Brendovi

Humanitarnom ski trkom NLB Komercijalne banke i A1 Srbija obezbeđena donacija za BELHospice

Prikupljeno je 13 hiljada evra na humanitarnoj ski trci, koju su NLB Komercijalna banka i A1 organizovali tokom Kopaonik biznis foruma. Ova sredstva biće preusmerena za podršku BELHospice, jedinoj organizaciji u Srbiji koja se bavi zbrinjavanjem i negom terminalno obolelih pacijenata, uključujući i decu.

 

Zahvaljujući sportskom duhu svih takmičara, NLB Komercijalna banka i A1 su zajedno sa svojim partnerima iz sektora privrede, pokazali da odgovorno poslovanje, pored dobrih rezultata podrzumeva i podršku zajednici, a posebno onim grupama kojima je pomoć najpotrebnija. Humanitarnu trku podržao je i ministar informisanja i telekomunikacija, Mihailo Jovanović.

U sportu, kao i u poslu, najvažnija je prava motivacija. Kada je put do cilja popločan svrhom, svaka utakimica se igra kao da je finalna, i na svakom terenu ste spremni da ostavite svoje srce. Za NLB Komercijalnu banku, kao članicu najveće regionalne bankarske grupacije NLB Grupe za koju ovaj region nije samo tačka na mapi, već dom, uspeh se meri dvojako – izuzetnim poslovnim rezultatima, ali i pozitivnim promenama, koje iniciramo u svom okruženju. To podrazumeva da kapacitete, koje imamo kao sistemska banaka, usmeravamo na nekad nedovoljno vidljive grupe, kojima je naša pomoć najpotrebnija. Zahvaljujem se našim partnerima iz A1 i iz svih kompanija koje su učestvovale, jer smo zajedno pokazali da su upravo timski duh i fer plej, iskra promene i najveći doprinos koji možemo da damo društvu“, izjavio je Vlastimir Vuković, predsednik Izvršnog odbora NLB Komercijalne banke.

U neizvesnoj trci, prvo mesto osvojio je Dušan Milićević iz kompanije Comtrade, dok je drugo mesto poneo Lovro Peterlin iz kompanije A1 Slovenija, a treće kompanija Resalta i njen predstavnik Tomaž Orešič.

Sami možemo da stignemo donekle, ipak zajedno uvek stižemo mnogo dalje. Ova trka simboličan je pokazatelj kako međusobna saradnja i udružene snage mogu pomoći jednom segmentu društva i doprineti kreiranju boljeg okruženja, čiji smo deo. A1 Srbija od početka rada u Srbiji pre 15 godina posebnu pažnju usmerava ka društveno odgovornim projektima iz oblasti ekologije, zdravlja i edukacije. Posebno nam je drago što imamo priliku da u toku trajanja jednog respektabilnog događaja kakav je Kopaonik biznis forum, pokrenemo humanitarnu aktivnost zajedno sa partnerima iz NLB Komercijalne banke koju je podržao veliki broj partnera i saradnika“, istakao je Dejan Turk, generalni direktor A1 Srbija i Slovenija.

BELhospice kao prva specijalizovana dobrotvorna organizacija u Srbiji, pruža palijativno zbrinjavanje pacijentima sa malignim bolestima u progresivnom stadijumu sa ciljem poboljšanja kvaliteta života pacijenata i porodice.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Brendovi

Niklo kao ja: Urbanim vrtovima protiv klimatskih promena

Advertiser Serbia16. јул 2024.

Schneider Electric za mlade električare – pridruži se!

Advertiser Serbia15. јул 2024.

Skoro dve hiljade građana besplatno pregledalo mladeže

Advertiser Serbia15. јул 2024.

Belgija: Vlada zabranjuje izlaganje duvanskih proizvoda u prodavnicama

Advertiser Serbia12. јул 2024.

Velika Britanija: Amazonu preti istraga zbog lošeg tretmana dobavljača

Advertiser Serbia12. јул 2024.

Samsung Galaxy Z Fold6 i Z Flip6 podižu Galaxy AI na novi nivo

Advertiser Serbia11. јул 2024.

A1 Kinoteka letnji bioskop počinje sa projekcijama od 15. jula

Advertiser Serbia11. јул 2024.

MARINA GUZIJAN, Nelt: „Pokazaćemo učesnicima koji su tipovi podatka danas bitni, kako da se podaci kreiraju u kvalitetne uvide i koje su veštine potrebne da se razvijaju kako bismo ostali konkurentni sutra“

Advertiser Serbia11. јул 2024.

Samsung Galaxy Z Flip6 Olympic Edition, vođen Galaxy AI tehnologijom, ekskluzivno predstavljen takmičarima Olimpijskih igara

Advertiser Serbia10. јул 2024.

Nestlé petu godinu zaredom uključuje hrvatske studente u Summer’s Cool plaćenu praksu

Advertiser Serbia8. јул 2024.

AVON primio Cruelty Free sertifikat za sve svoje proizvode

Advertiser Serbia8. јул 2024.

Novi Galaxy Watch i BioActive senzor proširuju mogućnosti ličnih i preventivnih wellness rešenja

Advertiser Serbia8. јул 2024.

Galaxy Unpacked Jul 2024: Otvori svoju priču

Advertiser Serbia5. јул 2024.

Tisak – sinonim za kiosk u kojem ima ‘Svašta nešto’

Advertiser Serbia4. јул 2024.

Schneider Electric proglašen najodrživijom kompanijom na svetu od strane časopisa Time i portala Statista

Advertiser Serbia4. јул 2024.