Brendovi

Heineken zvanično pivo EXIT festivala

U sredu je u Beogradu najavljena saradnja između jednog od vodećih svetskih muzičkih događaja, EXIT festivala, i jednog od najrasprostranjenijih svetskih proizvođača piva, kompanije HEINEKEN

U okviru svečanog otvaranja događaja „Beer Planet“ u organizaciji kompanije HEINEKEN, poslovna saradnja najavljena je za period do kraja 2018. godine, te je ovim Heineken® postalo zvanično pivo EXIT festivala!
Dušan Kovačević, direktor EXIT festivala, ovom prilikom izjavio je: “Na Exitu smo do sada imali nebrojene velike svetske zvezde. Drago nam je da smo ove godine nasu pivsku zvezdu našli u jednoj porodičnoj kompaniji koja je, pored cilja da pravi najbolje pivo na svetu, uvek bila izuzetno društveno odgovorna. Upravo smo se na tim frekvencijama i prepoznali sa kompanijom HEINEKEN i na tom polju ćemo realizovati značajne projekte zajedno“.

null

Naša kompanija i, najbolji i najposećeniji evropski muzički festival su se udružili – HEINEKEN i EXIT će sarađivati u naredne tri godine. Drago nam je da sarađujemo sa najboljima jer je Exit višestruki dobitnik nagrada za najbolji evropski i svetski festival. Ne krijemo zadovoljstvo i ponos zbog ove saradnje, jer najbolji idu uz najbolje”, rekla je Dragana Savić, direktorka marketinga kompanije HEINEKEN.

null


 

O EXIT Festivalu
EXIT je svetski poznati i višestruko nagrađivani letnji muzički festival koji se svakog jula održava na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu. Nastao kao studentski i politički pokret, Exit je danas jedan od najpoznatijih brendova i nezaobilazno mesto na mapi kulturne i turističke ponude Srbije. EXIT je dobitnik titule “Najbolji evropski festival”osvojene na Evropskim festivalskim nagradama u Holandiji 2014. godine sa 620.000 glasova iz celog sveta, dok je festival priznanja dobio i od medijskih magnata kao što su CNN, BBC, Time, Guardian, The Sun, Daily Mail, Independent, Euronews, Lonely Planet… Gotovo tri miliona ljudi iz više od šezdeset zemalja širom sveta posetilo je festival, koji je tokom svog postojanja ugostio neke od najvećih muzičkih zvezda današnjice kao i mnogobrojne domaće i regionalne zvezde.
Novi festivalski koncept, magična EXIT Avantura, koju čine EXIT festival (7-10. jul) i Sea Dance Festival (14-16. jul), danas povezuje mlade ljude iz više od 60 zemalja sveta. Više informacija na www.exitfest.org.

O kompaniji HEINEKEN
HEINEKEN je najrasprostranjeniji proizvođač piva na svetu i ima vodeću ulogu u razvoju i marketingu premium pivskih brendova i cidera. Više od 250 međunarodnih, regionalnih, lokalnih i posebnih vrsta piva i cidera, predvođenih Heineken® brendom, čine snažan portfolio kompanije. Kompanija je posvećena inovacijama, dugoročnim investicijama u brendove, dobro organizovanoj prodajnoj egzekuciji, uz fokus na efikasno upravljanje troškovima. Kroz program „Stvaramo bolji svet“, održivost čini sastavni deo poslovanja i pruža dodatnu vrednost za sve stejkholdere. HEINEKEN ima stabilnu i dobro izbalansiranu geografsku rasprostranjenost i zauzima liderske pozicije, kako na razvijenim tržištima, tako i na tržištima u razvoju. Broj zaposlenih iznosi 73.000, a kompanija posluje u 167 pivara, sladara i drugih proizvodnih pogona u više od 70 zemalja.

U Srbiji, kompanija HEINEKEN Srbija predstavlja jedinog proizvođača piva koji aktivno posluje u dve pivare, Zaječaru i Novom Sadu. Portfolio brendova čine: Heineken, Amstel Premium Pilsener, Kapuziner Weissbier, Krušovice Imperial, New Castle Brown Ale, Sol, Strongbow, Zaječarsko, Zaječarsko Crno, Laško Zlatorog, Weifert, PilsPlus i Master pivo.
Za više informacija, posetite www.heinekensrbija.rs.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Više u Brendovi

Ikea iz ponude izbacuje sve jednokratne plastične proizvode

Advertiser Serbia14. februara 2020.

Unilever prestaje sa reklamiranjem sladoleda deci u cilju smanjenja gojaznosti

Advertiser Serbia13. februara 2020.

Reklama koja govori da „ništa nije istinski skandinavsko“ povučena nakon burne reakcije javnosti

Advertiser Serbia12. februara 2020.

Predstavljanje True Story proizvoda

Advertiser Serbia12. februara 2020.

Banjalučka pivara donela odluku o osnivanju firme u Srbiji

Advertiser Serbia11. februara 2020.

Nove prestižne nagrade za Château de Gourdon

Advertiser Serbia10. februara 2020.

Pobuna u Amazonu: Nismo roboti, gazdi zarađujemo milijarde, a on ne bi izdržao smenu s nama

Advertiser Serbia9. februara 2020.

Apple priznao da namerno usporava iPhone

Advertiser Serbia8. februara 2020.

NBS kaznila dve banke zbog netačnih reklama

Advertiser Serbia6. februara 2020.

Dodeljene tradicionalne nagrade po izboru magazina PC Press, Maxi aplikacija najbolja u 2019. godini

Advertiser Serbia5. februara 2020.

Belgija će zabraniti reklamiranje duvanskih proizvoda

Advertiser Serbia5. februara 2020.

VOLIMO LJUDE! (ili) HR iskustva Nordeusa, DIRECT MEDIA United Solutions i Atlantic Grupe

Advertiser Serbia3. februara 2020.

Super Bowl: Bill Murray ponovio ulogu iz filma Dan mrmota

Advertiser Serbia3. februara 2020.

Munchmallow i Ovation BBDO brend filmom predstavili novu „Priču za sebe“

Advertiser Serbia30. januara 2020.

Sberbank ponovo najvredniji ruski brend u svetu

Advertiser Serbia30. januara 2020.