Brendovi

Eurobank podržala 28. Kopaonik biznis forum

BEOGRAD – Eurobank je jedan od sponzora ovogodišnjeg 28. Kopaonik biznis foruma koji se održava od 24. do 27. maja u hibridnom formatu.

 

Centralna tema ovogodišnjeg Foruma je „Svet posle COVID-19: Novi izvori rasta u promenjenim uslovima poslovanja“, a tokom četiri dana trajanja najavljeno je 22 panela uz učešće najviših državnih zvaničnika, značajnog broja predstavnika EIB, EBRD, Svetske banke, Međunarodnog monetarnog fonda i privrednih komora zemalja Zapadnog Balkana.

Kako je pandemija uticala na bankarski sektor tema je panela „Bankarski sektor – Uticaj COVID-19 i perspektive“ koji će se održati u sredu, 26. maja, uz prisustvo predstavnika banaka i finansijskih institucija, a o ovoj temi govoriće i Slavica Pavlović, predsednik Izvršnog odbora Eurobank.

Zahvaljujući odgovornoj i stabilnoj monetarnoj politici, bankarski sektor se sa uspehom nosio sa svim izazovima koji su došli kao posledica pandemije izazvane koronavirusom. Država je, udružujući se sa bankama, obezbedila značajnu podršku privredi i fizičkim licima kroz zastoj u otplati u obavezama i kroz kredite iz garantne šeme. Pandemija je uticala na globalnu bankarsku industriju donoseći ubrzanu digitalizaciju, ali i promene u tržišnoj poziciji banaka, podstičući novi talas inovacija, uz porast korišćenja online kanala i instant plaćanja. Verujem da će se ovaj trend nastaviti i uz post-kovid eri, uz razvijanje novih modela pružanja usluga i proizvoda prilagođenim pojedinačnim potrebama klijenata“ – kaže Slavica Pavlović.

Kopaonik biznis forum predstavlja priliku koja se nudi jednom godišnje za diskusiju o najaktuelnijim ekonomskim i socijalnim pitanjima u Srbiji i okuplja preko 1.200 učesnika, uključujući vladine zvaničnike, članove diplomatskog kora, privrednike, domaće i strane investitore i predstavnike međunarodnih finansijske organizacije.

Eurobank a.d. posluje u Srbiji od 2003. godine i danas je među vodećim stranim investitorima i finansijskim organizacijama u zemlji sa ukupnom aktivom od 1,51 milijarde evra i kreditnim portfolijom od preko 1,1 milijarde evra (na dan 31.12.2019.). Nakon više od 15 godina uspešnog poslovanja u Srbiji, Eurobank i njene pridružene kompanije nude širok asortiman standardnih i inovativnih bankarskih proizvoda i usluga. Poslovna mreža Eurobanke sastoji se od 80 ekpozitura i 5 centara za rad sa privredom na glavnim poslovnim, kulturnim i istorijskim lokacijama. Više informacija o Eurobank možete naći na adresi www.eurobank.rs.
Eurobank a.d. je deo Eurobank Grupe, dinamične bankarske organizacije koja je aktivna u šest zemalja sa ukupnom aktivom od 67.7milijardi evra i 11,394 zaposlenih. Osnovana 1990. godine, Grupa nastavlja svoj dinamičan rast stabilnim i odlučnim koracima sa fokusom na različite potrebe klijenata. Sa ukupnom mrežom od 625 ekspozitura u Grčkoj i inostranstvu, Grupa nudi bogat asortiman bankarskih i finansijskih proizvoda i usluga za stanovništvo i poslovne klijente.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Brendovi

Samsung Galaxy S24 Ultra upotpunjuje početak emitovanja i iskustvo gledanja Olimpijskih igara u Parizu 2024

Advertiser Serbia18. јун 2024.

IKEA lansira iskustvo virtuelnog dizajna za korisnike u Srbiji

Advertiser Serbia18. јун 2024.

Akademija održivosti: Besplatna edukacija za mala i srednja preduzeća

Advertiser Serbia17. јун 2024.

Nespresso najavljuje nezaboravno mediteransko leto

Advertiser Serbia17. јун 2024.

Adidas istražuje slučaj korupcije u Kini, procenjenu na stotine miliona evra

Advertiser Serbia17. јун 2024.

Linija Samsung TV uređaja i saundbar zvučnika na bazi AI za 2024. godinu oduševljava recenzente

Advertiser Serbia14. јун 2024.

Rusija: Unilever „rusifikuje“ imena brendova

Advertiser Serbia14. јун 2024.

Johnson & Johnson će platiti 700 miliona dolara zbog obmane potrošača

Advertiser Serbia14. јун 2024.

Fudbaleri Luka Modrić i Bukayo Saka sklopili partnerstvo sa brendom Snickers u najnovijoj kampanji

Advertiser Serbia13. јун 2024.

Lažne AI alatke kradu vaše lozinke

Advertiser Serbia13. јун 2024.

Proglašeni najbolji mali preduzetnici: Milion dinara za Junake mikro biznisa 2024

Advertiser Serbia13. јун 2024.

Prvi Galaxy Watch FE omogućava pristup naprednom praćenju zdravlja za još više korisnika

Advertiser Serbia13. јун 2024.

Osećajte se kao najbolji strelac tokom letnjih sportskih takmičenja uz Samsung 8K televizore

Advertiser Serbia12. јун 2024.

Hibridni AI u službi čoveka otvara nove mogućnosti

Advertiser Serbia10. јун 2024.

Ferero lansira vegansku Nutelu

Advertiser Serbia10. јун 2024.