Brendovi

Infinum Academy donosi tri nova programa edukacija u IT-u do kraja godine

Brendovi

Jedna od najvećih hrvatskih tehnoloških kompanija najavila je nova izdanja svojih besplatnih edukacija. Ove jeseni polaznicima se nude tri tečaja – UX/UI dizajn, DevOps i WordPress.

 

Dok se letnji ciklus edukacija programiranja privodi kraju, Infinum Academy već je objavio termine održavanja tri nove radionice. Uz već poznatu edukaciju u oblasti UX/UI dizajna, za koju portfolio treba poslati najkasnije do 18. avgusta, prijave su otvorene i za programe DevOps i WordPress.

DevOps kurs namenjen je već zaposlenim system administratorima kao i ostalima koji žele da unaprede karijeru kroz učenje novih cloud-based tehnologija, dok WordPress kurs polaznike osposobljava za samostalno programiranje dinamičnih blokova, razvoj održivih projekata i primenu najboljih praksi za održavanje kvaliteta koda. Prijemni ispiti za oba kursa su u septembru, a predavanja počinju 10. oktobra i traju pet nedelja.

Kurs dizajna kreće 21. septembra i nudi kombinaciju predavanja i praktičnih vežbi kroz koje polaznici uče da dizajniraju mobilne aplikacije. Kroz osam nedelja upoznaće se s načinom rada digitalnih agencija i startupa te metodama definisanja osnovne funkcije svakog proizvoda i proveravanja odgovara li rešenje krajnjem korisniku. Tečaj takođe objašnjava šta je UX, a što UI, kada se određuje korisničko putovanje, a kad je vreme za brendiranje aplikacije i kreiranje „trenutaka sreće“.

Navedena tri tečaja poslednja su izdanja Infinum Academyja u ovoj godini. Kao i svi dosadašnji programi, nude besplatnu edukaciju uz konkretne primere i vodstvo vrhunskih stručnjaka. Svaki polaznik dobija individualizovani pristup uz vlastitog mentora, kao i sve potrebne materijale i alate za rad.

Infinum Academy cenjeno je učilište proizašlo iz same industrije, a predavači su ujedno i zaposleni jedne od najuspešnijih hrvatskih IT kompanija koji svakodnevno rade na kompleksnim projektima za međunarodne klijente. Radi se o praktičnom načinu pridobijanja veština koje su trenutno najtraženije na tržištu rada.

Novost Infinum Academyja je da prijave više nisu otvorene samo studentima i diplomantima. Dobrodošli su svi koji žele da unaprede svoje veštine u ponuđenim tehnologijama, uz uslov zadovoljavajućeg predznanja koje se proverava na prijemnom ispitu.

Još jedna od prednosti koju edukacije nude je hibridni način rada. Predavanja se održavaju u Infinumovoj zagrebačkoj kancelariji ali fizička prisutnost nije uslov. Konsultacije i predavanja mogu se odraditi online, a potrebno je doći samo na prijemni ispit. Predavanja su na rasporedu dva puta nedeljno u trajanju od dva sata.

Volimo reći kako Infinum Academy nije samo još jedna diploma. Prioritet nam je da polaznicima prenesemo praktična znanja i da im damo iskustvo projekta kako bi što lakše krenuli da rade ili naprave promenu karijere”, rekla je Elizabeta Lončar, jedna od predavačica na Academyju i dizajnerka u Infinumu.

U sedam godina koliko postoji Infinum Academy za edukacije se prijavilo više od 2.000 ljudi, program je prošlo njih 377, a od toga se 95 zaposlilo u Infinumu, dok su mnogi drugi pronašli svoje mesto u drugim većim hrvatskim ili stranim IT kompanijama.

Prijave su otvorene do četvrtka, 18. avgusta, a više detalja dostupno je na zvaničnim stranicama Infinum Academyja.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Brendovi

Hemofarm novim rekordima obeležio 63 godine poslovanja

Advertiser Serbia2. јуна 2023.

IKEA i Eni Libovic pokreću program mentorstva za buduće fotografe

Advertiser Serbia2. јуна 2023.

Eurobank Direktna donirala 1,5 miliona dinara za uređenje lokaliteta Nacionalnog parka Tara

Advertiser Serbia1. јуна 2023.

Članski paketi Auto-moto saveza Srbije od sada dostupni i na 600 TENFORE lokacija

Advertiser Serbia1. јуна 2023.

Stella Artois zvezda među pivima sada sa 00% alkohola

Advertiser Serbia1. јуна 2023.

Održana regionalna konferencija „Značaj učenja kroz rad (WBL) i socijalne inkluzije za razvoj privreda zapadnog balkana (WB6)“

Advertiser Serbia31. маја 2023.

Svečana dodela priznanja „Miljenik potrošača”

Advertiser Serbia30. маја 2023.

Pernod Ricard i Lenny Kravitz predstavili brend Nocheluna

Advertiser Serbia30. маја 2023.

Marlboro odlazi u istoriju?

Advertiser Serbia30. маја 2023.

Saznajte kako da ažurirate podešavanja privatnosti u svim svojim aplikacijama

Advertiser Serbia30. маја 2023.

Roming podaci i pametno putno osiguranje – u jednom paketu

Advertiser Serbia29. маја 2023.

Glovo analitika pokazuje da su se prošle godine u Srbiji naručivala 3 burgera svakog minuta

Advertiser Serbia29. маја 2023.

Slovenija: Oglašivač 2022. godine je Mercator

Advertiser Serbia27. маја 2023.

Pet korisnih funkcija kamere vivo X90 Pro

Advertiser Serbia25. маја 2023.

TouchMenu – inovativna aplikacija u svetu ugostiteljstva!

Advertiser Serbia25. маја 2023.