Konferencije

IAB Digital Day 2023 – FOR BETTER WEB

Konferencije

Objavljen celodnevni program konferencije Digital Day – ForBetter Web!

 

Ovogodišnja konferencija Digital Day će osim eksperata iz inostranstva okupiti i stručnjake iz zemlje i regiona koji će se osvrnuti na neke od najaktuelnijih tema u okviru digitalne industrije.

Pod sloganom FOR BETTER WEB konferencija ove godine odgovara na pitanja koja se tiču AI tehnologija, e-trgovine, statusa medijskih portala u regionu, budućnosti veb komunikacije, a takođe kroz dijalog dve digitalne generacije ćemo dobiti i uvid u to kako danas komuniciramo, da li negde grešimo i kako izgleda raditi u industriji koja je jedna od najbrže rastućih, bez mogućnosti predviđanja koje nas sve to promene čekaju.

Konačni cilj panel diskusija, ali i celokupne konferencije, jeste da odgovori na pitanja – kako kreirati bolji ili unaprediti postojeći online prostor kako bi svi poslovni činioci u njemu mogli da napreduju, uz mogućnost da istovremeno zadrže kreativnost, inkluzivnost i bezbednost svih aktera u samom prostoru?

Ovogodišnja konferencija pokriće sedam aktuelnih tema koje se tiču svih koji posluju ili provode vreme u online prostoru.

Razgovor će se započeti pregledom statusa medijskih portala u regionu, ali i prilikama za njihovo unapređivanje. Odmah nakon toga eksperti na sceni će se pozabaviti veb komunikacijama iz različitih uglova, kako iz preispitivanja uloge društvenih medija i empatije u načinu na koji danas komuniciramo, tako i iz perspektive agencija koje će nam približiti njihov pogled na rast konzumacije medija, konkurenciju, ali i nove generacije koje se pridružuju industriji.

Veštačka i umetna inteligencija i e-trgovina su termini o kojima pričamo godinama unazad, ali ovog puta razgovor će se fokusirati na benefite, alate i konkretne industrijske primere koji mogu koristiti u procesu usvajanja, prilagođavanja i unapređivanja poslovanja u skladu sa trendovima koji ove tehnologije i biznis modeli donose sa sobom.

Na kraju događaja, kako organizatori navode, preispituje se šta je sve „digitalno“ danas, odnosno šta sve taj pojam uključuje, a posmatraćemo i dijalog dve Internet generacije koje danas posluju na internetu – one koja je postavila i prilagodila temelje i one koja je uz Internet odrasla, a uz poseban osvrt na to koje su razlike, ko gde greši i ko šta može da nauči.

Konferencija Digital Day, u organizaciji Udruženja IAB Serbia, se ovegodine održava po 12. put, a kotizacije za događaj su u prodaji do 17. maja. Više informacija možete naći ovde.

O IAB Serbia
Interactive Advertising Bureau – IAB Serbia je udruženje koje je osnovano 2009. godine sa ciljem da aktivno podržava rast, razvoj i edukaciju tržišta digitalnog i interaktivnog marketinga u Srbiji. Kao deo globalne IAB mreže i član IAB Europe, IAB Serbia nastoji da pomogne učesnicima u medijskoj i oglašivačkoj industriji da napreduju u digitalnoj ekonomiji. Članstvo čine više od 70 medijskih i digitalnih agencija, izdavača, brendova i tehnoloških firmi odgovornih za prodaju, isporuku i optimizaciju digitalnih oglasa, kao drugih kompanija koje ulažu svoje budžete u digitalne kampanje.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Konferencije

Treća, do sada najveća, SPLET TECH konferencija

Advertiser Serbia14. јун 2024.

NEM Dubrovnik 2024., 3. dan: Skyshowtime CEO podelio uvide, Lionsgate prikazao novi sadržaj, TV product showcase, Pickbox proslavio 10 godina

Advertiser Serbia13. јун 2024.

NEM Dubrovnik 2024., 2. dan: Keynote govori Warner Bros. Discovery i BBC Studios, skrininzi i predstavljanja velikih studija iz SAD

Advertiser Serbia12. јун 2024.

NEM Dubrovnik 2024., 1. dan: Warner Bros. Discovery proslavio predstavljanje Maxa, IDTV predstavili novi sadržaj, buduća predsednica Uprave Hrvatskog Telekoma delila svoje uvide, AI kao goruća tema

Advertiser Serbia11. јун 2024.

PR Roman Forum uz pokroviteljstvo italijanske organizacije za odnose s javnošću – FERPI

Advertiser Serbia22. мај 2024.

Iskoristite veliku pre-summer sale akciju za SoMo Borac ulaznicu

Advertiser Serbia20. мај 2024.

NEM Dubrovnik 2024. objavljuje kompletan program: Sinergija sadržaja, industrije telekoma i tehnologije

Advertiser Serbia20. мај 2024.

Učenje, odučavanje i ponovno učenje – osnova je uspeha za budućnost poslovanja

Advertiser Serbia17. мај 2024.

Tradicionalni forum menadžera Srpske asocijacije menadžera u znaku AI

Advertiser Serbia14. мај 2024.

Da li su gradovi pokretači promena u društvu?

Advertiser Serbia10. мај 2024.

Forum Menadžera “What can AI do for you?”

Advertiser Serbia9. мај 2024.

Vrhunska tehnologija kao jedna od ključnih tema NEM Dubrovnika 2024

Advertiser Serbia8. мај 2024.

Prelaz na održivo društvo promeniće sve i svakoga

Advertiser Serbia3. мај 2024.

NEM Dubrovnik 2024 otkriva dodatne zanimljivosti iz agende

Advertiser Serbia3. мај 2024.

Najveći stručnjaci iz industrije luksuza po prvi put u Beogradu na The Luxury Network Adria Insight Series

Advertiser Serbia30. април 2024.