Brendovi

Jednostavan put do pravog izbora – vivo pametni telefoni

Brendovi

Pri odabiru pametnog telefona, zahvaljujući brzom razvitku industrije, korisnici očekuju uređaje uz pomoć kojih će moći da obavljaju svakodnevne zadatke poput slanja poruka i i-mejlova, surfovanje internetom i igranja igara, ali i da zabeleže neke jedinstvene trenutke za pamćenje.

 

Suočeni sa prevelikim izborom pametnih telefona, koji se konstantno takmiče za pažnju korisnika, izobilje opcija utiče na donošenje odluke o kupovini uređaja i proces umesto zadovoljstva pretvara u mukotrpan zadatak.

Osećaj sa kojim se korisnici nerado susreću jeste onaj koji se javi kada se na ekranu telefona pojavi notifikacija upozorenja o praznoj bateriji. Bilo u sred planinarenja, važnog sastanka ili slušanja omiljene pesme, osećaj panike i razočarenja je uvek isti – a trenutne aktivnosti se odlažu kako bi se potražio punjač ili najbliža slobodna utičnica.


Imajući to na umu, pri dizajniranju uređaja kompanija vivo želi da korisnicima pruži iskustvo koje će učestalost pojavljivanja notifikacija prazne baterije svesti na minimum. Odličan primer jesu najnoviji modeli Y serije koji su predstavljeni u oktobru ove godine. Y35, Y22s i Y16 imaju bateriju kapaciteta 5000mAh sa AI tehnologijom za uštedu energije koja korisnicima osigurava dragoceno dodatno vreme. Uzimajući u obzir brz način života, kompanija vivo svesna je značaja dugotrajne i kvalitetne baterije koja će izdržati celodnevno korišćenje.

A kako bi i sam proces punjenja korisnicima dodatno olakšao, vivo je obezbedio brzo punjenje FlashCharge punjačem od 44W koji bateriju vraća na 100% impresivnom brzinom.

Momenti koje korisnici odluče da zabeleže, poput prelepog zalaska sunca ili kućnih ljubimaca u simpatičnoj pozi, je često nemoguće isplanirati. U nameri da korisnicima omogući savršen snimak u svakom trenutku i svim uslovima – vivo intenzivno radi na unapređivanju kamere sa svakim novim modelom.

Poslednji model X serije – vivo X80 lite, ima izvanrednu kameru koja je korisnicima u svakom trenutku na dohvat ruke. Savršen snimak je moguće napraviti uvek – bilo to u pokretu ili u uslovima slabog osvetljenja, ovaj uređaj omogućava korisnicima da od svakodnevnih scena i trenutaka naprave kreativna remek dela. Glavna zadnja kamera od 64 MP ima tehnologiju optičke stabilizacije slike koja omogućava stabilan i jasan snimak, dok prednja AF kamera od 50 MP omogućava savršene selfije.
Kompanija vivo nastoji da svojim korisnicima pruži beskompromisno iskustvo. To se može uočiti i u činjenici da, u nameri da korisnike rastereti stresa i brige o nedovoljnoj memoriji, vivo X80 lite sadrži memoriju kapaciteta 256GB koja se može dodatno proširiti do čak 1TB. Ova opcija podrazumeva da će korisnici imati dovoljno prostora da sačuvaju sve svoje dragocene uspomene.

Uz popularnost društvenih mreža i konstantnim povećanjem broja aplikacija za pametne telefone – održavanje tempa sa svim popularnim inovacijama i trendovima može biti zahtevno. Momenat koji dodatno može pogoršati situaciju jeste taj kada, ukoliko se korisnici odluče za aplikaciju koju žele da isprobaju, dobiju obaveštenje o nedostatku slobodnog RAM-a. vivo uređaji sadrže opciju nadograđenog proširenog RAM-a koji omogućava odličan performans i besprekorno multitasking iskustvo, čineći svakodnevni rad lagodnijim i bezbrižnijim. Stoga, kompanija vivo želi da korišćenje telefona svakom korisniku bude komforno i bez nepotrebnog stresa.
Kompanija vivo se na evropskom tržištu pojavila 2020. godine i od tada, pored svog asortimana pouzdanih proizvoda, predstavila značajne inovacije u vidu Funtouch operativnog sistema, kućišta koje može da promeni boju kao i mnoge druge.

Izbor pametnog telefona ne treba biti komplikovan i dug. Pametni telefoni bi trebalo da korisnicima budu pouzdani partneri i pruže im sigurnost i odlične performanse. To je upravo pristup kojim se kompanija vivo vodi u procesu planiranja i dizajniranja svojih uređaja.

###

O kompaniji vivo
vivo je tehnološka kompanija koja stvara odlične proizvode utemeljene na vrednosti zasnovane na dizajnu, sa centralnim fokusom na pametne uređaje i inteligentne usluge. Cilj kompanije je izgradnja mosta između ljudi i digitalnog sveta. Zahvaljujući jedinstvenoj kreativnosti, vivo pruža korisnicima sve ugodniji digitalan život. Vodeći se osnovnim vrednostima kompanije, koje uključuju Benfen*, sa fokusom na dizajn i korisničko iskustvo, kao i kontinuirano učenje i timski duh, vivo je implementirao strategiju održivog razvoja, sa vizijom da postane korporacija svetske klase, sa još većim fokusom na društvenu odgovornost.
Okupljanjem i razvijanjem najboljih lokalnih talenata, sa ciljem pružanja vrhunskog kvaliteta, vivo je podržan kroz mrežu razvojno-istraživačkih centara, smeštenih u Šenženu, Donguanu, Nanđingu, Pekingu, Hangzou, Šangaju i Šijanu, fokusirajući se na razvoj najsavremenijih potrošačkih tehnologija, uključujući 5G, veštačku inteligenciju, industrijski dizajn, sistem za fotografisanje i druge nadolazeće tehnologije. vivo je takođe osnovao inteligentnu mrežu proizvodnih baza (uključujući ovlašćeni proizvodni centar), gde proizvodi približno 200 miliona pametnih telefona godišnje. Do sada, vivo je razgranao prodajnu mrežu u više od 60 zemalja i regiona i uživa poverenje više od 400 miliona korisnika širom sveta.
* ,,Benfen” je pojam u kineskom jeziku koji opisuje stav raditi prave stvari na pravi način – što je idealan opis misije kompanije vivo, da gradi tehnologiju za opšte dobro.

O novostima u kompaniji vivo možete saznati na vivo.com/rs

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Brendovi

Žena sa Floride tužila Kraft Heinz jer je za pripremu jela potrebno više vremena nego što je oglašeno

Advertiser Serbia2. децембра 2022.

Avon ispunjava sve praznične beauty želje

Advertiser Serbia2. децембра 2022.

[SEE MARKETING 2022/23] SUZANA BERIĆ, Telekom Srbija: „Samo brendovi koji se budu okrenuli ka kolektivnoj akciji će zapravo biti relevantni za ciljnu grupu“

Advertiser Serbia1. децембра 2022.

Austrijske stočare naljutilo reklamiranje Tirola ovsenim mlekom

Advertiser Serbia1. децембра 2022.

Glovo beleži povećanu aktivnost u vreme kada fudbal spaja ljude

Advertiser Serbia1. децембра 2022.

Odličan provod na sajmu pića koje se pije sa ledom i uživanjem

Advertiser Serbia30. новембра 2022.

Španija pokreće novi kodeks za sprečavanje seksizma u oglasima za dečije igračke

Advertiser Serbia30. новембра 2022.

[SEE MARKETING 2022/23] ALEKSANDRA KOSANOVIĆ STRIŽAK, Erste Banka: „Današnji marketing podrazumeva hrabrost, odvažnost i spremnost na odstupanje od tradicionalnog i uobičajenog“

Advertiser Serbia29. новембра 2022.

Najtraženiji zlatnici u Srbiji ove jeseni

Advertiser Serbia29. новембра 2022.

Održan Maxi Nacionalni festival hrane

Advertiser Serbia29. новембра 2022.

Mia Bjelogrlić dobitnica priznanja za žensku hrabrost kompanije Avon

Advertiser Serbia26. новембра 2022.

Coca-Cola podrška mladima besplatan vebinar 29. i 30. novembra

Advertiser Serbia26. новембра 2022.

[SEE MARKETING 2022/23] JELENA ČAĐENOVIĆ, A1 Srbija: „Snažnija veza i dvosmerna komunikacija sa agencijama i eksternim partnerima su ključni za postizanje izuzetnih rezultata“

Advertiser Serbia25. новембра 2022.

Matje Flamini na konferenciji A1 Talk

Advertiser Serbia24. новембра 2022.

Balenciaga povukla kontroverzne reklame sa plišanim medama

Advertiser Serbia24. новембра 2022.