Agencije

Festival GOLDEN DRUM ponovo sarađuje sa MSL Group

Jedno od najuspešnijih kreativnih takmičenja u Evropi, uključeno i u WARC rangiranje, pozvalo je MSL Group da preuzme ulogu ekskluzivnog PR partnera Festivala, već četvrtu godinu zaredom

 

MSL-ova mreža agencija će biti odgovorna za obavljanje sveobuhvatnih komunikacijskih aktivnosti na 15 CEE tržišta – Bugarska, Crna Gora, Češka, Finska, Grčka, Hrvatska, Italija, Mađarska, Poljska, Severna Makedonija, Rumunija, Rusija, Slovačka, Srbija i Turska.

Festival Golden Drum će biti podržan od strane partnerskih agencija MSL-a i lokalnih kancelarija Publicis Groupe, koje su iskusile prethodna izdanja Festivala, i sa nestrpljenjem očekuju da budu deo promene koju Golden Drum ima u fokusu 26. izdanja koje se održava pod sloganom Creativity 4 Change.

Drago nam je što možemo da budemno deo festivala Golden Drum! Sa našim iskustvom, podržavajući prethodna izdanja Festivala, radujemo se što ćemo još više promovisati pozitivnu sliku Festivala“- kaže Zofia Bugajna-Kasdepke, Business Development Director MSL CEE.

Slavoj Žižek, jedan od najizdavanijih filozofa ranog 21. veka pridružio se grupi predavača na Golden Drum festivalu 2019.

Za one koji nisu bili u Torontu, Portorož je nova prilika da se čuje jedan od najpoznatijih filozofa današnjice, Slavoj Žižek.

Kombinacijom klasične nemačke filozofije sa Lakanovom psihoanalizom, njegova misao se kreće od najzahtevnijih filozofskih visina do radikalne kritike savremenog kapitalizma. Filozof i teoretičar kulture poznat je po temama iz oblasti psihoanalize, politike i popularne kulture, začinjene provokativnim stilom i karakterističnim humorom.

On je Međunarodni direktor na Birkbeck Institutu za humanističke nauke (Birkbeck College, University of London), istaknuti naučnik na Kyung Hee Univerzitetu (Seul) i Viši istraživač na Odseku za filozofiju Filozofskog fakulteta Univerziteta u Ljubljani (Slovenija).

Njega ćemo moći da čujemo kao govornika koji će zatvoriti prvi dan Festivala, tj. 17. oktobra 2019. godine.

Tokom dva dana, na pozornici Golden Drum-a će biti prisutno oko 40 međunarodnih govornika koji će pričati o akcijama koje pokreću pozitivne promene u različitim oblastima i koje će usmeriti naš fokus oglašavanja za bolje sutra.

Takmičarska kategorija Local spirit je preimenovana u Genius Loci/Local spirit i uzdignuta je na novu i visoko cenjenu nagradu u regionu, koja naglašava i slavi prepoznatljive kulture. Najbolji rad iz grupe Genius Loci će po prvi put biti nagrađen od strane žirija iz sekcije WHY za najbolji rad s prepoznatljivim lokalnim duhom.

Takmičenje za nagradu Golden Drum je i dalje podeljeno na dva glavna dela WHAT i WHY. Svaka sekcija je podeljena na grupe i kategorije koje odražavaju najnovije trendove u oglašavanju i kreativnoj industriji: Film, Print, Out of Home, Audio, Digital & Mobile, Design, Innovation, Craft, Integrated, Activation, Brand Building, Functional Efficiency, Content, Engagement, Genius Loci / Local Spirit i Social Good.

Rok za podnošenje prijava za radove je 13. avgust 2019. godine, što je ujedno i krajnji rok za Early Bird registraciju posetilaca. Mastercard, partner drugog izdanja bezgotovinskog načina plaćanja učešća na festivalu, i ove godine omogućava i najpovoljnije cene.

Ključni datumi

ROK ZA PRIJAVE RADOVA: 13. avgust 2019. u 24:00

ROK ZA PRIJAVU RADOVA NA TAKMIČENJE YOUNG DRUMMERS: 10. septembar 2019. u 24:00

EARLY BIRD REGISTRACIJE: 13. avgust 2019. do 24:00

OBJAVA FINALISTA: Sreda, 16. oktobar 2019. tokom dana

GALA DODELA NAGRADA GOLDEN DRUM: Petak, 18. oktobar 2019., u 20:30

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Više u Agencije

UM Impact Day u znaku solidarnosti

Advertiser Serbia27. jula 2021.

Kako je Señor brendirao ceo Poluotok?

Advertiser Serbia20. jula 2021.

Modulee: Señor lansirao novi modularni branding!

Advertiser Serbia15. jula 2021.

Lokomotiva i SentecaCommerce partneri na 12 evropskih tržišta

Advertiser Serbia14. jula 2021.

[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2020] FUTURA DDB: „Moemax = 8“ za MÖMAX

Advertiser Serbia8. jula 2021.

Kampanja „Izvuci AS iz rukava – neko te čeka u borbi za život“

Advertiser Serbia5. jula 2021.

I bi svetlost: McCann Skopje i Halkbank otpočeli „Budućnost je svetla” kampanju koja donosi optimizam

Advertiser Serbia2. jula 2021.

ANĐELKO TRPKOVIĆ iz Publicis Groupe izabran za predsednika IAA Serbian Chapter

Advertiser Serbia1. jula 2021.

Uručena UEPS priznanja za McCann Beograd i klijente Bambi, The Coca-Cola Company, MAXI, Da se zna, Beogradska filharmonija i LiceUlice

Advertiser Serbia29. juna 2021.

Dodeljena UEPS-ova priznanja za 2020 – Prvi događaj uživo posle korone

Advertiser Serbia29. juna 2021.

Proglašenjem pobednika u preostalim kategorijama završen Cannes Lions

Advertiser Serbia25. juna 2021.

Cannes Lions 2021: Dodeljene nagrade i u kategorijama Mobile, Radio & Audio, Brand Experience & Activation, Creative eCommerce, Creative Effectiveness, Innovation i Creative Business Transformation

Advertiser Serbia24. juna 2021.

Kampanja Studija Tumpić/Prenc i aMORE odabrana za izložbu u sklopu prestižnog festivala Cannes Lions

Advertiser Serbia23. juna 2021.

Influenseri i brendovi: kome ide slava?

Advertiser Serbia23. juna 2021.

Cannes Lions 2021: Poznati dobitnici nagrada u još šest kategorija

Advertiser Serbia23. juna 2021.