Brendovi

Glovo beleži povećanu aktivnost u vreme kada fudbal spaja ljude

Brendovi

Fudbalska groznica uveliko trese celi svet! Na svim meridijanima ljudi se okupljaju, navijaju i dele važne trenutke i emocije kroz maestralnu igru najboljih igrača na svetu.

 

A pored dobrog društva, velikog ekrana i navijačkog elana, šta je neophodno za dobar fudbalski provod? Naravno, u pitanju su hrana i piće, kao i sve ono što Glovo korisnicima može zatrebati dok su okupirani utakmicama!

Upravo iz tog razloga, Glovo beleži povećanu potražnju na svojoj aplikaciji, a najveći rast ostvaren je u danima kada je Srbija igrala. Ilustracije radi, tokom najvažnijeg fudbalskog događaja, IDEA Express market beleži povećanje od čak 55% u broju narudžbi, i to uglavnom po pravilu 3 sata pre utakmice.

Šta se gricka dok se navija?

Ubedljivo najveći broj narudžbina beleže čizburgeri, ćevapi, pica, giros i pljeskavica, dok artikli poput gaziranih pića, flaširane vode i piva beleže rast tokom fudbalske groznice. Osim hrane iz restorana, korisnici ovih dana naručuju i grickalice kao što su čips i kokice, koji su ipak neizostavni rekviziti za navijanje!

Kada Glovo prima najviše porudžbina iz toplih domova? Četvrtak, u kojem je naša reprezentacija prvi put kročila na zeleni teren, svakako je bio “zlatni dan” za naručivanje, kada Glovo beleži skoro pa dupli broj porudžbina i to jedan sat pred samu utakmicu u odnosu na prosečan četvrtak u isto vreme. Ono što je ostalo stabilna statistika, čak i u danima fudbala, svakako je lista gradova sa najvećim brojem narudžbina gde se na prva tri mesta i dalje mogu naći Beograd, Novi Sad i Niš.

Pored povećanog obima posla tokom ovih dana kada je fudbal zvezda svakog doma, primetno je i da korisnici veoma pozitivno reaguju na sjajne pogodnosti koje je Glovo kompanija pripremila za fudbalske dane pred nama. Pre svega, Glovo je osmislio namenske promocije za ovaj period, sa specijalnim kombinacijama i popustima do 30% koje je omogućilo više od 120 partnera. Pored toga, specijalna iznenađenja i pokloni očekuju Glovo korisnike i u okviru IDEA Express kupovine koja stiže na vrata za manje od 30 minuta.

A kako bi naši sugrađani istinski uživali u igri najboljih igrača na svetu, iz Glovo kompanije su se pobrinuli da olakšaju svaku porudžbinu. Stoga je kreirana posebna prečica za ljubitelje fudbala. Naime, u okviru Glovo aplikacije, tokom trajanja najvažnijeg fudbalskog takmičenja, korisnici mogu kliknuti direktno na balončiće posvećene fudbalu gde će ih sačekati sve ono što bi mogli da požele da gricnu ili popiju tokom utakmica!

Za glasno i strasno navijanje i uživanje u sportu, Glovo je uvek tu i čitav tim ove kompanije ponosan je što je još jednom dokazao svoju svrhu, a to je udobna i sigurna dostava gde god da se klijenti nalaze.

O Glovu
Glovo je pionir među aplikacijama za dostavu i nudi više kategorija, povezujući kupce sa restoranima, apotekama, cvećarama, prehrambenim i maloprodajnim objektima… Glovo sadrži i kategoriju “bilo šta” koja omogućava svakome da naruči šta god poželi u svom gradu. Osnovana 2015. godine u Barseloni, Glovo je „tech first“ uticajna kompanija koja posluje na 25 tržišta i u više od 1300 gradova širom južne Evrope, centralne Azije i Afrike. Glovo vizija je da svima omogući lak pristup bilo čemu u svom gradu, kako bi korisnici mogli da uživaju u svemu što žele, kada žele i gde god to požele.
Za više informacija o Glovu posetite: about.glovoapp.com/en

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Brendovi

Stare reklame, novi zadatak: kompanija Mars u borbi protiv klimatskih promena

Advertiser Serbia5. децембра 2023.

Inicijativa „Odgovornost za budućnost“ Srpske asocijacije menadžera

Advertiser Serbia4. децембра 2023.

Decembarska „Noć knjige” pod pokroviteljstvom Eurobank Direktna

Advertiser Serbia4. децембра 2023.

vivo slavi UEFA EURO 2024TM sa navijačima širom Evrope

Advertiser Serbia3. децембра 2023.

Zapošljavanje osoba sa invaliditetom: Katarina završila psihologiju, a zvali je da čisti ulice

Advertiser Serbia3. децембра 2023.

Samsung Galaxy S23 FE sada je dostupan za prednarudžbinu u Srbiji

Advertiser Serbia1. децембра 2023.

Infinum i A1 Hrvatska već 18 godina podižu lestvicu kvaliteta digitalnih proizvoda

Advertiser Serbia1. децембра 2023.

A1 Srbija otvorila prvi Cybersecurity Escape Room u zemlji

Advertiser Serbia30. новембра 2023.

Nelt – 30 godina na pravoj ruti

Advertiser Serbia30. новембра 2023.

Božićni marketi u Evropi: Evo kako da otputujte jednostavno, udobno i bezbrižno do odabrane destinacije za odmor

Advertiser Serbia30. новембра 2023.

Zabrana u EU: Neće se više prodavati vazduh u kesicama čipsa, velike kutije za ambalažu…

Advertiser Serbia29. новембра 2023.

Amazon najavio Q, AI chatbot za kompanije

Advertiser Serbia29. новембра 2023.

Domaća CGI kampanja koja je privukla veliku pažnju

Advertiser Serbia28. новембра 2023.

Eurobank Direktna sponzor 23. Beogradskog ekonomskog foruma

Advertiser Serbia28. новембра 2023.

Velika Britanija: Lidl iznajmljuje božićne džempere potrošačima

Advertiser Serbia28. новембра 2023.