Brendovi

Glovo pokreće program „Obećanje dostavljačima” – niz inicijativa za poboljšanje iskustva kurira koji vrše dostavu preko platforme

Brendovi

BEOGRAD – Glovo, višekategorijska platforma koja omogućava pristup različitim vrstama proizvoda i jela za kupce na zahtev, najavljuje pokretanje programa „Obećanje dostavljačima” u Srbiji. To je niz inicijativa osmišljenih da poboljšaju iskustvo kurira koji vrše dostavu preko platforme.

 

Da bi obezbedio veću bezbednost i zaštitu kurira koji sarađuju sa aplikacijom, Glovo pokreće kurseve o bezbednosti na putu za kurire u glavnim gradovima u kojima kompanija posluje na lokalnom tržištu. Predstavnici kompanije navode da će 30% kurira na biciklima aktivnih u Srbiji do kraja 2022. godine učestvovati u obukama o bezbednosti na putu u Srbiji.

Na taj način, zajedno sa sertifikovanim provajderima AMSS („Auto Moto Savez Srbije”), Glovo želi da podigne svest o bezbednosti na putu i ličnoj bezbednosti naročito među kuririma, kao i svih ostalih građana uopšte. Pošto su kursevi o bezbednosti ključni element programa „Obećanje dostavljačima”, Glovo želi da doprinese pozitivnom razvoju bezbednosti na javnim putevima. 10% kurira na tržištima gde je ovaj program uveden je završilo kurseve prve pomoći i podizanja svesti o bezbednosti na putevima, sa ciljem smanjenja saobraćajnih incidenata. Pored toga, Glovo je uveo SOS taster na aplikaciji za kurire i time obezbedio kuririma alat koji se lako koristi za pozivanje pomoći i obaveštavanje nadležnih u vanrednim situacijama.

Da bi pomogli kuririma da unaprede svoje profesionalne veštine i ostvare nove mogućnosti, Glovo će svim registrovanim kuririma obezbediti besplatan pristup digitalnoj platformi G-learning, gde mogu da otkriju više od 20 dostupnih onlajn kurseva o marketingu, IT veštinama, poslovnom menadžmentu, fotografiji, ličnom razvoju i još toga. Prema rečima predstavnika kompanije, pristup širokom spektru znanja i mogućnosti pomoći će kuririma da razviju svoj profesionalni put.

Kao deo svoje posvećenosti povećanju pogodnosti koje su dostupne kuririma, kompanija takođe pokreće program Glovo klub, konstantno razvijajući partnerstva za obezbeđenje dodatnih popusta korisnicima kurirske aplikacije. Na ovaj način će kurir imati pristup specijalnim promocijama za proizvode i usluge, kao što su: automehaničarski servisi, obroci iz odabranih restorana i još mnogo toga.

S pokretanjem programa ’Obećanje dostavljačima’, nastojimo da poboljšamo iskustvo svih kurira koji koriste našu aplikaciju, jačajući pravednije i bezbednije uslove i pružajući im više pogodnosti. Mogućnosti koje danas stavljamo na raspolaganje za kurire samo su prvi sloj programa i naša misija je da nastavimo dalje da razvijamo program ’Obećanje dostavljačima’, neprestano dodajući nove funkcije. Glovo pokreće ovaj program kao prvi u industriji, nastojeći pozitivno da utiče na sve kurire, a stvaranjem okvira najbolje prakse želimo da ohrabrimo druge igrače da usvoje slične standarde”, kaže Branimir Đurović, generalni direktor Glovo Srbija.

Pre godinu dana Glovo je među prvima pokrenuo program „Obećanje dostavljačima” u nekim zemljama u kojima platforma funkcioniše, što predstavlja obavezu kompanije da poveća pogodnosti koje su dostupne kuririma koji dostavljaju putem Glovo platforme. Od globalnog pokretanja u oktobru 2021. godine, više od 17 hiljada kurira u Poljskoj, Maroku, Gruziji, Kazahstanu, Hrvatskoj i Crnoj Gori već ima koristi od programa „Obećanje dostavljačima”, što čini skoro četvrtinu (23%) svih kurira koji sarađuju sa Glovo aplikacijom u celom svetu. Program „Obećanje dostavljačima” se u ovom trenutku pokreće u Bosni i Hercegovini, Gani, Keniji, Kirgistanu, Srbiji i Bugarskoj, što znači da će 22 hiljade kurira biti pokriveno do kraja godine. U zemljama gde je inicijativa pokrenuta, program „Obećanje dostavljačima” je imao pozitivan uticaj na zadržavanje i akviziciju korisnika kurirske aplikacije za kurirske usluge kao i na povećanje bezbednosti.
Glovo je posvećen implementaciji programa „Obećanje dostavljačima” u svim zemljama u kojima funkcioniše do kraja 2023. godine.
Saznajte više o programu „Obećanje dostavljačima” na: https://www.thecourierspledge.com/.

O Glovu
Glovo je pionirska višekategorijska aplikacija koja povezuje korisnike sa firmama i kuririma, nudeći im uslugu dostave iz lokalnih restorana, prodavnica, supermarketa, apoteka, kao i iz poznatih maloprodajnih objekata na velikim ulicama. Glovo ima viziju da svima omogući lak pristup svemu u njihovom gradu, kako bi naši korisnici mogli da uživaju u onome što žele, i to u željeno vreme i na željenom mestu. Osnovan je 2015. godine u Barseloni i posluje u 25 zemalja u južnoj Evropi i EEMEA.
Za više informacija o Glovu, posetite: about.glovoapp.com

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Brendovi

[SEE MARKETING 2023/24] IVAN VUKSANOVIĆ, Eurobank Direktna: „Dalje jačanje digitalnih kanala, promocija digitalnih usluga, ali i snažnija komunikacija sa klijentima ostaju prioriteti Eurobank Direktne“

Advertiser Serbia7. децембра 2023.

Eurobank Direktna opremila računarski kabinet srednje Ekonomske škole „9. maj“ u Sremskoj Mitrovici

Advertiser Serbia6. децембра 2023.

Stare reklame, novi zadatak: kompanija Mars u borbi protiv klimatskih promena

Advertiser Serbia5. децембра 2023.

Inicijativa „Odgovornost za budućnost“ Srpske asocijacije menadžera

Advertiser Serbia4. децембра 2023.

Decembarska „Noć knjige” pod pokroviteljstvom Eurobank Direktna

Advertiser Serbia4. децембра 2023.

vivo slavi UEFA EURO 2024TM sa navijačima širom Evrope

Advertiser Serbia3. децембра 2023.

Zapošljavanje osoba sa invaliditetom: Katarina završila psihologiju, a zvali je da čisti ulice

Advertiser Serbia3. децембра 2023.

Samsung Galaxy S23 FE sada je dostupan za prednarudžbinu u Srbiji

Advertiser Serbia1. децембра 2023.

Infinum i A1 Hrvatska već 18 godina podižu lestvicu kvaliteta digitalnih proizvoda

Advertiser Serbia1. децембра 2023.

A1 Srbija otvorila prvi Cybersecurity Escape Room u zemlji

Advertiser Serbia30. новембра 2023.

Nelt – 30 godina na pravoj ruti

Advertiser Serbia30. новембра 2023.

Božićni marketi u Evropi: Evo kako da otputujte jednostavno, udobno i bezbrižno do odabrane destinacije za odmor

Advertiser Serbia30. новембра 2023.

Zabrana u EU: Neće se više prodavati vazduh u kesicama čipsa, velike kutije za ambalažu…

Advertiser Serbia29. новембра 2023.

Amazon najavio Q, AI chatbot za kompanije

Advertiser Serbia29. новембра 2023.

Domaća CGI kampanja koja je privukla veliku pažnju

Advertiser Serbia28. новембра 2023.