Brendovi

Eurobank Direktna opremila računarski kabinet srednje Ekonomske škole „9. maj“ u Sremskoj Mitrovici

Brendovi

SREMSKA MITROVICA – Eurobank Direktna pruža kontinuiranu podršku društveno odgovornim inicijativama, a u okviru projekta „Škola kao nacrtana za Vas“ realizovala je novu donaciju u Ekonomskoj školi „9. maj“ u Sremskoj Mitrovici.

 

Zahvaljujući humanitarnoj Mastercard kreditnoj kartici „Eurobank Direktna Veliko srce“ i klijentima, korisnicima ove kartice, Banka odvaja deo sredstava od svojih prihoda i usmerava ih u opremanje i modernizaciju srednjih škola širom Srbije. Za opremanje računarskog kabineta u Ekonomskoj školi „9. maj“, Eurobank Direktna je izdvojila više od 800.000 dinara.

Ova donacija Eurobank Direktne ima za cilj unapređenje uslova za učenike srednjih ekonomskih škola, kao i modernizaciju nastavnih metoda i sadržaja. Novoopremljeni kabinet omogućava praćenje nastave stručnih predmeta, pre svega, za finansijsko računovodstvenu i administrativnu obuku učenika, čineći nastavni proces interaktivnijim i zanimljivijim.

Ponosni smo što smo realizovali novu donaciju u Ekonomskoj školi „9. maj“ u Sremskoj Mitrovici čiji đaci postižu brojne uspehe. Zahvaljujući našim klijentima, korisnicima humanitarne kreditne kartice „Eurobank Direktna Veliko srce“, obezbedili smo neophodnu opremu u vrednosti većoj od 800.000 dinara za opremanje računarskog kabineta. Na ovaj način želimo da stvorimo bolje uslove za praćenje nastave i usavršavanje znanja i veština, kako bismo im omogućili da razvijaju svoje potencijale i kompentencije“, izjavio je Dušan Mihailović, član Izvršnog odbora Eurobank Direktne.

Hvala Eurobank Direktnoj koja nastavlja podršku ekonomskim školama širom Srbije kroz opremanje kabineta računarskom opremom. Sada će i učenici i nastavnici u Ekonomskoj školi „9. maj“ u Sremskoj Mitrovici imati još kvalitetnije uslove za rad i učenje, što će biti dodatna motivacija za njihov napredak„, rekao je državni sekretar u Ministarstvu prosvete Zoran Kasalović.

Eurobank Direktna uz podršku Ministarstva prosvete realizuje ovaj projekat od 2018. godine i do sada je opremljeno 15 kabineta u srednjim ekonomskim školama u Beogradu, Šapcu, Leskovcu, Subotici, Zrenjaninu, Nišu, Boru, Loznici, Staroj Pazovi, Smederevu i Arilju, a u te svrhe je izdvojeno do sada oko 12 miliona dinara.

Dodatno, na inicijativu Banke pokrenut je edukativni program „Putujući muzej“ u saradnji sa „Domom Jevrema Grujića“, Muzejem istorije, umetnosti i diplomatije iz Beograda, pa su učenici imali priliku da se upoznaju sa srpskom istorijom, kulturom i umetničkim veštinama kroz vođena kustoska i interaktivna predavanja. Zahvaljujući saradnji sa izdavačkom kućom „Laguna”, obezbeđen je popust za učenike za kupovinu knjiga u knjižari Laguna u Sremskoj Mitrovici.

Ovakav sveobuhvatan pristup projekta „Škola kao nacrtana za Vas“ ima za cilj da podstakne ne samo akademski razvoj učenika, već i kreativnost i kritičko mišljenje.

 

Autor fotografija: Nikola Grujičić

**************************************************************************************************
MasterCard kartica „Eurobank Direktna Veliko srce“ je kreditna kartica, koja ima dodatnu humanitarnu vrednost. Svaki put kada ovom karticom nešto platite ili podignete novac na bankomatu, Banka odvaja deo sredstava od svojih prihoda i usmerava ih u srednje škole širom Srbije. Ta sredstva namenjena su za opremanje i modernizaciju učionica i kabineta. Kontinuiranim korišćenjem Eurobank Direktna Veliko srce kreditne kartice doprinosimo važnom humanom cilju – opremanju i modernizaciji srednjih škola u Srbiji.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Brendovi

Samsung predstavlja novu i poboljšanu fitness narukvicu, Samsung Galaxy Fit3

Advertiser Serbia23. фебруар 2024.

Otvoren novi salon Forma Ideale u Šapcu

Advertiser Serbia23. фебруар 2024.

King Harmony osvojio srebro u kategoriji Najinovativniji sladoled, IICC nagrada i za najbolje tehničko rešenje

Advertiser Serbia22. фебруар 2024.

Nestlé finansijski izveštaj za 2023. beleži stabilan organski rast od 7,2 %

Advertiser Serbia22. фебруар 2024.

Najnovije Glovo partnerstvo donosi sveža i još uvek topla peciva u domove korisnika – Skroz dobra pekara od sada je dostupna i preko Glova, sa brzom isporukom u Beogradu

Advertiser Serbia22. фебруар 2024.

Novo ažuriranje One UI 6.1 donosi Galaxy AI na još više Galaxy uređaja

Advertiser Serbia22. фебруар 2024.

Održana XVII godišnja Skupština Srpske asocijacije menadžera

Advertiser Serbia21. фебруар 2024.

[SEE MARKETING 2023/24] TIJANA TODOROVIĆ, Rehau: „U fokusu oglašavanja biće naši inovativni sistemi ARTEVO i SLINOVA“

Advertiser Serbia20. фебруар 2024.

Kopaonik biznis forum 2024 – Kako će veštačka inteligencija i inovativne tehnologije oblikovati budućnost?

Advertiser Serbia20. фебруар 2024.

Samsung predstavlja liniju uređaja poboljšanih veštačkom inteligencijom za 2024. godinu na World of Samsung

Advertiser Serbia20. фебруар 2024.

Izabrani pobednici 13. mts app konkursa

Advertiser Serbia16. фебруар 2024.

Turnir u igri League of Legends koji ste čekali

Advertiser Serbia15. фебруар 2024.

Evo gde možete da provedete mini odmor ovog februara

Advertiser Serbia14. фебруар 2024.

Pet alata na bazi AI za maksimalnu produktivnost na radnom mestu – sa vašeg telefona

Advertiser Serbia14. фебруар 2024.

Putovanja su upravo postala mnogo pametnija zahvaljujući seriji Samsung Galaxy S24

Advertiser Serbia13. фебруар 2024.