Brendovi

Immofinanz pokreće “easy shopping“, prvu međunarodnu marketinšku kampanju za svoj STOP SHOP ritejl brend

Brendovi

Immofinanz je standardizovao marketinšku strategiju za svoj međunarodni STOP SHOP brend ritejl parkova koji je prisutan na skoro 70 lokacija u osam zemalja

Novi slogan “easy shopping“ (laka kupovina ) sažima ključne osobine ovog brenda: STOP SHOP predstavlja poželjnog i praktičnog lokalnog dobavljača sa širokim asortimanom proizvoda koji nude dobar odnos cene i vrednosti, a ujedno jelako dostupan zahvaljujući dobroj saobraćajnoj povezanosti. Sve promotivne kampanje biće kreirane u sedištu kompanije u Beču i koristiće se za promovisanje u svim zemljama u kojima ovaj brend operiše. Aktuelna “povratak u školu“ kampanja obeležila je početak ovog marketinškog pristupa.

Naš portfolio u oblasti nekretnina fokusiran je na brendove. Oni predstavljaju dokaz kvaliteta našim kupcima i stvaraju osećaj poverenja. Visok nivo standardizacije ne samo da kreira osnovu za prepoznatljivost na tržištu, već donosi i uštedu. Umesto da razvijamo brojne individualne koncepte, osmislili smo jedinstven koncept za sve zemlje. Ovaj pristup sada širimo i na reklamiranje svog brenda, a STOP SHOP je početna tačka”, objasnio je Ditmar Rejndl (Dietmar Reindl), menadžer operacija u kompaniji Immofinanz.

Sproveli smo reprezentativno istraživanje tržišta za svih 67 STOP SHOP lokacija kako bismo identifikovali takozvane osobine brenda, to jest razloge zašto ljudi posećuju STOP SHOP parkove. To je stvorilo osnovu za naš novi “easy shopping“ (laka kupovina) slogan,” istakao je Bernard Klajn (Bernhard Klein), šef za međunarodni marketing i brend menadžment u kompaniji Immofinanz. “Reklamni vizuali donose i neke zabavne karakteristike brenda, koje prati slogan: STOP SHOP ima pravu ponudu za vas!

null

Pored strategije i vizuelnog identiteta, redefinisan je i korporativni dizajn: reklamni logo je uvećan i biće korišćen uz slogan “easy shopping“ (laka kupovina) sa smajlijem ispod samog logo-a.

STOP SHOP je brend kompanije Immofinanz za ritejl parkove u centralnoj i istočnoj Evropi. Ovi dopadljivi lokalni dobavljači nalaze se na lokacijama naseljenim sa 30,000 do 150,000 stanovnika i nude široki spektar proizvoda i dobar kvalitet po prihvatljivoj ceni. Uz dobru povezanost, kao i veliki broj parking mesta, oni se koncentrišu na „pametne kupce“ koji cene jednostavan pristup. STOP SHOP portfolio Immofinanz-a trenutno pokriva 67 lokacija u sedam zemalja (Slovačka, Mađarska, Austrija, Češka, Poljska, Slovenija i Rumunija).

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Brendovi

Niklo kao ja: Urbanim vrtovima protiv klimatskih promena

Advertiser Serbia16. јул 2024.

Schneider Electric za mlade električare – pridruži se!

Advertiser Serbia15. јул 2024.

Skoro dve hiljade građana besplatno pregledalo mladeže

Advertiser Serbia15. јул 2024.

Belgija: Vlada zabranjuje izlaganje duvanskih proizvoda u prodavnicama

Advertiser Serbia12. јул 2024.

Velika Britanija: Amazonu preti istraga zbog lošeg tretmana dobavljača

Advertiser Serbia12. јул 2024.

Samsung Galaxy Z Fold6 i Z Flip6 podižu Galaxy AI na novi nivo

Advertiser Serbia11. јул 2024.

A1 Kinoteka letnji bioskop počinje sa projekcijama od 15. jula

Advertiser Serbia11. јул 2024.

MARINA GUZIJAN, Nelt: „Pokazaćemo učesnicima koji su tipovi podatka danas bitni, kako da se podaci kreiraju u kvalitetne uvide i koje su veštine potrebne da se razvijaju kako bismo ostali konkurentni sutra“

Advertiser Serbia11. јул 2024.

Samsung Galaxy Z Flip6 Olympic Edition, vođen Galaxy AI tehnologijom, ekskluzivno predstavljen takmičarima Olimpijskih igara

Advertiser Serbia10. јул 2024.

Nestlé petu godinu zaredom uključuje hrvatske studente u Summer’s Cool plaćenu praksu

Advertiser Serbia8. јул 2024.

AVON primio Cruelty Free sertifikat za sve svoje proizvode

Advertiser Serbia8. јул 2024.

Novi Galaxy Watch i BioActive senzor proširuju mogućnosti ličnih i preventivnih wellness rešenja

Advertiser Serbia8. јул 2024.

Galaxy Unpacked Jul 2024: Otvori svoju priču

Advertiser Serbia5. јул 2024.

Tisak – sinonim za kiosk u kojem ima ‘Svašta nešto’

Advertiser Serbia4. јул 2024.

Schneider Electric proglašen najodrživijom kompanijom na svetu od strane časopisa Time i portala Statista

Advertiser Serbia4. јул 2024.