikada“. Takođe je istakao njegove mogućnosti 8K AI poboljšanja: „Ovaj procesor omogućava neverovatan stepen detalja bez obzira na originalnu rezoluciju i bez greške poboljšava sve ispod 8K za fino obrađene slike bez ikakvog skupljanja ili sabijanja prikaza“.

Trusted Reviews je takođe prokomentarisao mogućnosti poboljšanja rezolucije modela Neo QLED 8K QN900D rekavši da je „obim poboljšanih detalja koji mogu da se dodaju već detaljnim delovima 4K prikaza neverovatan. 4K zaista postaje 8K pred vašim očima.“ Dodato je i da „upečatljiva osvetljenost, izuzetan LCD kontrast, bogatstvo boja i revolucionarno poboljšanje rezolucije dokazuju da vam nije potreban 8K sadržaj da biste iskoristili prednosti 8K TV uređaja.“

Newsweek je istakao model Neo QLED 8K QN800D kao „izbor urednika“, istakavši prednosti koje ovaj procesor donosi gejmerima i rekavši da su „gejming performanse odlične, uz mogućnost poboljšanja rezolucije, visoke stope osvežavanja i režim rada na bazi AI.“

What Hi-Fi? se takođe oduševio kvalitetom modela Neo QLED 8K QN900D: „Kvalitet slike je značajno unapređen u svim aspektima u odnosu na prethodnu verziju, čime se suštinski izdvaja od vodećih OLED TV uređaja za 2024. godinu i iznova definiše pravila poboljšanja rezolucije da bi nas podsetio da 8K TV uređaji svakako ne moraju da emituju originalan 8K sadržaj da bi se u tom sadržaju uživalo.“

Neo QLED 4K živopisnim realnim prikazom i dinamičnim kontrastom

Neo QLED 8K uređajima za 2024. godinu se pridružuje osvežena linija Neo QLED 4K televizora koja privlači pažnju recenzenata zahvaljujući unapređenim funkcijama i doživljajem gledanja, uz NQ4 AI Gen2 procesor.

Expert Reviews je na sledeći način prokomentarisao model TV Neo QLED 4K QN95D na bazi AI: „Novi procesor pomaže da do punog izražaja dođu AI funkcije slike, zvuka i optimizacije, poboljšanje rezolucije i obrada slike su odlični i dodaju vrednost, kao i jednako impresivan prikaz scena punih akcije na bazi AI.“

Ovogodišnji Neo QLED 4K nastavlja da pruža savršeno 4K iskustvo, obogaćeno funkcijama kao što su Real Depth Enhancer Pro i Quantum Matrix tehnologija, pri čemu Expert Reviews primećuje da je „Samsung QN95D fantastičan 4K TV koji zadržava Mini LED pozadinsko osvetljenje i vodeće u klasi lokalno zatamnjenje iz prošle godine, ali dodaje najsavremeniju obradu slike za najbolji SDR i HDR prikaz koji nudi jedan vrhunski televizor.“

Neverovatna osvetljenost na OLED-u na bazi AI

Samsung ponuda OLED TV uređaja za 2024. godinu, kao što je model S95D, nudi visok stepen detalja, visoku frekvenciju okvira i dinamičan ekran u veličinama do čak 77 inča, oslanjajući se na nasleđe svog prethodnika.

Ovogodišnji OLED uređaji su dobili pohvale nekoliko recenzenata kao što je Newsweek, koji je model Samsung OLED S95D proglasio „izborom urednika“. Techaeris je takođe pohvalio model S95D, istakavši da „sve u svemu, Samsung S95D predstavlja OLED TV sa najboljim performansama ove godine“, dok je Trusted Reviews prokomentarisao da je „QE65S95D najlepši Samsungov OLED TV uređaj do sada, kome izuzetno tanak dizajn daje futuristički izgled“.

Samsung OLED koristi NQ4 AI Gen2 procesor, isti onaj izuzetno moćni procesor koji stoji iza linije Neo QLED 4K. Samsung OLED TV uređaji se mogu pohvaliti funkcijama kao što su Real Depth Enhancer i OLED HDR Pro, koji kvalitet slike podižu na nove visine. Techaeris je modelu S95D dodelio titulu „izbora urednika“ i pohvalio Samsung tehnologiju poboljšanja rezolucije rekavši je „uz Samsung NQ4 AI Gen2 procesor i njegovo AI poboljšanje rezolucije oduvek jedno od najboljih“.

Model Samsung OLED S95D ima 20% bolju osvetljenost od prethodnih modela, sa dubokim i bogatim nijansama crne boje i većom preciznošću boja na bazi AI, što je Trusted Reviews pohvalio sledećim rečima: Izuzetna osvetljenost modela 65S95D je posebno uočljiva kod kontrasta, gde je jasna izraženost i tamnih i svetlih slika takvog intenziteta kakav nikad ranije nismo videli“. Sound & Vision je dodatno primetio da je „Samsung ove godine unapredio mapiranje boja, gde se AI tehnologija koristi za analizu i predstavljanje prirodnijih boja, posebno kad je reč o nijansama boje kože“.

Nova Samsung OLED Glare Free tehnologija čuva osvetljenost i preciznost boja, a smanjuje odsjaj i održava oštrinu slike za imersivan doživljaj gledanja, čak i pri dnevnom svetlu. Sound & Vision je u svojoj recenziji istakao da je „uz unapređene nivoe osvetljenosti i izvanredan mat dizajn ekrana, Samsung QN77S95D jedan od najlepših testiranih OLED televizora sa najvišim performansama“, i proglasio je ovaj TV uređaj „prvim izborom“.

Uz funkcije kao što je Motion Xcelerator 144Hz koji garantuje visoku frekvenciju okvira i brz odziv, Samsung OLED predstavlja pravo uživanje za gejmere. Ljubitelji sporta i gejmeri mogu da uživaju u scenama punih akcije koje su kristalno jasne na ekranu. Sound & Vision je za OLED rekao da „kada se ne koristi za filmove ili TV, Samsung S95D je izuzetan 4K OLED gejming ekran“. Newsweek je takođe pohvalio ovaj uređaj zbog njegovih gejming funkcija i istakao da je „ovaj OLED savršen za filmove i deo je monumentalne gejming opreme“.

Napravite imersivno audio okruženje u svom domu

Samsung linija audio uređaja za 2024. godinu nudi unapređene modele koji su ojačani naprednim AI algoritmima i koji su već pobrali lovorike zbog savršenog kvaliteta zvuka i tankog dizajna.

Novina ove godine je Samsung muzički ram, prilagodljivi zvučnik koji pruža bogat zvuk i savršenu povezanost. Može da funkcioniše kao samostalan bežični zvučnik i da se uparuje sa Samsung TV uređajem i saundbar zvučnikom, a posebno naglašava basove i nudi okružujući zvuk vrhunskog kvaliteta. Techlicious je u svojoj recenziji istakao da je „Samsung muzički ram inovativan i moderan dodatak tržištu pametnih zvučnika koji uspešno kombinuje funkcije bežičnog zvučnika sa estetskom privlačnošću prilagodljivog rama za slike“, te mu je dodelio titulu „izbora urednika“.

Na samom vrhu linije saundbar zvučnika je model HW-Q990D, koji analizira zvuk i koristi AI da audio ponudu prilagodi najboljem iskustvu konzumiranja čitavog spektra sadržaja u udobnosti sopstvenog doma . Techaeris je istakao da „kada je sve na svom mestu, ne morate da brinete ni o čemu, već samo da pronađete dobar film i uživate u punoći ovog saundbar zvučnika“. Slično tome, Newsweek je primetio da „uz 22 zvučnika i savršenom kombinacijom gornjih i bočnih zvučnika, model HW-Q990D predstavlja odličan način da uživate u Dolby Atmos zvuku dok gledate filmove ili igrate igre, kao i u odličnom okružujućem zvuku kada pratite sport“. Newsweek je takođe ovom uređaju dodelio titulu „izbora urednika“ i zaključio recenziju rečima da je „Samsung Q990D najbolji Dolby Atmos saundbar zvučnik koji se može kupiti u 2024. godini“.

Ultratanki model HW-S800D korisnicima donosi unapređeno iskustvo slušanja koje se savršeno uklapa u svaki prostor zahvaljujući dubini od samo 1,6 inča. Techlicious je ovom uređaju dodelio priznanje za „izbor urednika“, dodavši da je „on savršen izbor za sve one koji žele da unaprede zvuk televizora  bez kompromisa kad je reč o stilu ili prostoru“, kao i da „neverovatno tanak model S800D nudi imersivno gledanje filmova i pravo uživanje u slušanju muzike“.

Samsung nastavlja da iznova definiše svet kućne zabave i obogaćuje svoje nasleđe kao globalni lider na tržištu TV uređaja već 18 godina i globalni lider u saundbar zvučnicima već celu deceniju.

Za više informacija o liniji Samsung TV uređaja za 2024. godinu posetite www.samsung.rs

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Brendovi

A1 Kinoteka letnji bioskop počinje sa projekcijama od 15. jula

Advertiser Serbia12. јул 2024.

Belgija: Vlada zabranjuje izlaganje duvanskih proizvoda u prodavnicama

Advertiser Serbia12. јул 2024.

MARINA GUZIJAN, Nelt: „Pokazaćemo učesnicima koji su tipovi podatka danas bitni, kako da se podaci kreiraju u kvalitetne uvide i koje su veštine potrebne da se razvijaju kako bismo ostali konkurentni sutra“

Advertiser Serbia11. јул 2024.

Samsung Galaxy Z Fold6 i Z Flip6 podižu Galaxy AI na novi nivo

Advertiser Serbia11. јул 2024.

Samsung Galaxy Z Flip6 Olympic Edition, vođen Galaxy AI tehnologijom, ekskluzivno predstavljen takmičarima Olimpijskih igara

Advertiser Serbia10. јул 2024.

Nestlé petu godinu zaredom uključuje hrvatske studente u Summer’s Cool plaćenu praksu

Advertiser Serbia8. јул 2024.

AVON primio Cruelty Free sertifikat za sve svoje proizvode

Advertiser Serbia8. јул 2024.

Novi Galaxy Watch i BioActive senzor proširuju mogućnosti ličnih i preventivnih wellness rešenja

Advertiser Serbia8. јул 2024.

Galaxy Unpacked Jul 2024: Otvori svoju priču

Advertiser Serbia5. јул 2024.

Tisak – sinonim za kiosk u kojem ima ‘Svašta nešto’

Advertiser Serbia4. јул 2024.

Schneider Electric proglašen najodrživijom kompanijom na svetu od strane časopisa Time i portala Statista

Advertiser Serbia4. јул 2024.

Samsung poziva fanove širom sveta u Galaxy Experience prostore da dožive sledeće poglavlje Galaxy AI

Advertiser Serbia3. јул 2024.

Mala i srednja preduzeća koja koriste Microsoft Excel meta su sajber infekcija

Advertiser Serbia3. јул 2024.

Ljubimci na poslu: Kompanija Mars obeležava Svetski dan pasa na poslu

Advertiser Serbia3. јул 2024.

Biljana Vuksanović i Miloš Bojović, Telekom Srbija: Mentorstvo kao inspiracija

Advertiser Serbia2. јул 2024.