Brendovi

Glovo i IDEA nastavljaju stratešku saradnju

Brendovi

Otvorena tri marketa IDEA Express u Beogradu, za naručivanje putem aplikacije Glovo

 

● Novi IDEA Express marketi se nalaze na Dorćolu, Novom Beogradu i Zvezdari i pokrivaju 80% lokacija za isporuku u glavnom gradu preko aplikacije Glovo
● Proizvodi iz IDEA Express marketa dostupni su korisnicima za naručivanje svakog dana, od ponedeljka do nedelje, u periodu od 08.00 do 00.00

Glovo, jedna od vodećih svetskih aplikacija koja omogućava pristup različitim kategorijama proizvoda, najavljuje nastavak strateškog partnerstva sa brendom IDEA. Ova dva brenda su, u okviru partnerstva, otvorile tri prodavnice IDEA Express u Beogradu sa ponudom proizvoda koji se naručuju isključivo online, u aplikaciji Glovo.

Pristupom odeljku IDEA Express u aplikaciji Glovo, kupcima iz Beograda je dostupno preko 2.500 različitih proizvoda iz različitih kategorija, kao što su: voće i povrće, piće, mlečni proizvodi, grickalice, slatkiši, lična higijena, sredstva za čišćenje i još mnogo toga, uz veoma brzu isporuku.

Marketi su prosečne površine od 350 kvadratnih metara i funkcionisaće kao Micro Fulfillment Center (MFC), komercijalni prostori koji su posebno dizajnirani za kupovinu u blizini, a koji nude potrošačke proizvode i još mnogo toga, uz isporuku kraću od 30 minuta, čime će se kupcima omogućiti brži pristup proizvodima različitih kategorija, svakodnevno u toku cele godine.

Tri marketa IDEA Express koji su dostupni u Beogradu su strateški pozicionirani kako bi se obezbedila optimalna pokrivenost u glavnom gradu, a korisnicima će biti dostupna i mogućnost ličnog preuzimanja.

Pokretanje IDEA Express marketa na srpskom tržištu i prelazak na novu fazu ultra brze isporuke su veoma značajni za nas. Ovaj novi maloprodajni koncept je osmišljen i kreiran u skladu sa potrebama naših korisnika i predstavlja direktan odgovor na promene u njihovim navikama i potrebama za trenutnu isporuku proizvoda. Zahvaljujući dobrom poslovanju u prodavnicama, naš tim će pripremiti porudžbinu kupca za manje od tri minuta i isporučiti je na kućni prag za manje od 30 minuta. Sa ove tri prodavnice, oblast isporuke IDEA Express pokrivaće više od 80% Beograda, čime će se zagarantovati kvalitet i isporuka proizvoda kupcima na vreme“, rekao je Branimir Đurović, generalni direktor kompanije Glovo Srbija.

Kompanija Mercator-S u skladu sa svojom strategijom razvoja ecommerce nalazi načina kako da kupcu ponudi nova rešenja za porudžbinu i isporuku traženih proizvoda. IDEA Ekspress marketi su nešto sasvim novo za naše kupce i znače još bržu kupovinu preko Glovo aplikacije i dostavu porudžbine za 30 minuta na željenu adresu. Ovi marketi su kreirani da ponude još bolja rešenja za potrebe naših kupaca, a pored brzine dostave radili smo i na unapređenju razvoja asortimana i potrošačima ponudili više od 2.500 artikala koji su potrebni i interesantni našim kupcima. Konstantnim radom na razvoju asortimana i digitalizacijom rešenja želimo da budemo prvi izbor kada je u pitanju online kupovina”, objasnila je Maja Veselinović, direktorka E-commerce u Mercator-S.

Prema rečima oba brenda, budući planovi partnerstva uključuju dalje širenje mreže IDEA Express marketa u nove gradove i stalno unapređenje asortimana, u skladu sa potrebama kupaca.

O Glovu
Glovo je pionirska višekategorijska aplikacija koja povezuje kupce sa firmama i kuririma, nudeći im uslugu dostave na zahtev iz lokalnih restorana, prodavnica, supermarketa, apoteka, kao i iz poznatih maloprodajnih objekata na velikim ulicama. Glovo ima viziju da svima omogući lak pristup svemu u njihovom gradu, kako bi naši korisnici mogli da uživaju u onome što žele, i to u željeno vreme i na željenom mestu. Glovo je osnovan 2015. godine u Barseloni i posluje u 25 zemalja širom Evrope, Srednje Azije i Afrike.
Za više informacija o Glovu, posetite: about.glovoapp.com/en

O IDEA
Trgovinski lanac IDEA, deo je kompanije Mercator-S koja u svom sastavu ima više od 300 IDEA prodavnica, 33 Roda marketa i 2 Mercator hipermarketa, 4 VELPRO centra i HoReCa centar namenjen ugostiteljima. U oblasti ecommerce, kupcima je na raspolaganju IDEA online sa besplatnom dostavom do vrata za 24h, usluga “Poruči i pokupi”, gde kupac može da poruči u IDEA online prodavnici i pokupi porudžbinu u nekoj od 24 prodavnice za 2h, kao i poručivanje putem Glovo aplikacije.
Za više informacija o kompaniji Mercator-S posetite www.mercator.rs.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Brendovi

Hemofarm novim rekordima obeležio 63 godine poslovanja

Advertiser Serbia2. јуна 2023.

IKEA i Eni Libovic pokreću program mentorstva za buduće fotografe

Advertiser Serbia2. јуна 2023.

Eurobank Direktna donirala 1,5 miliona dinara za uređenje lokaliteta Nacionalnog parka Tara

Advertiser Serbia1. јуна 2023.

Članski paketi Auto-moto saveza Srbije od sada dostupni i na 600 TENFORE lokacija

Advertiser Serbia1. јуна 2023.

Stella Artois zvezda među pivima sada sa 00% alkohola

Advertiser Serbia1. јуна 2023.

Održana regionalna konferencija „Značaj učenja kroz rad (WBL) i socijalne inkluzije za razvoj privreda zapadnog balkana (WB6)“

Advertiser Serbia31. маја 2023.

Svečana dodela priznanja „Miljenik potrošača”

Advertiser Serbia30. маја 2023.

Pernod Ricard i Lenny Kravitz predstavili brend Nocheluna

Advertiser Serbia30. маја 2023.

Marlboro odlazi u istoriju?

Advertiser Serbia30. маја 2023.

Saznajte kako da ažurirate podešavanja privatnosti u svim svojim aplikacijama

Advertiser Serbia30. маја 2023.

Roming podaci i pametno putno osiguranje – u jednom paketu

Advertiser Serbia29. маја 2023.

Glovo analitika pokazuje da su se prošle godine u Srbiji naručivala 3 burgera svakog minuta

Advertiser Serbia29. маја 2023.

Slovenija: Oglašivač 2022. godine je Mercator

Advertiser Serbia27. маја 2023.

Pet korisnih funkcija kamere vivo X90 Pro

Advertiser Serbia25. маја 2023.

TouchMenu – inovativna aplikacija u svetu ugostiteljstva!

Advertiser Serbia25. маја 2023.