Brendovi

Eurobank Direktna opremila kabinet srednje Ekonomske škole u Loznici

LOZNICA – Eurobank Direktna je za kraj uspešne školske godine realizovala još jednu donaciju u okviru samostalnog društveno-odgovornog projekta „Škola kao nacrtana za Vas” u srednjoj Ekonomskoj školi u Loznici.

 

Zahvaljujući humanitarnoj Mastercard kreditnoj kartici „Eurobank Direktna Veliko srce“ i klijentima, korisnicima ove kartice, Banka odvaja deo sredstava od svojih prihoda i usmerava ih u opremanje i modernizaciju srednjih škola širom Srbije. Na ovaj način, Ekonomskoj školi u Loznici obezbeđena je računarska oprema u vrednosti većoj od 700.000 dinara.

Opremanje kabineta za ekonomsko poslovanje, statistiku, korespondenciju i pravne poslove, omogućiće učenicima različitih smerova kvalitetnije praćenje nastave, kao i usavršavanje postojećih znanja i veština korišćenjem raznovrsnih računovodstvenih i finansijskih programa. Na ovaj način ekonomski tehničari, finansijsko-računovodstveni i pravni tehničari biće osposobljeni za rad u privatnom i javnom sektoru.

Sa ciljem da đacima omogući upoznavanje sa raznovrsnim kulturnim sadržajima, Banka je u saradnji sa „Domom Jevrema Grujića“, Muzejem istorije, umetnosti i diplomatije iz Beograda pokrenula edukativni program „Putujući muzej“. Ovim projektom se školama širom Srbije predstavljaju putovanja kroz srpsku istoriju i kulturu, a kroz vođena kustoska predavanja i praktičan rad, srednjoškolcima se približavaju različite umetničke veštine.

Izuzetno nam je drago što imamo priliku da realizujemo novu donaciju za kraj školske godine u srednjoj Ekonomskoj školi u Loznici. Uz podršku Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, kao i naših klijenata, korisnika humanitarne Mastercard kreditne kartice „Eurobank Direktna Veliko srce“, ovoj školi smo obezbedili neophodnu računarsku opremu u vrednosti većoj od 700.000 dinara. Kroz projekat „Škola kao nacrtana za Vas“ Banka je potvrdila svoje strateško opredeljenje da kontinuirano ulaže u mlade ljude i njihovo obrazovanje. Značajan doprinos projektu pružaju nam izdavačka kuća Laguna, kao i muzej „Dom Jevrema Grujića“, koji dodatnim, kulturnim sadržajima zaokružuju priču koju je Banka započela pre četiri godine. Na ovaj način, zajednički želimo da kulturne sadržaje učinimo dostupnim učenicima u školama širom Srbije” – izjavila je Slavica Pavlović, predsednik Izvršnog odbora Eurobank Direktne.

Tokom četiri godine godine koliko se sprovodi društveno odgovorni projekat Eurobank Direktne „Škola kao nacrtana za Vas”, opremljeno je 11 računarskih kabineta, u osam gradova Srbije, a izdvojeno je više od 9,4 miliona dinara.

**************************************************************************************************
MasterCard kartica „Eurobank Direktna Veliko srce“ je kreditna kartica, koja ima dodatnu humanitarnu vrednost. Svaki put kada ovom karticom nešto platite ili podignete novac na bankomatu, Banka odvaja deo sredstava od svojih prihoda i usmerava ih u srednje škole širom Srbije. Ta sredstva namenjena su za opremanje i modernizaciju učionica i kabineta. Kontinuiranim korišćenjem Eurobank Direktna Veliko srce kreditne kartice doprinosimo važnom humanom cilju – opremanju i modernizaciji srednjih škola u Srbiji.

 
Foto: Milan Ilić

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Brendovi

[POGLED SA VRHA 2022/23] SONJA ĆETKOVIĆ, Infostud: „Ostvarili smo najbolje rezultate u poslednjih 20 godina“

Advertiser Serbia27. јануара 2023.

Kako kompanije vivo i ZEISS stavljaju fotografiju pametnih telefona u „fokus“

Advertiser Serbia27. јануара 2023.

SBB fondacija donirala novac školi za slepu i slabovidu decu

Advertiser Serbia27. јануара 2023.

Stiže Coca-Cola telefon

Advertiser Serbia26. јануара 2023.

Kampanje sa svrhom 2023 Warm Up „Brainwork for better world“

Advertiser Serbia25. јануара 2023.

Kompanija BlueCat najavljuje međunarodnu ekspanziju otvaranjem Centra za brigu o korisnicima i razvoj integracije u Beogradu

Advertiser Serbia24. јануара 2023.

Velika Britanija: Depozitni sistem od 2025

Advertiser Serbia24. јануара 2023.

Podignuta optužnica protiv carinskog agenta C&A

Advertiser Serbia20. јануара 2023.

Kopaonik Biznis Forum slavi jubilej – Tri decenije postojanja

Advertiser Serbia19. јануара 2023.

Glovo i njegovi korisnici u 2022. godini – Šta se, kada i kako naručivalo u godini iza nas?

Advertiser Serbia19. јануара 2023.

Samsung uvodi senzor slike od 200 megapiksela za vrhunski doživljaj visoke rezolucije na pametnim telefonima

Advertiser Serbia19. јануара 2023.

TM Roh: Kako strast i svrha podstiču mobilne inovacije

Advertiser Serbia18. јануара 2023.

Objavljen je konkurs za šesnaestu VIRTUS nagradu za filantropiju

Advertiser Serbia18. јануара 2023.

Prethodna godina u znaku deficita i uvoza radne snage

Advertiser Serbia17. јануара 2023.

Poznajete vanserijske mlade talente? SBB fondacija otvara konkurs za petu generaciju stipendista

Advertiser Serbia17. јануара 2023.