Brendovi

Kompanija Delez Srbija potvrdila posvećenost kvalitetu i bezbednosti hrane

Brendovi

Delez Srbija uspešno je resertifikovala IFS Logistics standard (International Featured Standard), koji potvrđuje posvećenost kompanije kvalitetu i bezbednosti proizvoda.

 

Tako je kompanija kao lider u ovoj oblasti na domaćem tržištu napravila još jedan korak u pravcu Globalne inicijative za bezbednost hrane (GFSI), kao opšteg pravca poslovanja na globalnom nivou.

Istovremeno, to je i potvrda da u kompaniji Delez Srbija postoji najviši stepen poštovanja zahteva ovog standarda, internog i eksternog poverenja i transparentnosti u funkcionisanju logistike i distributivnih kanala proizvoda u sistemu maloprodaje.

Našim potrošačima je važno da znaju kako se postupa sa proizvodima u kompletnom lancu nabavke. Žele da budu sigurni da se proizvodi koje kupuju transportuju i čuvaju u skladu sa jasno i striktno postavljenim pravilima kojima se osigurava da je svaki od njih zdravstveno bezbedan, a da se pritom očuva kvalitet na koji su navikli tokom svih ovih godina. Ovaj sertifikat je, između ostalog, potvrda naše čvrste strateške opredeljenosti da, ne samo održavamo nego i konstantno radimo na unapređenju procesa kako bi kupcima u svakom trenutku omogućili širok asortiman kvalitetnih i sigurnih artikala. Bezbednost hrane i neprehrambenih proizvoda je deo naše kulture poslovanja i utkana je u svakodnevne aktivnosti svakog pojedinca kompanije, tako da je posvećenost ovoj temi apsolutni imperativ“, istakao je Nemanja Nenić, rukovodilac kvaliteta i integriteta proizvoda u kompaniji Delez Srbija.

IFS Logistics sertifikacija nudi različite prednosti kompaniji koja teži kvalitetu i bezbednosti hrane kao i prednost na tržištu, pre svega, u poboljšanom poverenju u dobavljače i proizvode, kao i boljem razumevanju između menadžmenta i zaposlenih u vezi sa standardima i procedurama poslovanja u ovoj oblasti.

Ciljevi IFS Logistics sertifikacije su obezbeđivanje uporedivosti i transparentnosti duž celog lanca prijema, skladištenja i distribucije proizvoda, uspostavljanje opšteg standarda sa uniformnim sistemima evaluacije, smanjenje troškova i skraćenje operativnog vremena u procesima i za dobavljače i za maloprodavca, kao i rad sa nezavisnim sistemom kontrole/provere rada sistema od strane sertifikacionog tela Bureau Veritas.

Bureau Veritas, svetski lider u uslugama laboratorijskog testiranja, inspekcije, provera i sertifikacije, sproveo je kontrolnu proveru za dobijanje IFS Logistics sertifikata, koji predstavlja zajednički cilj trgovine i industrije u uspostavljanju transparentnosti i poverenja duž celog lanca nabavke. IFS Logistics standard, koji je posebno opredeljen za korake skladištenja, distribucije i transporta, kao i aktivnosti utovara i istovara, primenjuje se u upravljanju prehrambenim i ostalim proizvodima u sistemima gde je najviši nivo njihove bezbednosti i kvaliteta postavljen kao osnovni zahtev poslovanja.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Brendovi

[SEE MARKETING 2023/24] IVAN VUKSANOVIĆ, Eurobank Direktna: „Dalje jačanje digitalnih kanala, promocija digitalnih usluga, ali i snažnija komunikacija sa klijentima ostaju prioriteti Eurobank Direktne“

Advertiser Serbia7. децембра 2023.

Eurobank Direktna opremila računarski kabinet srednje Ekonomske škole „9. maj“ u Sremskoj Mitrovici

Advertiser Serbia6. децембра 2023.

Stare reklame, novi zadatak: kompanija Mars u borbi protiv klimatskih promena

Advertiser Serbia5. децембра 2023.

Inicijativa „Odgovornost za budućnost“ Srpske asocijacije menadžera

Advertiser Serbia4. децембра 2023.

Decembarska „Noć knjige” pod pokroviteljstvom Eurobank Direktna

Advertiser Serbia4. децембра 2023.

vivo slavi UEFA EURO 2024TM sa navijačima širom Evrope

Advertiser Serbia3. децембра 2023.

Zapošljavanje osoba sa invaliditetom: Katarina završila psihologiju, a zvali je da čisti ulice

Advertiser Serbia3. децембра 2023.

Samsung Galaxy S23 FE sada je dostupan za prednarudžbinu u Srbiji

Advertiser Serbia1. децембра 2023.

Infinum i A1 Hrvatska već 18 godina podižu lestvicu kvaliteta digitalnih proizvoda

Advertiser Serbia1. децембра 2023.

A1 Srbija otvorila prvi Cybersecurity Escape Room u zemlji

Advertiser Serbia30. новембра 2023.

Nelt – 30 godina na pravoj ruti

Advertiser Serbia30. новембра 2023.

Božićni marketi u Evropi: Evo kako da otputujte jednostavno, udobno i bezbrižno do odabrane destinacije za odmor

Advertiser Serbia30. новембра 2023.

Zabrana u EU: Neće se više prodavati vazduh u kesicama čipsa, velike kutije za ambalažu…

Advertiser Serbia29. новембра 2023.

Amazon najavio Q, AI chatbot za kompanije

Advertiser Serbia29. новембра 2023.

Domaća CGI kampanja koja je privukla veliku pažnju

Advertiser Serbia28. новембра 2023.