Agencije

Degordian ima novi podbrand: Enstring je HR-first agencija

Agencije

Nakon što je u prvoj polovini ove godine napravio repozicioniranje na tržištu iz strateško-kreative u digital-first agenciju i doneo odluku da svim svojim unitima omogući da se pozicioniraju u podbrandove, Degordian danas lansira Enstring – HR-first agenciju!

 

Degordian je stratešku odluku o kreiranju podbrandova pod umbrellom svog poznatog i na tržištu etabliranog branda doneo s ciljem da se svaka od vertikala usluga lakše pozicionira na regionalnom i  globalnom tržištu kao nišni ekspert u svojoj oblasti. Nakon što je prošlog meseca lansirao svoj prvi podbrand, development agenciju Builtt, sledeći je na red došao employer branding unit koji od sada na tržištu poznajemo pod imenom Enstring.

Ko je Enstring?

Enstring je HR-first agencija, novi pod-brand Degordiana, do sada poznat kao njihovo employer branding odeljenje.

Employer branding najmlađi je unit u Degordianu ali stanje na tržištu rada i povećanje interesovanja za employer branding aktivnostima omogućili su ovom odeljenju još brži rast i razvoj nego što je bilo očekivano i planirano. Sve veća potražnja za uslugama širima od onih koje se smatraju delom employer brandinga te paralelno usavršavanje i edukovanje tima, omogućilo im je da prošire svoj portfolio i pozicioniraju se u HR-first agenciju.

Koje oblasti usluga pokriva Enstring?

HR-first podrazumeva tri oblasti fokusa: employer branding, HR consulting i edukacije te jačanje HR zajednice.

Dok su prve dve oblasti odnose na vertikale usluga koje Enstring nudi svojim klijentima i partnerima, treća oblast odnosi se na aktivnosti koje radi “van radnog vremena”. Enstring tim učestvuje u organizaciji HR.WEEKENDa, prvog HR festivala u Hrvatskoj koji se održava u Rovinju od 21. do 24.9.2023., a organizira i HR.MEETUP, kvartalni event koji pokriva samo hrabre teme o kojima se dosad malo pričalo.

Cilj Enstringa je sta da osnaži HR odeljenje svojih klijenata kako bi kroz HR aktivnosti pozitivno uticali na celokupno poslovanje. Povećanje produktivnosti i pozitivno radno okruženje posledice su koje svaka kompanija može da očekuje ako se odluči na saradnju s Enstringom.

Šta znači Enstring?

„Enstring“ utelovljuje bit povezanosti, one koja spaja različite elemente unutar organizacije. Baš kao što konac povezuje bisere u ogrlicu, mi služimo kao veza između HR stručnjaka, potencijalnih i sadašnjih zaposlenih, različitih odeljenja kompanije, pa čak i šire javnosti.

Naša agencija posluje kao kanal za efektivnu komunikaciju, olakšavajući dijalog i razumevanje u svim smerovima.

Mi smo ujedinjujuća sila koja spaja različite aspekte kompanije, stvarajući plodno tlo za rast poslovanja. Osim toga, organizujemo obrazovne inicijative za jačanje HR zajednice, dodajući još jednu vezu u širokoj mreži koju pomažemo da se stvori.

Šta to znači za Degordian?

Degordian je umbrella svim svojim podbrandovima. Builtt je prvi dobio svoj podbranding, a sada ga je dobio i employer branding, odnosno Enstring. U portfoliju usluga nalaze se i brand communication te performance marketing koji u budućnosti, ako se pokaže da je za bolje pozicioniranje ovih usluga to strateški dobra odluka, takođe mogu dobiti vlastiti branding i pozicioniranje te se na taj način lakše diferencirati na tržištu i ostvariti bolju konkurentsku prednost. Degordian, kao njihov umbrella brand, i dalje će prenositi poruku kako je pristup njegovih podbrandova digital-frst, njihov cilj dovesti svaki business na viši nivo, a njihovi klijenti mogu da dobiju 360 pristup i uslugu kroz međusobnu saradnju podbrandova, kao i dosad.

Enstring tim možete sresti na HR.MEETUPu u Rovinju od 21.9. – slobodno im se javite ako želite da znate više o brandu, uslugama i planovima za budućnost ili ste zainteresirani za saradnju!

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Agencije

[POGLED SA VRHA 2023/24] DANIJEL KOLETIĆ, Apriori World: „Zadovoljan sam jer mi ne tražimo posao, posao dođe do Apriori Worlda“

Advertiser Serbia5. децембра 2023.

[POGLED SA VRHA 2023/24] BORISLAV MILJANOVIĆ, Represent System: „Sopstvenim razvojem i usavršavanjem uspećemo da nastavimo sa rastom“

Advertiser Serbia4. децембра 2023.

[KREATIVCI & KREATIVNOST 2023/24] NEBOJŠA KRIVOKUĆA, Communis: Čeka nas, dakle, vreme „usaglašavanja energija“ veštačke inteligencijе i ljudi

Advertiser Serbia4. децембра 2023.

MOJCA MADEA MAJHEN, Paideia Events: „Organizovanje ovogodišnjeg SEMPL-a bilo je sjajno iskustvo“

Advertiser Serbia21. новембра 2023.

MANUELA ŠOLA, Komunikacijski laboratorij: „Vrijeme je da započnemo razgovor o tome kako će izgledati naši poslovi u budućnosti“

Advertiser Serbia19. новембра 2023.

VANJA MITROVIĆ i BOOGIE o kampanji „Kontroliši se malo“

Advertiser Serbia14. новембра 2023.

Ovation i Superbrke iza provokativne kampanje na temu raka testisa

Advertiser Serbia9. новембра 2023.

Sloboda leži u mogućnosti da napravimo grešku, a na liderima budućnosti je da tu kulturu prihvate i šire

Advertiser Serbia9. новембра 2023.

Lakoća života uz plaćanje mobilnim novčanikom

Advertiser Serbia7. новембра 2023.

V+O Communication proslavio jubilej – 15 godina uspešnog poslovanja u Srbiji

Advertiser Serbia7. новембра 2023.

Sondinoj misiji razvoja kreativnosti pridružuje se nova članica, senior copywriterica Sara Šalov!

Advertiser Serbia3. новембра 2023.

TIHANA TAIS, Direct Media Bosna i Hercegovina: „Cilj Direct Media United Solutions je da svaka od naših kancelarija u regionu bude lider na svom tržištu“

Advertiser Serbia30. октобра 2023.

DANKA TRBOJEVIĆ i ZDRAVKO KEVREŠAN, DRV: „Postajući izazivačka agencija, DRV je usmerila svoj fokus na stvaranje ideja koje su hrabrije, inovativnije i koje provociraju promene“

Advertiser Serbia23. октобра 2023.

Od sada McCann i u Ljubljani

Advertiser Serbia19. октобра 2023.

Veliki Sempler za projekat „Living in Bingo“ agencije Via Media

Advertiser Serbia19. октобра 2023.