Festivali

Još samo par dana za prijavu radova za IAB MIXX Awards 2021

Festivali

Četvrti po redu IAB MIXX Awards (Marketing and Interactive Excellence Awards) biće održan 3. juna 2021. kada će najboljim digitalnim agencijama biti svečano dodeljene nagrade za kampanje i projekte realizovane u toku 2020. godine.

 

Za prijavu radova ostalo je samo još par dana, a liste će biti zaključene 29. aprila 2021. godine tačno u ponoć. Agencije i kompanije mogu prijaviti svoje radove u jednoj ili više kategorija, a žiri će svojim ocenama odrediti po jednog pobednika u svakoj od 15 kategorija, dok će pobedniku svih kategorija biti dodeljen IAB MIXX Grand Prix.

Kategorije za prijavu radova su: Best video advertising, Best brand awareness campaign, Best branded content, Best cross media integration, Best innovation, Best product launch, Best social media campaign, Best influencer campaign, Best social community building, Best mobile, Best microsite, Best corporate website, Best direct response and lead generation, Best Non-profit/Corporate Social Resposibility i Best campaing – Covid-19 crisis.

Za kategoriju “Best campaign – Covid-19 crisis”, koja se ove godine prvi put našla na listi. Prijava je besplatna, a želja je bila da se dodatno stimulišu da prijave svoj rad svi oni koji su uspešno prilagodili svoje projekte i komunikaciju za digitalne kanale u izmenjenim uslovima u “godini krize”.

Članice žirija su dame koje su vrhuski eksperti iz oblasti digitalnog marketinga: Milena Maksić, Digital Director, Ovation BBDO, Branka Batričević, Client Service Director, Drive, Ana Danilović, Senior Digital Account Manager, Executive Group, Andrijana Vasić Nikačević, Brand Strategist, Leo Burnett, Vera Radanović, Head of Digital, Media House, Aleksandra Martinović, CEO Srbija Danas, Mia Biberović, Editor in Chief, COO & Partner, Netokracija, Ana Branković, Marketing Director, Adria Media Group, Ljiljana Vučetić, Sport Vision, Tijana Đurđević, Media planning Expert, Telenor, Aleksandra Garić, Head of Marketing, Cineplexx Serbia, i Iva Mitroivć, Digital Creative Director iz agencije Full House Ogilvy, koja je i predsednica žirija.

Za više informacija o pravilima i prijavi radova posetite sajt mixx.rs.

Digital Day Lite

Ovogodišnja Deseta konferencija Digital Day, slavi prethodnu deceniju razvoja i napretka digitalne industrije u zemlji i regionu, a baviće se i svim promenama koje su se u tom periodu desile pod sloganom “10 godina kidamo digital”. Jubilarni Digital Day će u skladu sa aktuelnim okolnostima biti održan online pa će zbog toga u nazivu nositi dodatak “Lite”. Digital Day Lite jednodnevni konferencijski program će takođe biti realizovan 3. juna, a kao i do sada, otvaranje će obeležiti predstavljanje AdEx istraživanja za prethodnu godinu.

O IAB Serbia Interactive Advertising Bureau – IAB Serbia je udruženje koje je osnovano 2009. godine sa ciljem da aktivno podržava rast, razvoj i edukaciju tržišta digitalnog i interaktivnog marketinga u Srbiji. Kao deo globalne IAB mreže i član IAB Europe, IAB Serbia nastoji da pomogne učesnicima u medijskoj i oglašivačkoj industriji da napreduju u digitalnoj ekonomiji. Članstvo čine više od 80 medijskih i digitalnih agencija, izdavača, brendova i tehnoloških firmi odgovornih za prodaju, isporuku i optimizaciju digitalnih oglasa, kao drugih kompanija koje ulažu svoje budžete u digitalne kampanje.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Više u Festivali

Poznati finalisti Effie Awards Serbia festivala

Advertiser Serbia27. aprila 2021.

Early Bird prijave za Golden Drum su dostupne do 1. juna 2021

Advertiser Serbia14. aprila 2021.

Izabran žiri Effie Awards Serbia 2021

Advertiser Serbia2. aprila 2021.

ŽARKO SAKAN: „EFFIE podiže standard struke“

Advertiser Serbia26. marta 2021.

Branka Batričević članica evropskog žirija IAB MIXX Awards

Advertiser Serbia19. marta 2021.

Otvorene prijave za Golden Drum 2021

Advertiser Serbia19. marta 2021.

Otvorene prijave za IAB MIXX Awards 2021

Advertiser Serbia5. marta 2021.

Golden Drum objavljuje imena članova žirija sekcije One-Channel Drum

Advertiser Serbia5. marta 2021.

JELENA GAVRILOVIĆ ŠARENAC: „Effie promoviše kreativnost koja donosi uspeh na tržištu“

Advertiser Serbia2. marta 2021.

Golden Drum objavljuje imena članova žirija sekcije Omni-Channel Drum

Advertiser Serbia26. februara 2021.

EFFIE Awards Serbia proširuje bazu kandidata za članove Effie žirija – Prijave za učešće u žiriranju

Advertiser Serbia24. februara 2021.

Za McCann i UM Sarajevo četiri srebra na “No Limit Sarajevo Advertising Festivalu”

Advertiser Serbia22. februara 2021.

Golden Drum objavljuje imena članova žirija sekcije Craft Drum

Advertiser Serbia19. februara 2021.

SRĐAN BOGOSAVLJEVIĆ: „Effie podiže svest o značaju marketinga u ukupnoj ekonomiji“

Advertiser Serbia12. februara 2021.

Golden Drum objavljuje imena članova žirija sekcije Creative Business Excellence Drum

Advertiser Serbia12. februara 2021.