Agencije

Festival GOLDEN DRUM ponovo sarađuje sa MSL Group

Jedno od najuspešnijih kreativnih takmičenja u Evropi, uključeno i u WARC rangiranje, pozvalo je MSL Group da preuzme ulogu ekskluzivnog PR partnera Festivala, već četvrtu godinu zaredom

 

MSL-ova mreža agencija će biti odgovorna za obavljanje sveobuhvatnih komunikacijskih aktivnosti na 15 CEE tržišta – Bugarska, Crna Gora, Češka, Finska, Grčka, Hrvatska, Italija, Mađarska, Poljska, Severna Makedonija, Rumunija, Rusija, Slovačka, Srbija i Turska.

Festival Golden Drum će biti podržan od strane partnerskih agencija MSL-a i lokalnih kancelarija Publicis Groupe, koje su iskusile prethodna izdanja Festivala, i sa nestrpljenjem očekuju da budu deo promene koju Golden Drum ima u fokusu 26. izdanja koje se održava pod sloganom Creativity 4 Change.

Drago nam je što možemo da budemno deo festivala Golden Drum! Sa našim iskustvom, podržavajući prethodna izdanja Festivala, radujemo se što ćemo još više promovisati pozitivnu sliku Festivala“- kaže Zofia Bugajna-Kasdepke, Business Development Director MSL CEE.

Slavoj Žižek, jedan od najizdavanijih filozofa ranog 21. veka pridružio se grupi predavača na Golden Drum festivalu 2019.

Za one koji nisu bili u Torontu, Portorož je nova prilika da se čuje jedan od najpoznatijih filozofa današnjice, Slavoj Žižek.

Kombinacijom klasične nemačke filozofije sa Lakanovom psihoanalizom, njegova misao se kreće od najzahtevnijih filozofskih visina do radikalne kritike savremenog kapitalizma. Filozof i teoretičar kulture poznat je po temama iz oblasti psihoanalize, politike i popularne kulture, začinjene provokativnim stilom i karakterističnim humorom.

On je Međunarodni direktor na Birkbeck Institutu za humanističke nauke (Birkbeck College, University of London), istaknuti naučnik na Kyung Hee Univerzitetu (Seul) i Viši istraživač na Odseku za filozofiju Filozofskog fakulteta Univerziteta u Ljubljani (Slovenija).

Njega ćemo moći da čujemo kao govornika koji će zatvoriti prvi dan Festivala, tj. 17. oktobra 2019. godine.

Tokom dva dana, na pozornici Golden Drum-a će biti prisutno oko 40 međunarodnih govornika koji će pričati o akcijama koje pokreću pozitivne promene u različitim oblastima i koje će usmeriti naš fokus oglašavanja za bolje sutra.

Takmičarska kategorija Local spirit je preimenovana u Genius Loci/Local spirit i uzdignuta je na novu i visoko cenjenu nagradu u regionu, koja naglašava i slavi prepoznatljive kulture. Najbolji rad iz grupe Genius Loci će po prvi put biti nagrađen od strane žirija iz sekcije WHY za najbolji rad s prepoznatljivim lokalnim duhom.

Takmičenje za nagradu Golden Drum je i dalje podeljeno na dva glavna dela WHAT i WHY. Svaka sekcija je podeljena na grupe i kategorije koje odražavaju najnovije trendove u oglašavanju i kreativnoj industriji: Film, Print, Out of Home, Audio, Digital & Mobile, Design, Innovation, Craft, Integrated, Activation, Brand Building, Functional Efficiency, Content, Engagement, Genius Loci / Local Spirit i Social Good.

Rok za podnošenje prijava za radove je 13. avgust 2019. godine, što je ujedno i krajnji rok za Early Bird registraciju posetilaca. Mastercard, partner drugog izdanja bezgotovinskog načina plaćanja učešća na festivalu, i ove godine omogućava i najpovoljnije cene.

Ključni datumi

ROK ZA PRIJAVE RADOVA: 13. avgust 2019. u 24:00

ROK ZA PRIJAVU RADOVA NA TAKMIČENJE YOUNG DRUMMERS: 10. septembar 2019. u 24:00

EARLY BIRD REGISTRACIJE: 13. avgust 2019. do 24:00

OBJAVA FINALISTA: Sreda, 16. oktobar 2019. tokom dana

GALA DODELA NAGRADA GOLDEN DRUM: Petak, 18. oktobar 2019., u 20:30

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Više u Agencije

JOVAN STOJANOVIĆ: Zašto ne smemo stati?

Advertiser Serbia27. marta 2020.

Šta brendovi mogu da rade tokom i posle COVID-19

Advertiser Serbia25. marta 2020.

[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2019] MCCANN SARAJEVO, UM SARAJEVO i DEGORDIAN BiH: „dm Ženska utrka“ za DM DROGERIE MARKT BOSNA i HERCEGOVINA

Advertiser Serbia25. marta 2020.

Dr BORISLAV MILJANOVIĆ: Komunikacija u doba korone

Advertiser Serbia24. marta 2020.

TOMICA OREŠKOVIĆ: Šta sam naučio tokom rada od kuće

Advertiser Serbia20. marta 2020.

ADISA POBRIĆ: Veštine čarobnjaka u doba korone – Kako raditi od kuće kada imate decu

Advertiser Serbia20. marta 2020.

MCCANN WORLDGROUP najefektivnija agencijska mreža prema WARC izveštaju za 2020

Advertiser Serbia20. marta 2020.

Petrol-ov „Pobednički servis“ osvojio Bronzu na European Sponsorship Awards (ESA)

Advertiser Serbia18. marta 2020.

MILEVA SERATLIĆ: Korona alarm – buđenje lične i kolektivne odgovornosti

Advertiser Serbia18. marta 2020.

Stručnjaci komunikacijske industrije odabrali finaliste Effie Awards Croatia 2020

Advertiser Serbia18. marta 2020.

MILOJE SEKULIĆ: Da li u kriznim vremenima treba smanjivati marketinške aktivnosti?

Advertiser Serbia17. marta 2020.

[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2019] REPRESENT COMMUNICATIONS: „Beba bira gde“ za brend ROSA (The Coca-Cola Company)

Advertiser Serbia12. marta 2020.

Boris Ličina Borja novo pojačanje digitalnog tima kreativne agencije I TO NIJE SVE!

Advertiser Serbia11. marta 2020.

[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2019] SEÑOR: „Veliki hrvatski naivci“ za CERT.hr (CARNET – Hrvatska akademska i istraživačka mreža)

Advertiser Serbia10. marta 2020.

[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2019] MCCANN BEOGRAD, UM BEOGRAD i DRIVE: „Ne odričem se“ za NVO DA SE ZNA

Advertiser Serbia9. marta 2020.