Brendovi

Kreirajte velika dela sa Samsung Galaxy Note8

Brendovi

Dizajniran da pomogne korisnicima u svakodnevnom životu i poslu uz Infinity ekran, unapređenu S Pen olovku kao i Dual Kameru sa optičkom stabilizacijom slike

Kompanija Samsung predstavila je poslednju generaciju Galaxy Note telefona koji donose veći beskonačni ekran (Infinity Display), S Pen olovku za ličniju komunikaciju kao i najbolju kameru koju je Samsung ikada ugradio u pametni telefon za snimanje kvalitetnih fotografija. Galaxy Note8 dizajniran je u skladu sa životom korisnika i načinom na koji se oni danas oslanjaju na tehnologiju.

Verni ljubitelji Note telefona su nam stalna inspiracija i za njih smo dizajnirali ovaj uređaj”, izjavio je DJ Koh, predsednik Divizije za mobilne komunikacije u kompaniji Samsung. “Od beskonačnog ekrana do unapređene S Pen olovke i moćne dvostruke kamere, Galaxy Note8 omogućava ljudima da urade stvari za koje nikad nisu mislili da će biti moguće.”

null

Samsung je prvi put predstavio Note seriju 2011. godine. Prema istraživanju kompanije1, 85 odsto korisnika Note uređaja kaže da su ponosni vlasnici svog Note telefona i da ga preporučuju svojim prijateljima, dok čak 75 odsto njih kaže da je to najbolji telefon koji su ikada imali.

Uživajte u više sadržaja i uradite više na svom beskonačnom ekranu
Iako Galaxy Note8 ima najveći ekran ikada viđen na Note uređaju, njegovo usko kućište omogućava udobno držanje u jednoj ruci. Beskonačni Quad HD+ Super AMOLED ekran dijagonale 6,3 inča omogućava korisnicima da vide više i skroluju manje. Takođe, ovaj uređaj korisnicima pruža više prostora za gledanje, čitanje i crtanje, što ga čini najboljim multitasking pametnim telefonom.

Pored Multi Window opcije za otvaranje nekoliko prozora istovremeno, Note8 donosi i novu funkciju Pairza kreiranjepersonalizovanih parova aplikacija na Edge panelu uz istovremeno pokretanje dve aplikacije. Sada će korisnici moći da gledaju video sadržaje dok pišu poruke ili da se uključe u konferencijsku vezu dok im broj i dnevni red sastanka stoje na ekranu2.

Nov način komunikacije uz S Pen olovku
Od svog uvođenja, S Pen olovka je ostala jedna od najvažnijih karakteristika Note telefona. Note8 serija donosi još bolju S Pen olovku sa tanjim vrhom i boljom osetljivošću na pritisak3 omogućavajući nove načine pisanja, crtanja, interakcije sa telefonom kao i komunikacije sa prijateljima. Uz ovaj model sada je omogućeno i deljenje animiranog teksta ili crteža kroz različite platforme koje podržavaju animirane GIF-ove4. Ova opcija predstavlja sasvim nov način komunikacije pomoću S Pen olovke – koja dodaje žive, osećajne veze i oživljava poruke korisnika.

Osim toga, tu je i opcija S Pen Translate koja je kreirana da pomogne korisnicima u toku putovanja da još brže prevode tekstove, i to ne samo pojedine reči, već cele rečenice na čak 71 jezik kao i da odmah pretvaraju jedinice u strane valute.

null

Bolje fotografije sa kamerom Galaxy Note8 uređaja, najboljom u svojoj klasi
Galaxy Note8 model je opremljen sa dve zadnje kamere od po 12 MP sa optičkom stabilizacijom slike na širokougaonom i telefoto objektivu. Takođe, širokougaoni objektiv ima Dual Pixel senzor sa brzim automatskim fokusiranjem, tako da korisnicima omogućava snimanje jasnijih i oštrijih fotografija čak i u uslovima slabog osvetljenja.

U programu rada Dual Capture obe zadnje kamere imaju mogućnost da istovremeno fotografišu. Rezultat su dve fotografije, pri čemu je jedna uslikana izbliza sa telefoto objektiva dok je druga širokougaona i prikazuje celu pozadinu.Live Focus služi za kontrolu dubine poljauz mogućnost podešavanjaboljeg efekta u pripremnom programu rada, ali i nakon snimljene fotografije.

Takođe, Galaxy Note8 je opremljen i prednjom kamerom od 8 MP, najboljom u ovoj industriji, sa auto-fokusom za oštre selfi fotografijei video razgovore.

null

Galaksija funkcija i servisa
Galaxy Note8 je izgrađen na temeljima Galaxy nasleđa – skupu jedinstvenih funkcija i mogućnosti koje su, zajedno,redefinisalemobilnoiskustvo:

• Otpornost na vodu i prašinu: Pre četiri godine, Samsung je predstavio prvi vodootporni Galaxy uređaj. Note8 uređaj korisnici mogu da ponesu sa sobom gde god žele, jer su i telefon i S Pen otporni na vodu i prašinu (standard IP685). Čak mogu i da pišu po njemu i kada je ekran mokar
• Brzo bežično punjenje:Galaxy Note8 podržava najnaprednije mogućnosti bežičnog punjenja do sada, tako da korisnici mogubrzo i lako da napuneuređaj6 bez petljanja sa portovima i kablovima
• Bezbednost: Galaxy Note8 nudi spektar opcija za biometrijsku autentikaciju – uključujući i snimanje dužice i otiska prsta. Samsung Knox7donosi bezbednost koja odgovara standardima odbrambenih snaga, kako na nivou softvera, tako i na nivou hardvera, a sa opcijom bezbednog čuvanja podataka Safe Folder gde korisnici mogu da odvoje svoje lične podatke od poslovnih podataka
• Moćne performanse: sa 6 GB RAM memorije, procesorom od 10 nm i memorijom koja se može proširiti do 256 GB, Note8 ima svu snagu koja je potrebnaza brzo pretraživanje, puštanje sadržaja sa interneta, igranje igrica i obavljanje više zadataka odjednom
• Inovativna upotreba mobilnih uređaja: Galaxy Note8 omogućava upotrebu Samsung DeX opcije kada je korisnicima potrebno da lako presele rad sa svog telefona na desktop računar, bez obzira da li su na terenu, u kancelariji ili kod kuće.Galaxy Note8 poseduje i glasovnu komandu Bixby8 za ličniju interakciju korisnika sa svojim telefonom

Mobilne performanse, produktivnost i bezbednost za poslovne korisnike

Galaxy Note8 podiže poslovne inovacije na novi nivo, uz veću produktivnost i pojednostavljeni proces rada:

• Unapređena S Pen olovka za poslovne korisnike: S Pen omogućava poslovnim korisnicima da rade ono što ne mogu na drugim pametnim telefonima, poput diskretnog zabeleže ponešto u programu rada Screen Off Memo ili da brzo označe dokumente i fotografije.
• Autentikacija bez dodira: Galaxy Note8 poslovnim korisnicima nudi snimanje dužice – na primer, za zaposlene u zdravstvenom sektoru, građevini ili javnoj bezbednosti, koji se mogu naći u situaciji u kojoj im je potrebno da otključaju svoj telefon a da ne moraju da prevlače prstom preko ekrana ili snime svoj otisak prsta.
• Unapređene mogućnosti DeX: Galaxy Note8 omogućava upotrebu Samsung DeX opcije svima onima kojima je potrebno da lako presele rad sa svog telefona na svoj desktop računar, bez obzira da li su na terenu, u kancelariji ili kod kuće.

Prioritet bezbednost korisnika
Samsung ostaje posvećen bezbednosti korisnika, tako da je baterija na Galaxy Note8 uređajuprošla najrigorozniji test u ovoj industriji za proveru bezbednosti baterija koji se sastoji iz osam koraka.

Blisko sarađujemo sa kompanijom Samsung kako bismo doveli do suštinskog napretka u nauci koja se bavi procenom kvaliteta i bezbednosti pametnih telefona. Kao posledica te saradnje, Galaxy Note8 je uspešno prošao rigorozno testiranje kroz protokole kompatibilnosti za bezbednost i uređaja, i baterije. Radujemo se našoj daljoj strateškoj saradnji sa Samsungom, kako bismo osigurali bezbednost uređaja za sve korisnike”, izjavio je Sadživ Džezudas, predsednik UL International.

Galaxy Note8 biće dostupan od sredine septembra, a na srpskom tržištu u crnoj ili zlatnoj boji. Već danas, kupci u Srbiji mogu unapred naručiti svoj uređaj, kod operatora MTS, Telenor i Vip Mobile, kao i maloprodajnih partnera CT, Handy, Positive linei Roaming.
Preporučena maloprodajna cena Galaxy Note8 iznosi 126.999 dinara. Svi kupci koji na ovaj način naruče Galaxy Note8, dobiće u paketu i Samsung DeX.

null

Za dodatne informacije o uređaju Galaxy Note8, molimo posetite www.samsung.com/rs.

###

1 Istraživanje sproveo Edelman Intelligence, Jul – Avgust 2017 koju je naručio Samsung Mobile. Za više informacija o istraživanju posetite www.samsungmobilepress.com/stories/getting-to-know-samsung-galaxy-note-users
2 Aplikacija mora da podržava Multi Window mode
3 U poređenjusa Galaxy Note5
4 Neke društvene mreže u zavinosti od veličine i dužine GIF-ova ne mogu da podržavaju kreirane GIFove
5 Otporan na vodu u dubini do 5 stopa vode (oko 1,5 m), do 30 minuta; nakon kvašenja isprati uređaj i osušiti ga.
6 Brzo punjenje zahteva punjač koji je kompatibilan sa standardima za adaptivno brzo punjenje (Adaptive Fast Charging, AFC) ili Quick Charge 2.0. Testiranje sprovedeno u laboratorijskim uslovima. Rezultati mogu da se razlikuju. Potrošnja baterije zavisi od faktora kao što su konfiguracija mreže, snaga signala, radna temperatura, odabrane funkcije, program rada vibracije, podešavanja pozadinskog osvetljenja, upotreba pretraživača, učestalost poziva i korišćenja aplikacija za glasovnu komunikaciju, obradu podataka i drugih aplikacija.
7 Knox je oznaka za Samsungove uređaje koji su testirani u pogledu bezbednosti i posebno konfigurisani za poslovn eupotrebe. Za informacije o Samsungovim Knox uređajima, molimo vas da posetite www.samsung.com/us/knox.
8 Dostupnost servisa Bigzbi (Bixby) može da se razlikuje od zemlje do zemlje. Glasovne komande prepoznaju američki, engleski i korejski jezik. Neće biti prepoznati svi naglasci, dijalekti i izrazi; videti “Aplikacije sa glasovnom komandom” u okviru Bigzbi servisa za spisak kompatibilnih aplikacija.

O kompaniji Samsung Electronics Co. Ltd
Samsung Electronics inspiriše svet i oblikuje budućnost svojim inovativnim idejama i tehnologijama. Samsung postavlja nove standarde u svetu televizora, pametnih telefona, nosivih uređaja, tableta, digitalnih kućnih uređaja, mrežnih sistema, kaoirešenja u oblasti memorije, LSI sistemai LED uređaja. Za najnovije vesti, molimo vas da posetite portal „Samsung Newsroom“, na adresi news.samsung.com.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Više u Brendovi

Proradio QR kod u Srbiji – građanima za kupovinu dovoljan samo telefon

Advertiser Serbia27. februara 2020.

Godina rekordnih prihoda, dobiti i priznanja Atlanticu

Advertiser Serbia27. februara 2020.

Otvoren prvi Amazonov supermarket bez kase

Advertiser Serbia27. februara 2020.

Portal „Najbolji festivali piva“ objavio TOP 10 listu: Beogradski Beer fest bolji od Oktoberfesta

Advertiser Serbia27. februara 2020.

Vanya Panayotova imenovana za novu generalnu direktoricu L’Oréal-a za Adria-Balkan region

Advertiser Serbia27. februara 2020.

NECTAR prvi u regionu uvodi ambalažu biljnog porekla i investira više od 7 miliona evra u proizvodnju „zelene energije“

Advertiser Serbia26. februara 2020.

Španija želi da ograniči reklamiranja kladionica i kockarnica

Advertiser Serbia25. februara 2020.

Lyft preuzima Halo Cars

Advertiser Serbia25. februara 2020.

STADA preuzela 15 brendova kompanije GlaxoSmithKline

Advertiser Serbia25. februara 2020.

Komercijalna banka prodata slovenačkoj banci

Advertiser Serbia25. februara 2020.

Coca-Cola oglas sa optičkom iluzijom čini da „osetite“ bocu koja ne postoji

Advertiser Serbia24. februara 2020.

Svetski brend Spaces dolazi i u Beograd

Advertiser Serbia24. februara 2020.

Ikea kao sredstvo plaćanja uvodi vreme

Advertiser Serbia24. februara 2020.

Preminuo tvorac Lego figurice

Advertiser Serbia23. februara 2020.

eSIM – integrisana SIM kartica dostupna u Vipu

Advertiser Serbia21. februara 2020.