Agencije

Grayling nominovan za prestižnu nagradu 2016 Eastern Europe PR Consultancy of the Year Award

Agencije

Agencija Grayling je, osim ove nominacije, ušla i u finale u 6 kategorija za EMEA SABRE Awards za kampanje realizovane u 2015. godini

The Holmes Report je objavio da je komunikacijska agencija Grayling nominovana za prestižnu nagradu 2016 Eastern Europe PR Consultancy of the Year Award.

Početkom meseca, The Holmes Report je objavio popis agencija nominovanih za nagradu 2016 Eastern Europe PR Consultancy of the Year Award, uvrstivši Grayling, globalnu komunikacijsku agenciju, deo Hunstworth grupe (www.huntswoth.com), među pet finalista ove prestižne nagrade. Objašnjavajući razlog nominacije, organizatori su posebno naglasili doprinos agencije razvoju PR industrije u regiji kao i snagu njene regionalne mreže, budući da Grayling ima 10 kancelarija u regionu srednje i istočne Evrope u kojoj zapošljava 170 konsultanata.

Komunikacijska agencija Grayling spada u začetnike odnosa s javnošću u regiji srednje i istočne Evrope. Kompanija je osnovana pre 30 godina pod imenom Mmd te je uspostavila uspešnu mrežu kancelarija pružajući usluge strateških korporativnih komunikacija i savetovanja u odnosima s javnošću kao i Public Affairs, prvenstveno multinacionalnim kompanijama, u vreme kada je većina lokalnih agencija bila fokusirana isključivo na osiguravanju medijskih objava. Kompanija je zadržala snažnu poziciju u regiji gde, uprkos izazovnim uslovima na tržištu, godišnje beleži oko devet miliona evra prihoda.

„Uspeh Grayling-a temelji se na pružanju komunikacijskih usluga vrhunskih standarda, što je uvek bio naš prioritet. U regionu srednje i istočne Evrope to je još važnije nego bilo gde drugde, budući da sa više od 70 odsto naših klijenata radimo na nekoliko tržišta, ne samo na jednom. Pružanje najviših profesionalnih standarda klijentima neće se menjeti i biće temelj daljeg rasta“, izjavio je Jan Šimunek, izvršni direktor  kompanije Grayling za Europu.

Kancelarija u Beogradu je osnovana 2002. godine kao jedna od prvih međunarodnih konsultantskih agencija koja je otvorila kancelariju u Srbiji. Tokom godina,kancelarija Grayling Srbija bila je u prilici da sarađuje sa više od 70 klijenata u Srbiji u oblasti robe široke potrošnje, tehnologije i telekomunikacija, finansija, energije i javnog sektora.
„Naš pristup i rezultate u regiji prepoznala su međunarodna stručna udruženja, a posebno smo ponosni što je beogradska kancelarija Grayling-a u poslednjih pet godina bila u užem izboru za IPRA Golden World Awards, Gold SABRE Award i European Excellence Awards. Nominacija za prestižnu nagradu 2016 Eastern Europe PR Consultancy of the Year Award još je jedan pokazatelj da spoj regionalne umreženosti i lokalnog pristupa daje izvrsne rezultate“, izjavila je regionalna menadžerka Graylinga za jugoistočnu Europu, Nataša Trslić Štambak.

Grayling osmišljava i implementira mnogobrojne komunikacijske kampanje na više tržišta u regionu srednje i istočne Evrope istovremeno, uključujući brendove poput British Airways (7 tržišta), Astra (6 tržišta), Diageo, Google i mnoge druge. Ovo nije ograničeno samo na usluge odnosa s javnošću već i na brojne regionalne kampanje iz područja Public Affairs kao jednom od pokretača rasta kompanije Grayling u regiji srednje i istočne Evrope.
Nagrade za PR Consultancies of the Year u EMEA regiji bivaju dodjeljivane u 20 regionalnih kategorija. U svakoj regiji u finale je ušlo pet konsultantskih agencija. Potpunu listu nominovanih možete pronaći na Holmes Report web stranici.

Agencija Grayling je takođe ušla u finale u 6 drugih kategorija za  EMEA SABRE Awards za kampanje izvedene u  2015. godini. Pobednici kategorija će biti objavljeni na službenoj EMEA SABRE Awards Gala večeri koja će biti održana 25. maja, u Berlinu.


O Graylingu – Grayling razvija inovativna i integrisana rešenja koja se brzo prilagođavaju potrebama klijenta i tržišta. Agencija posluje u fleksibilnoj internacionalnoj mreži koja nije sputana granicama, niti među državama niti među disciplinama. Za više informacija, molim posetite http://www.grayling.com/hr
Grayling je deo Huntsworth plc (www.huntsworth.com).

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Agencije

Degordian ima novi podbrand: Enstring je HR-first agencija

Advertiser Serbia21. септембра 2023.

Ascanius Media Slovenija i Bosna i Hercegovina promenile naziv u Direct Media

Advertiser Serbia18. септембра 2023.

Represent Communications i HR Xcel predstavili zajedno novu uslugu na tržištu

Advertiser Serbia18. септембра 2023.

Stethoscope, alat za istraživanje zadovoljstva i angažovanost zaposlenih, sada se zove Luppa

Advertiser Serbia15. септембра 2023.

DRV Agencija osvojila globalnog klijenta ESPRIT: “Kreirali smo oglase za Vogue i za čuveni Hudson Yards u Njujorku “

Advertiser Serbia5. септембра 2023.

Najveće širenje do sada: Infinum preuzeo američku digitalnu agenciju ExpandTheRoom (ETR)

Advertiser Serbia5. септембра 2023.

Degordian lansirao svoj prvi podbrand – upoznajte Builtt, development agenciju!

Advertiser Serbia30. августа 2023.

HURA-ino istraživanje: Nastavljen rast prihoda i broja zaposlenih u komunikacijskim agencijama

Advertiser Serbia17. августа 2023.

Hrvatska tech kompanija stvorila zajednicu koja okuplja globalne agencijske stručnjake

Advertiser Serbia17. августа 2023.

MILE BANIĆ, EssenceMediacom: „Nikada nije bilo zahtevnije doći do potrošača sa željenom porukom“

Advertiser Serbia28. јула 2023.

Najbolji saveti kako da transformišite svoj lični brend uz pomoć ChatGPT-ja

Advertiser Serbia27. јула 2023.

VELJKO GOLUBOVIĆ, New Moment: „U modulu KREATIVA IAA Akademije upoznaćemo našu prirodnu kreativnost sa super-moćima veštačke inteligencije“

Advertiser Serbia25. јула 2023.

Kako da iskoristite TikTok za promociju i realizaciju vaše Employer Branding strategije?

Advertiser Serbia21. јула 2023.

Radimo zajedno na podršci za veću zaposlenost pripadnika LGBTQI+ zajednice

Advertiser Serbia11. јула 2023.

Effie Index 2022: Objavljene najefektnije kompanije na svetu tokom 2022, među njima i one iz Hrvatske

Advertiser Serbia6. јула 2023.