Agencije

Getinge pokreće prvu globalnu kampanju

Getinge, lider među svetskim kompanijama u području medicinske tehnologije, upravo je pokrenula svoju prvu globalnu kampanju, "Zajedno kao jedno"

Kampanja se fokusira na činjenicu da je, kada svi radimo zajedno, spašavanje života najbolji posao na svetu.
McCann Health Nordic, deo I&F McCann Grupe, kreirao je prvu globalnu Getinge kampanju oko jednog ključnog uvida: bez obzira na funkciju ili naslov, bez obzira na to da li se zadatak vrši u operacionoj sali ili podrumu, bez obzira da li rukujete opremom ili je distribuirate, saradnja je od presudnog značaja za spašavanje života. Kampanja pokazuje da će, kada je u pitanju spašavanje života, zdravstveni radnici i Getinge biti tu i u najtežim trenucima, radeći "Zajedno kao jedno". "Video koji smo kreirali za ovu kampanju veoma je emotivan. Zasniva se na "šetnji", u trenutku kada hirurg, sa težinom nečijeg života na njegovim ramenima, korača niz hodnik kako bi obavestio porodicu o ishodu operacije", kažu Noak Garberg i Mikel Dal, kreativci iz Stokholma koji stoje iza kampanje. "Bez obzira na to da li su vesti dobre ili loše, u tom trenutku hirurg predstavlja više od 50 ljudi koji su na ovaj ili onaj način bili kritični za posao spašavanja života. Za porodicu pacijenta, čiji će se svetovi promeniti na osnovu reči hirurga, to je jedan od najtežih trenutaka koje će ikada doživeti."

"Zaista želimo da pokažemo svojim klijentima, hirurzima, medicinskim sestrama i laborantima, koliko cenimo njihov profesionalizam i koliko želimo da budemo njihov partneri. Naša prva globalna kampanja slavi upravo njih koji rade ono što najbolje umeju – spašavaju živote. I ponosni smo što smo deo života tih heroja ", kaže Markus Zigler, potpredsednika za sektor marketinga u kompaniji Getinge.

Prva Getinge globalna kampanja biće realizovana na više od 30 tržišta, uključujući lokalne kanale i profesionalne platforme kao što je LinkedIn.

"Za McCann Health Nordic ovo je sjajna saradnja, jer je naš Getinge tim i u Stokholmu i Kopenhagenu", kaže Alan Emmins, generalni direktor za McCann Health Nordic, i dodaje: "Getinge je zaista bio hrabar sa ovom kampanjom. Oni su ubrzali trend industrije pokazujući svoje inovacije i rešenja, pričajući o svojoj istoriji i nasleđu, i pokazali svoju vrednost. Time govore: 'pogledajte ovaj neverovatno snažan trenutak'. Oni su stavili istinske heroje u centar pažnje, i ponosni smo što sarađujemo sa njima."

McCann Health Nordic jedna od vodećih zdravstvenih agencija za komunikacije koja pokriva Nordijski region, a posluje u okviru I&F McCann Grupe. McCann Health se sastoji od globalne mreže kreativnih agencija, globalne medicinske komunikacione mreže i globalne konsultantske grupe i specijalizovana je za širok spektar profesionalnih, konsultantskih i potrošačkih zdravstvenih i wellness praksi. McCann Health deo je McCann Worldgroup i Interpublic Group.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Agencije

[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2022] AGENCIJA 101: „Glavni tokom noći“ za Burek Olimpija

Advertiser Serbia20. марта 2023.

Mlade nade iz agencije Komunikacijski laboratorij pobednice su ovogodišnjeg takmičenja Young Lions Croatia

Advertiser Serbia17. марта 2023.

Platforma WOMAN.COMM CLUB širi se u regionu

Advertiser Serbia16. марта 2023.

[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2022] ALERT: „MagMe x Farfetch private dinner“

Advertiser Serbia15. марта 2023.

[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2022] KOMUNIKACIJSKI LABORATORIJ: „Horizon Forbidden West“ za Sony Interactive Entertainment

Advertiser Serbia14. марта 2023.

[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2022] BRUKETA&ŽINIĆ&GREY: „Ne sudi nas po boji“ za BIPA

Advertiser Serbia14. марта 2023.

[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2022] OVATION: „25 godina Telekoma Srbija“

Advertiser Serbia13. марта 2023.

[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2022] STUDIO SONDA: „Prelomi“ za brend Dorina (Kraš)

Advertiser Serbia10. марта 2023.

[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2022] REPRESENT COMMUNICATIONS PODGORICA: „Coca-Cola podrška mladima“ za Coca-Cola HBC Crna Gora

Advertiser Serbia9. марта 2023.

[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2022] FUTURA DDB HRVATSKA: „Chicken Box – Piletina kakvu volimo“ za McDonald’s Hrvatska

Advertiser Serbia7. марта 2023.

Effie Awards – Drugi rok za prijavu radova

Advertiser Serbia7. марта 2023.

Gordana Deranja, Zlatko Komadina i grad Bjelovar dobitnici priznanja PRO PR Awards

Advertiser Serbia6. марта 2023.

[POGLED SA VRHA 2022/23] PREDRAG KURČUBIĆ, Ipsos: „Krizna vremena trebalo bi da daju na važnosti istraživanjima i podacima“

Advertiser Serbia6. марта 2023.

Pobednici slovenačkog takmičenja Mladi kreativci 2023

Advertiser Serbia3. марта 2023.

[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2022] ŽIŠKA: „Šoping mol, a na netu“ za Ananas

Advertiser Serbia2. марта 2023.