Brendovi

Glovo nastavlja da širi svoju mrežu partnera i trenutno ih broji čak 4000, sa više hiljada artikala najšire kategorije!

Brendovi

Glovo, jedna od vodećih svetskih kompanija u oblasti dostave u Evropi, zapadnoj Aziji i Africi, nastavlja da radi na inovativnim rešenjima za usluge u svom domenu, povezujući još više klijenata sa više od 4000 kompanija i 1500 kurira!

 

U Srbiji je Glovo stigao do još jedne prekretnice: sa potpisanim ugovorima sa novim partnerima, ova kompanija danas sa ponosom broji više od 4000 renomiranih i pouzdanih partnera i brendova, aktivnih u više od 30 gradova u Srbiji! Na listu gradova u kojima je zaživeo Glovo, a koja svakim danom sve više i više raste, od skoro su upisani Užice, Pirot, Vranje, Kikinda, Valjevo, Lazarevac i Bor.

Nova strateška partnerstva u okviru Glovo aplikacije

Kako na samom početku poslovanja, tako i danas, Glovo veliku pažnju poklanja partnerstvima uz čiju podršku i poverenje kontinuirano raste. Među najnovijim partnerima, samo u okviru Glovo aplikacije, danas stoje imena kao što su BigPizza – sa 9 lokacija u Beogradu i jednom u Novom Sadu, Richard Gyros – sa 7 lokacija u Beogradu, i po jednom u Nišu i Novom Sadu, Balkan Food – sa četiri prodajna mesta u Beogradu i jednim u Novom Sadu, kao i čuveni Starbucks – sa četiri lokacije u glavnom gradu!

Uz postojeće lance Maxi, Idea i Gomex, ostvarena su i nova partnerstva. Uspešno su preduzete sve završne radnje za zaključenje ugovora o partnerstvu sa prodajnim lancima velikih domaćih trgovina Dis i Aman. Kako je Aman aktivan u 13, a Dis u 8 gradova, Glovo od sada u ponudi ima i dodatne artikle sa preko 50 prodajnih mesta, koliko prodajnih objekata zajedno broje Aman i Dis. Dakle, Glovo korisnicima je omogućeno da naruče šta god požele, birajući između više od 3000 proizvoda iz najširih kategorija hrane, pića i proizvoda za domaćinstvo i higijenu – koje u ponudi imaju ova dva velika lanca.

Ovakvo proširenje usluge po lokacijama, za cilj ima dodatnu podršku svakodnevnog života i logistike velikog broja sugrađana. Upravo zbog zadovoljstva klijenata, Glovo nastavlja punom parom da radi na novim projektima partnerstva sa kompanijama od poverenja, kako bi svakim novim partnerstvom uslugu podigao na viši nivo.

Dostizanje cilja od 4000 partnera u našoj aplikaciji je veoma važan trenutak za nas. Saradnja sa mnogobrojim preduzećima na ovom tržištu nam omogućava da ispunimo našu misiju da svima omogućimo lak pristup bilo čemu u našem gradu. Radujemo se što ćemo imati više strateških partnerstava u našoj aplikaciji i ponuditi najbolje iskustvo i izbor našim klijentima i korisnicima“, izjavio je Branimir Đurović, generalni direktor Srbije

Trenutna isporuka – u roku od 60 minuta

Pored toga, aktuelna inovacija u Glovo poslovanju je fokusiranje na Q-commerce, odnosno brzu trgovinu gde je naglasak na brzim isporukama, obično za manje od sat vremena, u odnosu na prethodne rokove od 24 do 48 sati. Dakle, više nije u pitanju samo brza i pouzdana isporuka, Glovo postavlja nove granice sa trenutnom isporukom bilo kog proizvoda u roku od samo 60 minuta i to zahvaljujući brojci od više od 1500 kurira koji su u svakom trenutku spremni da svima omoguće lak pristup baš svemu u svom gradu!

Glovo fun facts
A šta je to što naši sugrađani uglavnom naručuju preko Glovo aplikacije? Po stastistici Glovo kompanije, od hrane su i dalje najpopularniji pomfrit, pljeskavica i naravno, ćevapi. U kategoriji namirnica, ubedljivo vode flaširana obična i kisela voda, banane, kao i mleko. Od ostalih zanimljivosti vezanih za navike i potrebe naših ljudi kada je u pitanju naručivanje proizvoda, izdvaja se najveća Glovo porudžbina u prošloj godini – u iznosu od skoro 80000 RSD, a u pitanju je elektronika. Inače, što se maloprodaje tiče, i tu zahtevi kontinuirano rastu, te se uveliko naručuju vlažne bebi maramice, Pampers pelene i kese za smeće, čija isporuka na kućni prag sasvim sigurno znatno olakšava posao roditeljstva i održavanja domaćinstva.
Kako je Glovo uvek na pravom mestu, u pravo vreme – ni popularni festivali neće proći bez poznatih žutih rančeva Glovo kurira! Naime, Glovo korisnicima je omogućeno da iz udobnosti svog doma naruče sve delicije koje se pripremaju za velike festivale hrane kao što su Street Food Week, Los Silos Burger Festival i Burgeraj!

O Glovu
Glovo je pionir među aplikacijama za dostavu koja nudi više kategorija i koja povezuje kupce sa preduzećima i kuririma, nudeći usluge na zahtev lokalnih restorana, prodavnica i supermarketa, apoteka i uličnih maloprodajnih radnji. Glovo vizija je da svima omogućimo lak pristup bilo čemu u svom gradu, kako bi naši korisnici mogli da uživaju u svemu što žele, kada žele i gde god to požele. Osnovana 2015. godine u Barseloni, posluje na 25 tržišta Evrope, centralne Azije i Afrike.
Za više informacija o Glovu posetite: about.glovoapp.com/en

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Brendovi

[POGLED SA VRHA 2022/23] SONJA ĆETKOVIĆ, Infostud: „Ostvarili smo najbolje rezultate u poslednjih 20 godina“

Advertiser Serbia27. јануара 2023.

Kako kompanije vivo i ZEISS stavljaju fotografiju pametnih telefona u „fokus“

Advertiser Serbia27. јануара 2023.

SBB fondacija donirala novac školi za slepu i slabovidu decu

Advertiser Serbia27. јануара 2023.

Stiže Coca-Cola telefon

Advertiser Serbia26. јануара 2023.

Kampanje sa svrhom 2023 Warm Up „Brainwork for better world“

Advertiser Serbia25. јануара 2023.

Kompanija BlueCat najavljuje međunarodnu ekspanziju otvaranjem Centra za brigu o korisnicima i razvoj integracije u Beogradu

Advertiser Serbia24. јануара 2023.

Velika Britanija: Depozitni sistem od 2025

Advertiser Serbia24. јануара 2023.

Podignuta optužnica protiv carinskog agenta C&A

Advertiser Serbia20. јануара 2023.

Kopaonik Biznis Forum slavi jubilej – Tri decenije postojanja

Advertiser Serbia19. јануара 2023.

Glovo i njegovi korisnici u 2022. godini – Šta se, kada i kako naručivalo u godini iza nas?

Advertiser Serbia19. јануара 2023.

Samsung uvodi senzor slike od 200 megapiksela za vrhunski doživljaj visoke rezolucije na pametnim telefonima

Advertiser Serbia19. јануара 2023.

TM Roh: Kako strast i svrha podstiču mobilne inovacije

Advertiser Serbia18. јануара 2023.

Objavljen je konkurs za šesnaestu VIRTUS nagradu za filantropiju

Advertiser Serbia18. јануара 2023.

Prethodna godina u znaku deficita i uvoza radne snage

Advertiser Serbia17. јануара 2023.

Poznajete vanserijske mlade talente? SBB fondacija otvara konkurs za petu generaciju stipendista

Advertiser Serbia17. јануара 2023.