Brendovi

Eurobank Direktna opremila kabinet srednje Ekonomske škole u Loznici

LOZNICA – Eurobank Direktna je za kraj uspešne školske godine realizovala još jednu donaciju u okviru samostalnog društveno-odgovornog projekta „Škola kao nacrtana za Vas” u srednjoj Ekonomskoj školi u Loznici.

 

Zahvaljujući humanitarnoj Mastercard kreditnoj kartici „Eurobank Direktna Veliko srce“ i klijentima, korisnicima ove kartice, Banka odvaja deo sredstava od svojih prihoda i usmerava ih u opremanje i modernizaciju srednjih škola širom Srbije. Na ovaj način, Ekonomskoj školi u Loznici obezbeđena je računarska oprema u vrednosti većoj od 700.000 dinara.

Opremanje kabineta za ekonomsko poslovanje, statistiku, korespondenciju i pravne poslove, omogućiće učenicima različitih smerova kvalitetnije praćenje nastave, kao i usavršavanje postojećih znanja i veština korišćenjem raznovrsnih računovodstvenih i finansijskih programa. Na ovaj način ekonomski tehničari, finansijsko-računovodstveni i pravni tehničari biće osposobljeni za rad u privatnom i javnom sektoru.

Sa ciljem da đacima omogući upoznavanje sa raznovrsnim kulturnim sadržajima, Banka je u saradnji sa „Domom Jevrema Grujića“, Muzejem istorije, umetnosti i diplomatije iz Beograda pokrenula edukativni program „Putujući muzej“. Ovim projektom se školama širom Srbije predstavljaju putovanja kroz srpsku istoriju i kulturu, a kroz vođena kustoska predavanja i praktičan rad, srednjoškolcima se približavaju različite umetničke veštine.

Izuzetno nam je drago što imamo priliku da realizujemo novu donaciju za kraj školske godine u srednjoj Ekonomskoj školi u Loznici. Uz podršku Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, kao i naših klijenata, korisnika humanitarne Mastercard kreditne kartice „Eurobank Direktna Veliko srce“, ovoj školi smo obezbedili neophodnu računarsku opremu u vrednosti većoj od 700.000 dinara. Kroz projekat „Škola kao nacrtana za Vas“ Banka je potvrdila svoje strateško opredeljenje da kontinuirano ulaže u mlade ljude i njihovo obrazovanje. Značajan doprinos projektu pružaju nam izdavačka kuća Laguna, kao i muzej „Dom Jevrema Grujića“, koji dodatnim, kulturnim sadržajima zaokružuju priču koju je Banka započela pre četiri godine. Na ovaj način, zajednički želimo da kulturne sadržaje učinimo dostupnim učenicima u školama širom Srbije” – izjavila je Slavica Pavlović, predsednik Izvršnog odbora Eurobank Direktne.

Tokom četiri godine godine koliko se sprovodi društveno odgovorni projekat Eurobank Direktne „Škola kao nacrtana za Vas”, opremljeno je 11 računarskih kabineta, u osam gradova Srbije, a izdvojeno je više od 9,4 miliona dinara.

**************************************************************************************************
MasterCard kartica „Eurobank Direktna Veliko srce“ je kreditna kartica, koja ima dodatnu humanitarnu vrednost. Svaki put kada ovom karticom nešto platite ili podignete novac na bankomatu, Banka odvaja deo sredstava od svojih prihoda i usmerava ih u srednje škole širom Srbije. Ta sredstva namenjena su za opremanje i modernizaciju učionica i kabineta. Kontinuiranim korišćenjem Eurobank Direktna Veliko srce kreditne kartice doprinosimo važnom humanom cilju – opremanju i modernizaciji srednjih škola u Srbiji.

 
Foto: Milan Ilić

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Brendovi

Hemofarm novim rekordima obeležio 63 godine poslovanja

Advertiser Serbia2. јуна 2023.

IKEA i Eni Libovic pokreću program mentorstva za buduće fotografe

Advertiser Serbia2. јуна 2023.

Eurobank Direktna donirala 1,5 miliona dinara za uređenje lokaliteta Nacionalnog parka Tara

Advertiser Serbia1. јуна 2023.

Članski paketi Auto-moto saveza Srbije od sada dostupni i na 600 TENFORE lokacija

Advertiser Serbia1. јуна 2023.

Stella Artois zvezda među pivima sada sa 00% alkohola

Advertiser Serbia1. јуна 2023.

Održana regionalna konferencija „Značaj učenja kroz rad (WBL) i socijalne inkluzije za razvoj privreda zapadnog balkana (WB6)“

Advertiser Serbia31. маја 2023.

Svečana dodela priznanja „Miljenik potrošača”

Advertiser Serbia30. маја 2023.

Pernod Ricard i Lenny Kravitz predstavili brend Nocheluna

Advertiser Serbia30. маја 2023.

Marlboro odlazi u istoriju?

Advertiser Serbia30. маја 2023.

Saznajte kako da ažurirate podešavanja privatnosti u svim svojim aplikacijama

Advertiser Serbia30. маја 2023.

Roming podaci i pametno putno osiguranje – u jednom paketu

Advertiser Serbia29. маја 2023.

Glovo analitika pokazuje da su se prošle godine u Srbiji naručivala 3 burgera svakog minuta

Advertiser Serbia29. маја 2023.

Slovenija: Oglašivač 2022. godine je Mercator

Advertiser Serbia27. маја 2023.

Pet korisnih funkcija kamere vivo X90 Pro

Advertiser Serbia25. маја 2023.

TouchMenu – inovativna aplikacija u svetu ugostiteljstva!

Advertiser Serbia25. маја 2023.