Festivali

Festival Golden Drum proglasio finaliste

Žiri je izabrao finaliste takmičenja Golden Drum i Young Drummers. Pobednici će biti objavljeni 10. oktobra tokom dodele nagrada Golden Drum, powered by Mastercard.

 

Golden Drum slavi kreativnost i prepoznaje izvrsnost

Objavljeni finalisti takmičenja
Raznovrstan žiri, predvođen renomiranim profesionalcima iz raznih delova sveta, izabrao je finaliste pet takmičarskih sekcija: One-Channel Drum, Omni-Channel Drum, Craft Drum, Creative Business Excellence Drum, Creative Media Excellence Drum, and a special All Juries Section.

Žiri takmičenja Young Drummers odabrao je najbolja kreativna rešenja u formatu postera/serija postera koja su prijavili učesnici iz celog sveta.

Miha Bevc i Špela Levičnik Oblak, direktori takmičenja, izneli su svoja razmišljanja: „Golden Drum je ponovo okupio neverovatnu grupu međunarodnih profesionalaca sa različitim iskustvom da ocene ovogodišnje radove. Sa povećanjem broja prijava, pred članovima žirija je bio težak posao. Tokom žiriranja slušali smo duboke diskusije koje su rezultirale dodelom nagrada za najbolji rad u regionu. Članovi žirija otišli ​​su inspirisani, ne samo radom, već i međusobnom perspektivom o kreativnim rešenjima koja su viđena u nadmetanju. Golden Drum je ponovo potvrdio svoju poziciju jednog od sedam regionalnih festivala u svetu uključenih na WARC rang-listu – smislena kreativnost koja pokreće naše poslovanje i izvanredan kvalitet rada. Velika hvala svim članovima našeg žirija i velike čestitke svima koji su ušli u uži izbor. Radujemo se što ćemo saznati koji će radovi i ideje postati merilo za izvrsnost u kreativnosti u narednoj godini. Hajde da proslavimo najbolji rad u regionu na dodeli nagrada Golden Drum 10. oktobra. Vidimo se u Portorožu, Slovenija.”

Golden Drum Festival će proslaviti svoje pobednike na dodeli nagrada, powered by Mastercard, 10. oktobra u 20 časova (CET).

Vrhunac takmičenja Golden Drum biće posebna gala manifestacija na kojoj ćemo proslaviti izuzetnu kreativnost 2023. godine. Ovom prilikom biće proglašeni dobitnici nekoliko prestižnih nagrada, među kojima je i pobednik takmičenja Young Drummers, powered by Slovenačka Turistička zajednica. Takođe, biće odata počast primaocima bronzanih, srebrnih, zlatnih i Grand Prix Drums, kao i proglašeni pobednici Grand Prix za Brend, Best of Social Good, Best of Genius Loci i novu nagradu Game Changer, powered by Telemach Slovenia.

Zatim, biće odano priznanje agenciji koja je stekla cenjenu titulu Jadranske agencije godine powered by Zavarovalnica Triglav, Nezavisna agencija godine by Allfred.io, Agencija godine, Produkcijska agencija godine, Digitalna agencija godine, Medijska agencija godine powered by BH Telecom. Takođe, biće dodeljene nagrade za Kreativnog direktora godine, powered by Elan, i za Mrežu godine.
Da bi se povećalo uzbuđenje večeri, organizatori će poželeti dobrodošlicu novom članu Golden Drum Hall of Fame, Catalin Dobre, Co-CEO and Chief Creative Officer of McCann Worldgroup Romania & Regional Creative Director McCann, CEE.
Pogledajte listu finalista takmičenja Golden Drum i Young Drummers: goldendrum.com/showcase

O Golden Drum Festivalu
Golden Drum Festival je pokrenut 1993. godine sa jednostavnom idejom da okupi kreativce iz različitih, tada često nazivanih zemlja „Nove Evrope“. Festival je želeo da inspiriše i osnaži kreativno razmišljanje i delovanje za pozitivne promene na mnoge različite načine, osvetljavajući to kroz takmičarski i kongresni program. Golden Drum Festival je izabran kao jedna od sedam regionalnih dodela nagrada uključenih u WARC rangiranje i u AdForum Business Creative Report, jedinstvenu rang listu najnagrađivanijih svetskih kampanja po sektorima industrije.
Golden Drum

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Festivali

Ovi stručnjaci će odlučivati o najboljim idejama takmičenja kreativnosti IdejaX

Advertiser Serbia21. фебруар 2024.

Hvale ga Forbes, Ad Age i Wired: Na Danima komunikacija gledamo jednog od vodećih kreativnih stratega

Advertiser Serbia20. фебруар 2024.

Ovi stručnjaci komunikacijske industrije će odlučivati o najboljim kreativnim rešenjima mladih talenata

Advertiser Serbia15. фебруар 2024.

Vodeći komunikator Google AI Lab Deepmind-a, SpaceX-a i Facebooka uskoro na Danima komunikacija

Advertiser Serbia13. фебруар 2024.

Iskoristite specijalnu ponudu i uz Air Serbia doletite na Dane komunikacija

Advertiser Serbia12. фебруар 2024.

Mr. Goodvertising lično u Beogradu u okviru Kampanje sa svrhom 2024 WARM UP-a

Advertiser Serbia8. фебруар 2024.

Budućnost na Danima komunikacija: Otkrivamo kako da povežemo veštačku inteligenciju sa ljudskom i gde je nestao metaverse

Advertiser Serbia7. фебруар 2024.

Zovu ga Facebook genijem: Osnivač UNILAD-a na Danima komunikacija će nas naučiti sve o moći društvenih mreža

Advertiser Serbia30. јануар 2024.

Najbolji kreativci u regionu: Uskoro će biti objavljeni prvi finalisti ovogodišnjeg BalCannes-a!

Advertiser Serbia26. јануар 2024.

Na Dane komunikacija stižu jedan od najvećih bihejvioralnih naučnika na svetu i legendarni kreativni buntovnik

Advertiser Serbia18. јануар 2024.

Otvorene prijave za takmičenje Young Lions Croatia powered by Elan – najavljena nova kategorija

Advertiser Serbia12. јануар 2024.

Sedma EFFIE sezona u Srbiji

Advertiser Serbia22. децембар 2023.

Najavljeno novo izdanje popularnih Dana komunikacija

Advertiser Serbia19. децембар 2023.

Dodeljene Effie Slovenia nagrade 2023

Advertiser Serbia8. децембар 2023.

Argeta i Luna\TBWA osvojili Euro Effie

Advertiser Serbia6. децембар 2023.