Brendovi

Kompanija Delez Srbija i u aprilu nastavila sa otvaranjem novih i renoviranih prodavnica

Brendovi

Kontinuirano unapređenje ponude i usluge tema je kojoj maloprodajni lanac Delez Srbija pristupa strateški, te je u aprilu mesecu, za svoje kupce na Zlatiboru i u Šapcu otvorio vrata renoviranih supermarketa koji sada donose još bolje iskustvo proverene i kvalitetne kupovine.

 

Sa ciljem da svoj prepoznatljiv asortiman i komšijsku uslugu učini još dostupnijom, u Inđiji i Nišu otvorene su dve nove prodavnice, dok je Prijepolje dobilo prvi Maxi supermarket.

Stanovnici Šapca i Zlatibora ponovo mogu uživati u kupovini omiljenih proizvoda Maxi supermarketa koji su ih sredinom aprila dočekali u svom novom ruhu. Tako, uz prepoznatljiv asortiman i prijatnu komšijsku uslugu 11 zaposlenih, nabavku namirnica u prodavnici na adresi Panta Mijailovića 14 na Zlatiboru sada upotpunjuje najsavremenija oprema i nov enterijer radnje, kreiran po merilima modernog kupca. Još ugodnija nabavka očekuje i sve potrošače u Šapcu, zahvaljujući proširenom prostoru radnje na adresi Žike Popovića broj 6, koja se sada prostire na skoro 300m2, donoseći obogaćenu ponudu kvalitetnih proizvoda brojnih kategorija. Pored svežih proizvoda sa odeljenja delikatesa i sireva, kupci sada mogu uživati i u znatno većem izboru voća i povrća, a potpunom užitku doprineće novo odeljenje pekare koje nudi raznovrstan izbor svežeg peciva i hleba, pripremanih u samoj radnji.


U centru Inđije, na adresi Kralja Petra i broj 6 otvoren je nov, drugi po redu Maxi supermarket. Na više od od 600 m2, moderno opremljena radnja nudi raznovrstan izbor uvek svežeg voća i povrća, mesa, delikatesa, peciva ali i brojnih napitaka, kućne hemije i mnogih drugih kategorija koje odgovaraju na potrebe svakog domaćinstva. Uz asistenciju 23 zaposlenih, brza i efikasna kupovina odvija se na četiri uslužne kase, a potpunoj udobnosti doprinosi prostran parking ispred same radnje.

I grad Niš u aprilu mesecu postao je bogatiji za još jedno mesto proverene i kvalitetne kupovine – nov Maxi supermarket, otvoren na adresi Generala Milojka Lešjanina broj 2. U samom centru grada, moderna, bogato opremljena prodavnica na dva sprata podiže iskustvo kupovine na još viši nivo, u čijem prepoznatljvom asortimanu i prijatnoj usluzi 20 zaposlenih, kupci mogu da uživaju 00-24h.

Bogata ponuda kvalitetnih proizvoda i usluga po najvišim standardima sada su dostupni i stanovnicima Prijepolja – u prvom Maxi supermarketu u ovom gradu, otvorenom na adresi Valterova 106. Prostirući se na skoro 630m2, ova radnja nudi široku paletu artikala vrhunskog kvaliteta brojnih kategorija prehrane i neprehrane. Kupcima se tako na raspolaganju nalaze dobro snabdevene destinacije za kupovinu poput pijace, mesare, delikatesa i sireva, dok će užitak pri nabavci upotpuniti savršen ukus svežih peciva kao i bogat izbor raznovrsnih specijaliteta koje nude odejenja pekare i gotovih jela. Uz osmeh i asistenciju 25 zaposlenih odabir namirnica pri svakodnevnoj nabavci biće još lakši, a kupovina ugodna i brza zahvaljujući nesmetanom procesu plaćanja koji se odvija na četiri regularne i dve samouslužne kase.

Kontinuirano širenje maloprodajne mreže, i neprekidno ulaganje u podizanje kvaliteta asortimana i usluge, pokazatelj su posvećenosti kompanije Delez Srbija da svojim kupcima širom zemlje omogući vrhunsko iskustvo nabavke, jedinstvenu ponudu i uslugu svetskih standarda, po meri svakog člana domaćinstva.

Tako dobro, tako Maxi.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Brendovi

Žena sa Floride tužila Kraft Heinz jer je za pripremu jela potrebno više vremena nego što je oglašeno

Advertiser Serbia2. децембра 2022.

Avon ispunjava sve praznične beauty želje

Advertiser Serbia2. децембра 2022.

[SEE MARKETING 2022/23] SUZANA BERIĆ, Telekom Srbija: „Samo brendovi koji se budu okrenuli ka kolektivnoj akciji će zapravo biti relevantni za ciljnu grupu“

Advertiser Serbia1. децембра 2022.

Austrijske stočare naljutilo reklamiranje Tirola ovsenim mlekom

Advertiser Serbia1. децембра 2022.

Glovo beleži povećanu aktivnost u vreme kada fudbal spaja ljude

Advertiser Serbia1. децембра 2022.

Odličan provod na sajmu pića koje se pije sa ledom i uživanjem

Advertiser Serbia30. новембра 2022.

Španija pokreće novi kodeks za sprečavanje seksizma u oglasima za dečije igračke

Advertiser Serbia30. новембра 2022.

[SEE MARKETING 2022/23] ALEKSANDRA KOSANOVIĆ STRIŽAK, Erste Banka: „Današnji marketing podrazumeva hrabrost, odvažnost i spremnost na odstupanje od tradicionalnog i uobičajenog“

Advertiser Serbia29. новембра 2022.

Najtraženiji zlatnici u Srbiji ove jeseni

Advertiser Serbia29. новембра 2022.

Održan Maxi Nacionalni festival hrane

Advertiser Serbia29. новембра 2022.

Mia Bjelogrlić dobitnica priznanja za žensku hrabrost kompanije Avon

Advertiser Serbia26. новембра 2022.

Coca-Cola podrška mladima besplatan vebinar 29. i 30. novembra

Advertiser Serbia26. новембра 2022.

[SEE MARKETING 2022/23] JELENA ČAĐENOVIĆ, A1 Srbija: „Snažnija veza i dvosmerna komunikacija sa agencijama i eksternim partnerima su ključni za postizanje izuzetnih rezultata“

Advertiser Serbia25. новембра 2022.

Matje Flamini na konferenciji A1 Talk

Advertiser Serbia24. новембра 2022.

Jednostavan put do pravog izbora – vivo pametni telefoni

Advertiser Serbia24. новембра 2022.