Brendovi

Infinum Academy donosi tri nova programa edukacija u IT-u do kraja godine

Brendovi

Jedna od najvećih hrvatskih tehnoloških kompanija najavila je nova izdanja svojih besplatnih edukacija. Ove jeseni polaznicima se nude tri tečaja – UX/UI dizajn, DevOps i WordPress.

 

Dok se letnji ciklus edukacija programiranja privodi kraju, Infinum Academy već je objavio termine održavanja tri nove radionice. Uz već poznatu edukaciju u oblasti UX/UI dizajna, za koju portfolio treba poslati najkasnije do 18. avgusta, prijave su otvorene i za programe DevOps i WordPress.

DevOps kurs namenjen je već zaposlenim system administratorima kao i ostalima koji žele da unaprede karijeru kroz učenje novih cloud-based tehnologija, dok WordPress kurs polaznike osposobljava za samostalno programiranje dinamičnih blokova, razvoj održivih projekata i primenu najboljih praksi za održavanje kvaliteta koda. Prijemni ispiti za oba kursa su u septembru, a predavanja počinju 10. oktobra i traju pet nedelja.

Kurs dizajna kreće 21. septembra i nudi kombinaciju predavanja i praktičnih vežbi kroz koje polaznici uče da dizajniraju mobilne aplikacije. Kroz osam nedelja upoznaće se s načinom rada digitalnih agencija i startupa te metodama definisanja osnovne funkcije svakog proizvoda i proveravanja odgovara li rešenje krajnjem korisniku. Tečaj takođe objašnjava šta je UX, a što UI, kada se određuje korisničko putovanje, a kad je vreme za brendiranje aplikacije i kreiranje „trenutaka sreće“.

Navedena tri tečaja poslednja su izdanja Infinum Academyja u ovoj godini. Kao i svi dosadašnji programi, nude besplatnu edukaciju uz konkretne primere i vodstvo vrhunskih stručnjaka. Svaki polaznik dobija individualizovani pristup uz vlastitog mentora, kao i sve potrebne materijale i alate za rad.

Infinum Academy cenjeno je učilište proizašlo iz same industrije, a predavači su ujedno i zaposleni jedne od najuspešnijih hrvatskih IT kompanija koji svakodnevno rade na kompleksnim projektima za međunarodne klijente. Radi se o praktičnom načinu pridobijanja veština koje su trenutno najtraženije na tržištu rada.

Novost Infinum Academyja je da prijave više nisu otvorene samo studentima i diplomantima. Dobrodošli su svi koji žele da unaprede svoje veštine u ponuđenim tehnologijama, uz uslov zadovoljavajućeg predznanja koje se proverava na prijemnom ispitu.

Još jedna od prednosti koju edukacije nude je hibridni način rada. Predavanja se održavaju u Infinumovoj zagrebačkoj kancelariji ali fizička prisutnost nije uslov. Konsultacije i predavanja mogu se odraditi online, a potrebno je doći samo na prijemni ispit. Predavanja su na rasporedu dva puta nedeljno u trajanju od dva sata.

Volimo reći kako Infinum Academy nije samo još jedna diploma. Prioritet nam je da polaznicima prenesemo praktična znanja i da im damo iskustvo projekta kako bi što lakše krenuli da rade ili naprave promenu karijere”, rekla je Elizabeta Lončar, jedna od predavačica na Academyju i dizajnerka u Infinumu.

U sedam godina koliko postoji Infinum Academy za edukacije se prijavilo više od 2.000 ljudi, program je prošlo njih 377, a od toga se 95 zaposlilo u Infinumu, dok su mnogi drugi pronašli svoje mesto u drugim većim hrvatskim ili stranim IT kompanijama.

Prijave su otvorene do četvrtka, 18. avgusta, a više detalja dostupno je na zvaničnim stranicama Infinum Academyja.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Brendovi

Žena sa Floride tužila Kraft Heinz jer je za pripremu jela potrebno više vremena nego što je oglašeno

Advertiser Serbia2. децембра 2022.

Avon ispunjava sve praznične beauty želje

Advertiser Serbia2. децембра 2022.

[SEE MARKETING 2022/23] SUZANA BERIĆ, Telekom Srbija: „Samo brendovi koji se budu okrenuli ka kolektivnoj akciji će zapravo biti relevantni za ciljnu grupu“

Advertiser Serbia1. децембра 2022.

Austrijske stočare naljutilo reklamiranje Tirola ovsenim mlekom

Advertiser Serbia1. децембра 2022.

Glovo beleži povećanu aktivnost u vreme kada fudbal spaja ljude

Advertiser Serbia1. децембра 2022.

Odličan provod na sajmu pića koje se pije sa ledom i uživanjem

Advertiser Serbia30. новембра 2022.

Španija pokreće novi kodeks za sprečavanje seksizma u oglasima za dečije igračke

Advertiser Serbia30. новембра 2022.

[SEE MARKETING 2022/23] ALEKSANDRA KOSANOVIĆ STRIŽAK, Erste Banka: „Današnji marketing podrazumeva hrabrost, odvažnost i spremnost na odstupanje od tradicionalnog i uobičajenog“

Advertiser Serbia29. новембра 2022.

Najtraženiji zlatnici u Srbiji ove jeseni

Advertiser Serbia29. новембра 2022.

Održan Maxi Nacionalni festival hrane

Advertiser Serbia29. новембра 2022.

Mia Bjelogrlić dobitnica priznanja za žensku hrabrost kompanije Avon

Advertiser Serbia26. новембра 2022.

Coca-Cola podrška mladima besplatan vebinar 29. i 30. novembra

Advertiser Serbia26. новембра 2022.

[SEE MARKETING 2022/23] JELENA ČAĐENOVIĆ, A1 Srbija: „Snažnija veza i dvosmerna komunikacija sa agencijama i eksternim partnerima su ključni za postizanje izuzetnih rezultata“

Advertiser Serbia25. новембра 2022.

Matje Flamini na konferenciji A1 Talk

Advertiser Serbia24. новембра 2022.

Jednostavan put do pravog izbora – vivo pametni telefoni

Advertiser Serbia24. новембра 2022.