Brendovi

Galaxy Tab S9 priča – Pet saveta za povećanje produktivnosti na početku školske godine uz Samsung Tab S9

Brendovi

Studentski život je zabavan, ali intenzivan. To je konstantno balansiranje između školskih obaveza, društvenih i vannastavnih aktivnosti. Ipak, nova Samsung Galaxy Tab S9 serija kombinuje prenosivost tableta sa moćnom funkcionalnošću laptopa, tako da možete da uklopite svoje kreativne veštine i radite na velikim školskim projektima, čak i kada ste izvan učionice ili daleko od kuće.

 

Njegov svestrani format i robusni alati i aplikacije čine ga iznenađujuće moćnim uređajem, bez obzira na to sa kakvim se zadatkom hvatate u koštac tokom dana. Mi vam predstavljamo pet načina na koji vam Tab S9 može pomoći da lako završavate poslove od jutra do večeri.

Planirajte svoj dan sa lakoćom

Najbolji prijatelj zauzetog studenta je dinamičan planer aktivnosti. Pomoću Galaxy Tab S9 serije možete da planirate svoj dan i sastavljate spisak obaveza i sve to na jednom mestu. Samo postavite Tab S9 vertikalno ili horizontalno pomoću povezive Smart Book Cover[i] futrole, i spremni ste da organizujete svoj dan. Tab S9 ima omiljenu korisničku aplikaciju GoodNotes po prvi put na Androidu, koja pruža potpuno novi doživljaj kada je u pitanju organizovanje vašeg rasporeda. Studenti sa aplikacijom GoodNotes[ii] mogu da koriste gotove šablone i potpuno novi S Pen Creator Edition[iii] da bi ostali organizovani na svoj kreativan način. Pored toga, radi se o jednom laganom uređaju koji možete nositi sa sobom, a da ga i ne primetite.

Multitaskujte kao profesionalac

Između pripreme za nastavu, zakazivanja studijskih sesija i odvajanja vremena za druženje sa prijateljima, studentski život može da bude prilično haotičan. Galaxy Tab S9 je namenjen tome da vam pomogne da održite korak sa svim tim obavezama i stalno održavate žestok ritam. Otvorite i radite u više prozora odjednom pomoću Multi Window-a[iv] za maksimalnu produktivnost – sarađujte sa školskim kolegama na Google Meet-u[v] dok pravite prezentaciju, a sve to dok beležite svoju najnoviju ideju u zasebnom dokumentu Samsung Notes. Za efikasni i brzi multitasking možete čak i da koristite jednostavne pokrete prevlačenja da biste se prebacivali između aplikacija i pričvrstite tastaturu u obliku korica knjige radi lakše navigacije pomoću trackpad miša.

Podignite beleške na viši nivo

Kada pravite beleške za vreme nastave, kuckanje na laptopu može biti glasno i može smetati drugima. I dok hvatanje beleški na papiru može da vam pruži osećaj veće angažovanosti, ono ipak ne daje mogućnost neometane komunikacije sa školski kolegama. Korišćenje Galaxy Tab S9 kao digitalne beležnice pruža vam najbolje od oba sveta – još više sa priloženim NotePaper Screen, koji čini pisanje na tabletu najsličnije pisanju na papiru. Sa olovkom S Pen možete da beležite svoje misli i ključne opservacije u Samsung Notes tokom nastave, a zatim da sinhronizujete Tab S9 sa Microsoft OneNote feed-om da biste sve sačuvali na jednom mestu. Ne samo da to olakšava rad sa drugima u realnom vremenu putem zajedničkog onlajn dokumenta, već možete da pretražujete i pojmove i teme kada tražite određene informacije.

Pretvorite tablet u potpuno funkcionalan laptop

Biti produktivan tokom dana ne mora značiti da morate da nosite laptop po celom fakultetu. Sa Galaxy Tabom S9 i njegovim dodacima, možete da se smestite u svoj omiljeni kafić, učite u parku ili se uputite na brzo vikend putovanje i ostavite laptop kod kuće – znajući da i dalje možete da pristupite njegovim punim mogućnostima kad god poželite. Samo povežite svoj Tab S9 sa tankom tastaturom Book Cover Keyboard Slim, uključite DeX Mode režim[vi] i imaćete osećaj kao da radite na računaru. Moći ćete da pristupite kompletnom paketu Microsoft aplikacija, što olakšava brzo ažuriranje Word i Power Point dokumenata ili Excel tabela. A da biste se zaštitili od indiskretnih pogleda u javnom prostoru, lako možete da pričvrstite ekran privatnosti tako da samo vi možete da vidite ekran dok radite.

Proširite svoj radni prostor drugim ekranom

Kada ste se vratili kući i spremni ste da zasučete rukave i bacite se na domaće zadatke, ponekad vam je potrebno više ekrana. Galaxy Tab S9 besprekorno radi sa različitim operativnim sistemima i aplikacijama, što ga čini brzim i praktičnim uređajem kada je potrebno pregledati više datoteka i prozora odjednom i raditi efikasnije. Koristite Drugi ekran[vii] na jedan klik, da biste lako uparili računar sa tabletom i kreirali iskustvo dvostrukog monitora u proširenom ili dupliranom režimu. Pomoću funkcije Multi Control[viii] možete čak i da prevučete i ispustite tekst i slike između vaših različitih Galaxy uređaja. Uzmite skorašnju fotografiju iz galerije vašeg pametnog telefona i ubacite je u Samsung Notes na vašem Tab S9 ili prezentaciju na računaru – sloboda korišćenja Galaxy ekosistema omogućava vam da uradite više za manje vremena.

Galaxy Tab S9 koncipiran je za današnje učenike i studente, stalno povezane i stalno u pokretu. Bez obzira na to da li studirate grafički dizajn i morate da budete u stanju da zabeležite dobre ideje kad god i gde god dobijete inspiraciju, ili ste ambiciozni građevinski inženjer koji ima potrebu da prikaže svoj projekat u učionici ili izvan nje, Galaxy Tab S9 je savršen partner za produktivnost.

Gledaj Youtube bez prekida

Iskoristite do četiri meseca besplatnog Youtube Premiuma na svom Samsung Galaxy uređaju, koji je deo promocije, i gledaj omiljene video snimke bez oglasa i Wi fi mreže.

Više o akciji na linku: www.samsung.com/rs/galaxy-benefits

[i] Sve futrole se prodaju odvojeno.
[ii] Aplikacija GoodNotes zahteva posebno preuzimanje i dolazi uz jednogodišnju besplatnu punu verziju. Kada se završi period besplatne pune verzije, potrebna je dodatna kupovina za kontinuiranu upotrebu. Uslovi pružanja usluge mogu se razlikovati od zemlje do zemlje i od regiona do regiona.
[iii] Prodaje se posebno. Dostupnost i vreme mogu se razlikovati u zavisnosti od tržišta.
[iv] Određene aplikacije možda ne podržavaju multitasking.
[v] Google Meet dostupan je za preuzimanje na Google Play. Google Meet je trgovačka marka kompanije Google LLC.
[vi] Dostupnost može da varira u zavisnosti od uređaja. Samsung DeX podržan je na odabranim Galaxy pametnim telefonima i tabletima.
[vii] Drugi ekran zahteva računare sa bežičnim ekranom i Windows 10 u verziji 2004. ili novijim.
[viii] Multi Control je dostupan samo na odabranim Galaxy pametnim telefonima sa One UI 5.1 ili novijim i Galaxy Tab uređajima sa One UI 5.1.1 ili novijim. Dostupnost može da varira u zavisnosti od aplikacija.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Brendovi

Niklo kao ja: Urbanim vrtovima protiv klimatskih promena

Advertiser Serbia16. јул 2024.

Schneider Electric za mlade električare – pridruži se!

Advertiser Serbia15. јул 2024.

Skoro dve hiljade građana besplatno pregledalo mladeže

Advertiser Serbia15. јул 2024.

Belgija: Vlada zabranjuje izlaganje duvanskih proizvoda u prodavnicama

Advertiser Serbia12. јул 2024.

Velika Britanija: Amazonu preti istraga zbog lošeg tretmana dobavljača

Advertiser Serbia12. јул 2024.

Samsung Galaxy Z Fold6 i Z Flip6 podižu Galaxy AI na novi nivo

Advertiser Serbia11. јул 2024.

A1 Kinoteka letnji bioskop počinje sa projekcijama od 15. jula

Advertiser Serbia11. јул 2024.

MARINA GUZIJAN, Nelt: „Pokazaćemo učesnicima koji su tipovi podatka danas bitni, kako da se podaci kreiraju u kvalitetne uvide i koje su veštine potrebne da se razvijaju kako bismo ostali konkurentni sutra“

Advertiser Serbia11. јул 2024.

Samsung Galaxy Z Flip6 Olympic Edition, vođen Galaxy AI tehnologijom, ekskluzivno predstavljen takmičarima Olimpijskih igara

Advertiser Serbia10. јул 2024.

Nestlé petu godinu zaredom uključuje hrvatske studente u Summer’s Cool plaćenu praksu

Advertiser Serbia8. јул 2024.

AVON primio Cruelty Free sertifikat za sve svoje proizvode

Advertiser Serbia8. јул 2024.

Novi Galaxy Watch i BioActive senzor proširuju mogućnosti ličnih i preventivnih wellness rešenja

Advertiser Serbia8. јул 2024.

Galaxy Unpacked Jul 2024: Otvori svoju priču

Advertiser Serbia5. јул 2024.

Tisak – sinonim za kiosk u kojem ima ‘Svašta nešto’

Advertiser Serbia4. јул 2024.

Schneider Electric proglašen najodrživijom kompanijom na svetu od strane časopisa Time i portala Statista

Advertiser Serbia4. јул 2024.