Brendovi

[Kampanja u najavi!] HMD Global, dom Nokia telefona, predstavlja novu kampanju sa Lašanom Linč u glavnoj ulozi

Najveća globalna marketinška kampanja kompanije HMD Global ikada, započinje reklamom u kojoj će biti predstavljen jedan od novih Nokia pametnih telefona koji će uskoro biti najavljen – „Jedini gedžet koji vam je potreban”

 

Kompanija HMD Global, dom Nokia telefona, najavila je zvanično partnerstvo sa 25. filmom o Džejmsu Bondu, pod nazivom Nije vreme za umiranje. Video reklama, u kojoj glumica Lašana Linč (Lashana Lynch) tumači ulogu agentkinje Nomi, inspirisana je filmom i režirala ju je Ama Asante (Amma Asante [Pulse Films]), dobitnica BAFTA nagrade. Reklama je deo najveće globalne marketinške kampanje kompanije HMD Global ikada i prikazuje Nokia telefone kao „Jedini gedžet koji vam je potreban”.

Nokia telefoni koji se pojavljuju u filmu Nije vreme za umiranje, deo su integrisane kampanje koja će se odvijati u bioskopima, na digitalnim platformama, društvenim mrežama, kroz OOH i maloprodaju. Kampanja na globalnom nivou počinje u nedelju, 8. marta, na Međunarodni dan žena. Kampanja počinje sa videom od 90 sekundi koji pruža prvi pogled na jedan od novih Nokia telefona koji će uskoro biti predstavljen.

Tajanstveni uređaj će biti predstavljen 19. marta, značajno pre prikazivanja filma Nije vreme za umiranje, koji će u bioskopima u Velikoj Britaniji biti na repertoaru od 12. novembra 2020. U filmu se takođe pojavljuju i Nokia 7.2 telefon koji dolazi sa trostrukom kamerom od 48MP sa Quad Pixel tehnologijom i ZEISS optikom, kao i legendarni Nokia 3310 telefon koji je dobro poznat i omiljen među fanovima. Kroz ovo partnerstvo kompanija HMD Global, dom Nokia telefona, još jednom potvrđuje svoj status globalnog provajdera Android pametnih telefona, naglašavajući svoju posvećenost bezbednosti, brzini i inovacijama, istovremeno zadovoljavajući potrebe i najzahtevnijih klijenata: MI6 agenata.

Reklama je snimljena u prepoznatljivom londonskom okruženju u kom se vide St Paul katedrala i kula The Shard. Agentkinja Nomi koristi niz mogućnosti koje joj pruža njen novi Nokia pametni telefon, koji će uskoro biti predstavljen, kako bi uspešno završila svoju misiju.

null

Govoreći o svom iskustvu sa kompanijom HMD Global, domom Nokia telefona, Lašana Linč je prokomentarisala: „Prvi telefon sam dobila kada sam imala 10 godina i to je bio Nokia 3210. Kada pogledam unazad to je bio moj pametni telefon za devedesete. Mogućnost promene tastera i likova tokom igranja igre Snake me je prosto oduševljavala! Sada, kada vidim koliko su se Nokia pametni telefoni razvili tokom godina, od mog detinjstva do danas, posebno sam radosna što tumačim Nomi koja pomaže ovom legendarnom brendu da predstavi svoj novi pametni telefon.”

Ama Asante je izjavila, „Oduvek su me privlačili projekti koji prikazuju jake i inteligentne žene – scenario za ovu kampanju je osmišljen tako da predstavi Nomi kao vrhunsku agentkinju koja se suprotstavlja lošim momcima i to čini sa specifičnom dozom humora.”

Juho Sarvikas, direktor za proizvode u kompaniji HMD Global, je izjavio: “Nakon najave da se prikazivanje filma pomera za 12. novembar, pred nama je sada zaista uzbudljiva godina u kojoj ćemo moći da radimo na ovom dugo očekivanom projektu. Malo koji projekat iz oblasti kulture postavlja tehnologiju u svoj fokus, kao što to čini film Nije vreme za umiranje. Posvećenost samog filma inovacijama zajedno sa neverovatnom tehnologijom koju poseduje svaki Nokia pametni telefon, što naše uređaje čini jedinim gedžetima koji su potrebni svima – pa čak i 00 agentkinji, je upravo ono zbog čega je ovo partnerstvo posebno.”

Poverenje, bezbednost i legendarni dizajn su temelji na kojima se zasniva svaki Nokia telefon, a naše vrednosti odražavaju vrednosti filma Nije vreme za umiranje i jedinstvene 00 agentkinje Nomi. Izuzetno smo ponosni što najnoviju tehnologiju možemo učiniti dostupnom svima i radujemo se što će tome doprineti naše najnovije partnerstvo.“

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Više u Brendovi

Danone lansira novi projekat u cilju smanjenja bacanja hrane

Advertiser Serbia2. juna 2020.

Telenor prvi u Srbiji uvodi Drivey uslugu

Advertiser Serbia1. juna 2020.

Odgovor SBB fondacije na izjavu direktora KC Kragujevac, Predraga Sazdanovića – „Zaboravljena donacija”

Advertiser Serbia29. maja 2020.

OOH reklama za „Toyota Supra“ stoji već 27 godina

Advertiser Serbia29. maja 2020.

Eurobank dobitnik nagrade za Najbolju emisionu Banku u Centralnoj Evropi od strane IFC

Advertiser Serbia29. maja 2020.

Alibaba traži 1.000.000 influensera

Advertiser Serbia29. maja 2020.

Postavimo stvari na pravu meru

Advertiser Serbia27. maja 2020.

Piaggio uspešno osporio dizajn kineskog falsifikatora

Advertiser Serbia26. maja 2020.

Bankrotirao Hertz posle 102 godine iznajmljivanja automobila

Advertiser Serbia23. maja 2020.

Evropska unija zabranila cigarete sa ukusom mentola

Advertiser Serbia21. maja 2020.

EFF pokušava da spreči Google-ovo preuzimanje Fitbit-a

Advertiser Serbia21. maja 2020.

Volkswagen se izvinio zbog rasističke reklame

Advertiser Serbia21. maja 2020.

Trgovci i dobavljači traže od EU obaveznu oznaku Nutri-Score

Advertiser Serbia20. maja 2020.

„J&J“ prestaje da prodaje bebi puder na bazi talka u SAD i Kanadi

Advertiser Serbia20. maja 2020.

EasyJet na udaru sajber napada, hakeri došli do podataka devet miliona korisnika

Advertiser Serbia19. maja 2020.