Brendovi

Kupi vivo telefon, vodimo te u Katar

Brendovi

BEOGRAD – vivo, vodeća globalna tehnološka kompanija i zvanični pametni telefon Fudbalskog Saveza Srbije i FIFA organizuje kreativni konkurs tokom kog kupci bilo kog modela vivo pametnih telefona ostvaruju mogućnost da postanu dobitnici dva putovanja u Katar, na utakmicu Brazil – Srbija ili drugih vrednih poklona. Na ovaj način, vivo pruža svim učesnicima konkursa priliku da podrže naše Orlove direktno iz Katara!

 

Kompanija vivo potpisala je šestogodišnji sponzorski ugovor sa FIFA organizacijom 2017. godine, a ovogodišnji događaj u Kataru biće drugo Svetsko prvenstvo koje je kompanija vivo sponzorisala. Kako bi strast prema fudbalu i pametnim telefonima podigao na novi nivo, vivo organizuje kreativni konkurs koji traje od 10. oktobra do 4. novembra, gde će, pored glavnih poklon paketa – dva putovanja u Katar, na utakmicu u kojoj će naši Orlovi odmeriti snage sa Brazilom, učesnici konkursa biti u prilici da osvoje i druge vredne poklone – tri stola za stoni fudbal i 10 vivo X80 Lite pametnih telefona! U konkursu mogu da učestvuju svi punoletni građani koji, u navedenom periodu, kupe bilo koji vivo pametni telefon kod ovlašćenih partnera, prilože fotografiju dokaza kupovine, računa/ugovora na www.vivosrbija.rs i osmisle kreativnu poruku podrške fudbalerima naše reprezentacije. Po završetku konkursa, stručni žiri će do 10. novembra 2022. odabrati najkreativnije slogane kojima će biti dodeljena dva putovanja za dve osobe na utakmicu Brazil – Srbija, uz plaćene troškove smeštaja i prevoza, kao i drugi vredni pokloni.

Deleći ljubav, timski duh i strast korisnika prema fudbalu, vivo je ove godine postao zvanični pametni telefon Fudbalskog Saveza Srbije i kroz ovu saradnju nastoji da podršku, koju pruža sportu u svetu, pruži i fudbalu u Srbiji. vivo veruje da razvoj sporta i tehnologije dele sličnu filozofiju – omogućiti ljudima da žive boljim životom kroz kontinuirana otkrića i inovacije. Vodeći se time, vivo je nedavno predstavio dva telefona iz svoje X porodice – X80 Pro i X80 Lite.

vivo je u junu predstavio svoj prvi flagship pametan telefon dostupan i u Srbiji, X80 Pro, nameravajući da korisnicima pruži vrhunsko iskustvo sa novim funkcijama fotografije kinematografskog kvaliteta koje su izrađene u saradnji sa globalnim liderom u optici i optoelektronici, kompanijom ZEISS. Flagship predstavlja primer stalne težnje kompanije vivo za inovacijama koje u svom fokusu imaju korisničko iskustvo i vrhunsku tehnologiju mobilnog snimanja.

Nedavno predstavljen, novi član X serije, X80 Lite 5G takođe, prati misiju kompanije vivo da omogući korisnicima da naprave svoj savršeni snimak, zahvaljujući prepoznatljivim karakteristikama članova ove porodice telefona: pametnoj tehnologiji snimanja koja fotografiju u pokretu iznova čini zabavnom, i poziva korisnike da jednostavno i bez napora zabeleže svoje nezaboravne trenutke.
Ovaj telefon, dizajniran sa specifičnom promenom boje u Sunrise Gold verziji, nudi prednju selfi kameru rezolucije 50 megapiksela, a dodatno tu je sistem zadnje kamere koji sadrži glavnu kameru od 64 megapiksela, sa tehnologijom optičke stabilizacije slike (OIS), koja gotovo potpuno eliminiše zamućene snimke i podržava duže vreme ekspozicije, što obezbeđuje jasnije i svetlije slike i video zapise, čak i u uslovima slabog osvetljenja. Takođe sadrži ultraširokougaonu kameru od 8 megapiksela, koja pruža korisnicima da sa lakoćom snimaju visokokvalitetne, super široke snimke, kao i makro kameru od 2 megapiksela za snimanje detalja izbliza. X80 Lite 5G dostupan u Srbiji od danas, 10. oktobra 2022. godine, kod ovlašćenih vivo partnera.

———————————————————————————–
Kupi vivo telefon, vodimo te u Katar
Vreme je da strast prema fudbalu i pametnim telefonima podignemo na novi nivo.
PRAVILA
Kreativni konkurs traje od 10. oktobra do 4. novembra 2022. godine u 23:59. Kupovinom bilo kog vivo pametnog telefona kod ovlašćenih partnera, učesnici konkursa ostvaruju mogućnost da postanu dobitnici dva putovanja na utakmicu Brazil – Srbija, kao i drugih vrednih poklona.
Potrebno je da učesnici popune prijavu na sajtu vivosrbija.rs, prilože fotografiju dokaza kupovine, računa/ugovora i osmisle poruku podrške fudbalerima naše reprezentacije.
Stručni žiri će do 10. novembra 2022. odabrati dva najkreativnija slogana kojima će biti dodeljena dva putovanja za dve osobe na utakmicu Brazil – Srbija, uz plaćene troškove smeštaja i prevoza.
To nije sve, najkreativnije nove vivo korisnike očekuju još i tri stola za stoni fudbal i 10 vivo X80 Lite pametnih telefona!
Važno je napomenuti da ova promocija važi isključivo za uređaje kupljene kod ovlašćenih vivo partnera u Republici Srbiji.
Pratite nas, jer navijamo za isti tim!
———————————————————————————–
###

O kompaniji vivo

vivo je tehnološka kompanija koja stvara odlične proizvode utemeljene na vrednosti zasnovane na dizajnu, sa centralnim fokusom na pametne uređaje i inteligentne usluge. Cilj kompanije je izgradnja mosta između ljudi i digitalnog sveta. Zahvaljujući jedinstvenoj kreativnosti, vivo pruža korisnicima sve ugodniji digitalan život. Vodeći se osnovnim vrednostima kompanije, koje uključuju Benfen*, sa fokusom na dizajn i korisničko iskustvo, kao i kontinuirano učenje i timski duh, vivo je implementirao strategiju održivog razvoja, sa vizijom da postane korporacija svetske klase, sa još većim fokusom na društvenu odgovornost.
Okupljanjem i razvijanjem najboljih lokalnih talenata, sa ciljem pružanja vrhunskog kvaliteta, vivo je podržan kroz mrežu razvojno-istraživačkih centara, smeštenih u Šenženu, Donguanu, Nanđingu, Pekingu, Hangzou, Šangaju i Šijanu, fokusirajući se na razvoj najsavremenijih potrošačkih tehnologija, uključujući 5G, veštačku inteligenciju, industrijski dizajn, sistem za fotografisanje i druge nadolazeće tehnologije. vivo je takođe osnovao inteligentnu mrežu proizvodnih baza (uključujući ovlašćeni proizvodni centar), gde proizvodi približno 200 miliona pametnih telefona godišnje. Do sada, vivo je razgranao prodajnu mrežu u više od 60 zemalja i regiona i uživa poverenje više od 400 miliona korisnika širom sveta.
* ,,Benfen” je pojam u kineskom jeziku koji opisuje stav raditi prave stvari na pravi način – što je idealan opis misije kompanije vivo, da gradi tehnologiju za opšte dobro.

O novostima u kompaniji vivo možete saznati na vivo.com/rs

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Brendovi

[POGLED SA VRHA 2022/23] SONJA ĆETKOVIĆ, Infostud: „Ostvarili smo najbolje rezultate u poslednjih 20 godina“

Advertiser Serbia27. јануара 2023.

Kako kompanije vivo i ZEISS stavljaju fotografiju pametnih telefona u „fokus“

Advertiser Serbia27. јануара 2023.

SBB fondacija donirala novac školi za slepu i slabovidu decu

Advertiser Serbia27. јануара 2023.

Stiže Coca-Cola telefon

Advertiser Serbia26. јануара 2023.

Kampanje sa svrhom 2023 Warm Up „Brainwork for better world“

Advertiser Serbia25. јануара 2023.

Kompanija BlueCat najavljuje međunarodnu ekspanziju otvaranjem Centra za brigu o korisnicima i razvoj integracije u Beogradu

Advertiser Serbia24. јануара 2023.

Velika Britanija: Depozitni sistem od 2025

Advertiser Serbia24. јануара 2023.

Podignuta optužnica protiv carinskog agenta C&A

Advertiser Serbia20. јануара 2023.

Kopaonik Biznis Forum slavi jubilej – Tri decenije postojanja

Advertiser Serbia19. јануара 2023.

Glovo i njegovi korisnici u 2022. godini – Šta se, kada i kako naručivalo u godini iza nas?

Advertiser Serbia19. јануара 2023.

Samsung uvodi senzor slike od 200 megapiksela za vrhunski doživljaj visoke rezolucije na pametnim telefonima

Advertiser Serbia19. јануара 2023.

TM Roh: Kako strast i svrha podstiču mobilne inovacije

Advertiser Serbia18. јануара 2023.

Objavljen je konkurs za šesnaestu VIRTUS nagradu za filantropiju

Advertiser Serbia18. јануара 2023.

Prethodna godina u znaku deficita i uvoza radne snage

Advertiser Serbia17. јануара 2023.

Poznajete vanserijske mlade talente? SBB fondacija otvara konkurs za petu generaciju stipendista

Advertiser Serbia17. јануара 2023.