Brendovi

Glovo pokreće nove opcije oglašavanja i integriše sve reklamne usluge u sasvim novu kategoriju: ‘Glovo Ads’

Brendovi

Glovo, platforma za više kategorija koja nudi pristup širokom spektru proizvoda, lansira nove opcije oglašavanja i usluge za partnere i brendove, integrisane u novu ponudu – „Glovo Ads“.

 

Velikim multinacionalnim brendovima, kao i malim nezavisnim restoranima i prodavnicama, na raspolaganju su alati koje nudi ‘Glovo Ads’, a kojima će moći da ubrzaju svoj rast u okviru aplikacije i povećaju vidljivost među njenim korisnicima.

Kroz ‘Glovo Ads’, kompanija ima za cilj da razvije saradnju sa brendovima i kompanijama kako bi ih podržala u širenju njihove grupe potrošača, izgradnji lojalnosti korisnika i povećanju prodaje unutar same Glovo aplikacije.

Konkretno, ‘Glovo Ads’ platforma nudi različite alate za oglašavanje u okviru Glovo aplikacije, gde se, pored ostalih, nalaze i sponzorisane pretrage, programski oglasi, kreiranje prilagođenih sekcija ili banera ponuda i promocija. Pored toga, informacije se ažuriraju u realnom vremenu, omogućavajući brendovima da vide učinak svojih kampanja, kako bi došli do najrelevantnijih kupaca i garantovali povraćaj ulaganja.

Već u prvoj fazi lansiranja, na globalnom planu – više od 5.000 Glovo partnerskih preduzeća i više od 350 brendova iz različitih industrija, od FMCG do finansijskog sektora, koristi ove alate za pokretanje integrisanih reklamnih kampanja u aplikaciji i povezivanje sa svojom ciljnom publikom.

Jedan od ovih brendova je Plazma, sa kojom je Glovo upravo potpisao ugovor o partnerstvu, omogućavajući Plazmi na srpskom tržištu da iskoristi prednosti Glovo maloprodajnih medijskih ponuda na licu mesta i van nje, kao što su sponzorisana pretraživanja ili funkcije za povećanje prodaje (kao što su pop-up baneri prilikom završetka porudžbine).

Drago nam je što Plazma ima bogatu mrežu kvalitetnih partnera koji su prepoznali vrednost našeg brenda. Radujemo se budućoj saradnji i svim inovativnim rešenjima koja ćemo zajedno postići.” , rekao je Miloš Ćušić, brend menadžer u Plazmi.

Integracija reklamnih rešenja u jednu vertikalu predstavlja dalji korak u našoj čvrstoj posvećenosti da postanemo vodeći digitalni partner za sve brendove, restorane i prodavnice koji su nam poklonili svoje poverenje. Kroz Glovo Ads, pružamo širok spektar alata za podršku brendovima i kompanijama, uz priliku da rastu i približe se svojim klijentima“, rekao je Rodrigo Alier, izvršni direktor za partnere i brendove u Glovu.

O Glovu
Glovo je pionir među aplikacijama za dostavu koja nudi više kategorija i koja povezuje kupce sa preduzećima i kuririma, nudeći usluge na zahtev lokalnih restorana, prodavnica i supermarketa, apoteka i uličnih maloprodajnih radnji. Glovo vizija je da svima omogućimo lak pristup bilo čemu u svom gradu, kako bi naši korisnici mogli da uživaju u svemu što žele, kada žele i gde god to požele. Osnovana 2015. godine u Barseloni, posluje na 25 tržišta Evrope, centralne Azije i Afrike.
Za više informacija o Glovu posetite: about.glovoapp.com/en

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Brendovi

Linija Samsung TV uređaja i saundbar zvučnika na bazi AI za 2024. godinu oduševljava recenzente

Advertiser Serbia14. јун 2024.

Rusija: Unilever „rusifikuje“ imena brendova

Advertiser Serbia14. јун 2024.

Johnson & Johnson će platiti 700 miliona dolara zbog obmane potrošača

Advertiser Serbia14. јун 2024.

Fudbaleri Luka Modrić i Bukayo Saka sklopili partnerstvo sa brendom Snickers u najnovijoj kampanji

Advertiser Serbia13. јун 2024.

Lažne AI alatke kradu vaše lozinke

Advertiser Serbia13. јун 2024.

Proglašeni najbolji mali preduzetnici: Milion dinara za Junake mikro biznisa 2024

Advertiser Serbia13. јун 2024.

Prvi Galaxy Watch FE omogućava pristup naprednom praćenju zdravlja za još više korisnika

Advertiser Serbia13. јун 2024.

Osećajte se kao najbolji strelac tokom letnjih sportskih takmičenja uz Samsung 8K televizore

Advertiser Serbia12. јун 2024.

Hibridni AI u službi čoveka otvara nove mogućnosti

Advertiser Serbia10. јун 2024.

Ferero lansira vegansku Nutelu

Advertiser Serbia10. јун 2024.

U Silosima sa radom počeo penjački centar sa najvećom stenom u Beogradu!

Advertiser Serbia10. јун 2024.

Bankomati po Evropi meta su novog zlonamernog softvera

Advertiser Serbia8. јун 2024.

Novosađani zaplesali sirtaki na Trgu slobode – Tradicionalni ples i grčka muzika oduševili prolaznike

Advertiser Serbia7. јун 2024.

Samsung u saradnji sa kompanijama Disney i Pixar promoviše novu liniju Bespoke AI veš mašina u novom videu za kampanju u iščekivanju premijere filma „U mojoj glavi 2“

Advertiser Serbia7. јун 2024.

BOJANA DRLJAN, logoped: „Prevencija ekranizma je uvek najbolje i najefikasnije rešenje“

Advertiser Serbia6. јун 2024.