Mediji

IDJShow žiri u novom fenomenalnom sastavu: Stiže jedna od najpopularnijih zvezda sa naših prostora!

Mediji

Vodeće digitalno regionalno muzičko takmičenje – IDJShow, koji je u prvoj sezoni ostvario izuzetne rezultate, sada proširuje svoje razmere televizijskog emitovanja pa će druga sezona show-a biti emitovana ekskluzivno na TV Nova

 

Nova sezona vodećeg digitalnog regionalnog muzičkog takmičenja IDJShow biće emitovana na TV Nova, a prva epizoda biće prikazana u nedelju u 22:30h. Stručni žiri takmičenja, takozvani IDJCoach-evi koji pomažu mladim talentima da kreiraju svoj zvezdani put, ove godine dobija pojačanje, pa će se Relji Popoviću i Darku Dimitrovu, dosadašnjim članovima žirija, pridružiti jedna od najpopularnijih muzičkih zvezda sa naših prostora Nataša Bekvalac.

„Nemam preterana očekivanja, ali došla sam sveža i sa dobrom energijom, jasno znam šta želim. Trudiću se da svoje iskustvo, znanje i ljubav prema ovom poslu, koju negujem već više od 25 godina, prenesem na svoje kandidate i pomognem im u realizaciji njihovih ciljeva. Jedva čekam da dođemo do one najlepše faze – kreativnog rada, gde ćemo moći da se bolje upoznamo i rastemo zajedno“, izjavila je Nataša ovim povodom.

U susret drugoj sezoni sa novom članicom IDJCoach tima, Relja je istakao: „Nataša je divna osoba, super se slažemo, i izuzetno sam srećan što je tu. Ovo je novi početak, nova energija i sve je drugačije, iako se već osećam kao svoj na svome. Poenta ovog show-a je da iz njega izađu  talentovani ljudi koji dalje nastavljaju svoje karijere i to je kolektivna pobeda svih nas u žiriju“.

Darko Dimitrov, višestruko nagrađivani muzički producent, rekao je da će se truditi da bude desna ruka takmičarima i da im pomogne da izgrade karijeru kakvu žele: „Moj posao je da napravim pevače koji će da grade scenu i pomažu i ostalima posle. Mislim da pravi mentor može da pomogne takmičaru da napravi svoj stil i da da originalan pečat onome što radi. Ako oni daju svoj lični pečat – onda sam uspeo.“

Voditeljka emisije ostaje dobro poznato IDJShow lice – Danica Nikolić.

U prvim epizodama show-a gledaćemo audicije, tokom kojih će IDJCoach-evi, od nekoliko hiljada kandidata, odabrati 36 takmičara koji će se kroz dalje faze takmičenja boriti za ulazak u finalnih 12 i glavnu nagradu – IDJCoin, koju će pobednik moći da iskoristi za dalji razvoj svoje muzičke karijere. U toku takmičenja glas publike ima ključnu ulogu, budući da se ocene takmičara baziraju na lajkovima, pregledima, praćenjima i slušanju na platformama kao što su YouTube, Spotify, TikTok i Instagram. Učesnici kroz ovaj show razvijaju i svoje digitalne platforme, a samim tim dobijaju i priliku da od mikro-influensera steknu titulu velike zvezde na javnoj muzičkoj i influenserskoj sceni.

Prva sezona takmičenja, u kojoj je titulu pobednice odnela Amna Alajbegović, postigla je izvanredan uspeh i pobrala velike simpatije gledalaca. Spotovi takmičara na YouTube-u dostigli su 50 miliona pregleda, 400.000 lajkova, 20 miliona strimova na platformama Spotify, Deezer, Apple, dok pojedinačni video klipovi na kanalu IDJShow broje 16 miliona pregleda.

TV Nova nastavlja da pomera granice emitovanja zabavnog programa i kreira najatraktivniji sadržaj za sve generacije, i zajedno sa IDJShow-om nastavlja da pruža podršku mlađim generacijama i omogućava im prostor da pokažu i razviju svoje talente.

Nova televizijska sezona na TV Nova najavljuje najuzbudljiviju i najdinamičniju jesen, uz najbogatiji zabavni program za sve generacije i ekskluzivan sadržaj. Ne propustite jesen na Novoj i novu sezonu najpopularnijeg muzičkog show-a svake nedelje u 22:30h na TV Nova!

Televizija Nova se u Srbiji može pratiti uz SBB na EON i D3 platformama, kao i u EON paketima van SBB mreže preko bilo kod interneta u Srbiji i uz Total TV platformu bilo gde u Srbiji.

 
Foto: Milena Popović

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Mediji

Forbes u Srbiji: Nezaobilazna destinacija za poslovnu zajednicu

Advertiser Serbia5. децембра 2023.

Više od 80 španskih medija podiglo tužbu protiv Mete

Advertiser Serbia4. децембра 2023.

Sedmični pregled gledanosti televizije od 20. do 26. novembra 2023

Advertiser Serbia29. новембра 2023.

“Must See” filmovi za ovu nedelju

Advertiser Serbia29. новембра 2023.

Gledanost televizije u oktobru 2023

Advertiser Serbia27. новембра 2023.

Na SkyShowtime platformi od 18. decembra ekskluzivno gledaj Lawmen: Bass Reeves, jednu od najuspešnijih serija

Advertiser Serbia24. новембра 2023.

NEM Zagreb 2023 objavio finaliste takmičenja NEM Awards

Advertiser Serbia23. новембра 2023.

„Telcast“ osvojio publiku!

Advertiser Serbia22. новембра 2023.

TV program koji ne smete propustiti

Advertiser Serbia22. новембра 2023.

NEM Zagreb 2023: Bogata lista hrvatskih i međunarodnih TV profesionalaca koji su potvrdili svoj dolazak

Advertiser Serbia21. новембра 2023.

Odgovor SBB kompanije povodom upozorenja RTS-a za pozicioniranje TV kanala

Advertiser Serbia20. новембра 2023.

Druga sezona „12 reči“ stigla je na kanal Superstar!

Advertiser Serbia17. новембра 2023.

SkyShowtime potvrdio je datum emitovanja dugo očekivane serije The Curse na Međunarodnom filmskom festivalu u Stokholmu

Advertiser Serbia16. новембра 2023.

„Dnevnik” 81 godinu sa čitaocima

Advertiser Serbia15. новембра 2023.

Izdvajamo serije i filmove koje možete gledati na SkyShowtime platformi tokom praznika

Advertiser Serbia15. новембра 2023.