Marketing

Danas se na Tuškancu raspravlja o budućnosti radnih mesta i korisničkom iskustvu, a biće dodeljene i MIXX i Effie nagrade

Na zagrebačkoj Letnjoj pozornici Tuškanac tokom dva dana okupiće se elita komunikacijske industrije, a večeri će zatvarati prestižne dodele nagrada najboljim oglašivačima i agencijama.

 

Još nas samo sati dele do zagrebačkog događanja u organizaciji Dana komunikacija – ali i do saznanja ko su pobednici prestižnih strukovnih takmičenja MIXX i Effie. DK Home presented by A1 događaj je koji je zaintrigirao celu komunikacijsku industriju, a održava se u popodnevnim i večernjim satima 14. i 15 juna na Letnjoj pozornici Tuškanac.

Sve dostupne kotizacije (ograničenog broja, zbog poznatih razloga) rasprodali smo brže nego što štab popusti mere pred izbore! To nam, pre svega, pokazuje koliko smo željni ovakvih strukovnih druženja, ali i domaćih iskustava i lekcija naučenih kroz ova nepredvidiva vremena. Pa su onda dodele nagrada samo ‘cherry on the top’ korisno i ugodno provedenog vremena. Zato, dođite na vreme (jer nam je vreme ograničeno) i iskoristite ne samo ugodu ambijenta, već i u zadnje dve godine jedistvenu priliku da čujete tračeve koje ste propustili i u probranom društvu kritikujete i žiri i nagrađene!“, poručio je Damir Ciglar, član Organizacijskog odbora Dana komunikacija.

U ponedeljak od 18 sati druženje otvaraju Storybook Warm Up i muzika DJ Ree uz A1 Xplore Music by Deezer, a gosti događanja imaće priliku da učestvuju u diskusiji Beyond Personal uz paneliste Moniku Majstorović (direktorica marketinga za privatne korisnike, A1 Hrvatska), Zorana Šprajca (omiljeno televizijsko lice i jedan od najpopularnijih voditelja i urednik RTL Direkta), Tomislava Pancirova (savetnik za digitalne komunikacije i digitalni nomad) i Dimitrija Trbovića (izvršni direktor platforme neostar.com – prve digitalne platforme u Evropi koja direktno povezuje prodavce i kupca vozila) i moderatorku Kristinu Laco (članica Uprave HURA-e i direktorica u Komunikacijskom uredu Colić, Laco i partneri), a diskutovaće se o tome zašto se kompanije moraju prilagoditi promenjenim navikama korisnika.

Na panelu Uniquely Human o budućnosti radnog mesta po meri čoveka razgovarać se sa Anitom Leticom (predsednica Uprave, Philip Morris Zagreb), Anđelom Buljan Šiber (uspešna komunikatorica, marketinška stručnjakinja, preduzetnica; predsednica Uprave HURA-e, predstavnica HURA-ine inicijative Equality & Diversity i osnivačica Izonea), Aljošom Bagolom (autor bestselera Kako pregoreti i uzeti život u svoje ruke i kreativni direktor decenije u Sloveniji) i Janom de Jongom (holandski preduzetnik sa splitskom adresom, Webpower Adria) uz moderatora Igora Mikloušića (doktor psihologije koji koristi moderna psihološka saznanja radi boljeg navigiranja savremenom digitalnom džunglom).

Prvi dan događanja će zaokružiti najuzbudljiviji i najneizvjesniji deo – svečane dodele nagrada MIXX s rekordnim brojem prijava za najbolje digitalne projekte i Effie Hrvatska za najefektnije projekte, koje je odabralo 30 uglednih članova žirija.

A1 Hrvatska generalni je partner vrhunskog ugođaja DK Homea, uz koji događanje podržavaju i dosad potvrđeni partneri Franck, Zagrebačka banka, Konzum, Volkswagen ID.4, Wiener osiguranje Vienna Insurance Group, Europski parlament u Hrvatskoj, WAI Moment, Studio Moderna, Podravka, King, KONČAR, PIK Vrbovec, Shutterstock, Naked Grouse, Cerovski Print Boutique, Go2Digital, Presscut i drugi.

Sve informacije potražite na zvaničnim stranicama www.danikomunikacija.com.

***
O ORGANIZATORIMA: Hrvatska udruga društava za tržišno komuniciranje (HURA) vodeće je strukovne udruženje u sektoru tržišnih komunikacija u Hrvatskoj. Članice HURA-e neke su od najboljih i najnagrađivanijih agencija. HURA organizuje nacionalni festival tržišnog komuniciranja Dane komunikacija s pripadajućim takmičenjima Effie, IdejaX i Young Lions, marketinšku akademiju HOWtoWOW, regionalnu reviju reklamnih agencija BalCannes i mnoge druge projekte. Bori se za poboljšanje tržišnih uslova i napredak čitave industrije, što uključuje lobističke aktivnosti, pregovaranje sa zakonodavcem, promociju struke, brojna istraživanja i statistike u industriji, savetovanje i drugo. Izvan granica deluje u sklopu EACA-e (Europskog udruženja agencija za tržišno komuniciranje) te kao ekskluzivni predstavnik organizacija Cannes Lions i Effie Worldwide za Hrvatsku. Više o HURA-i na www.hura.hr.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Više u Marketing

Studiu Sonda Zlato na BalticBest-u!

Advertiser Serbia23. septembra 2021.

Izabrani počasni selektori prvog CSR Festivala „Kampanje Sa Svrhom“

Advertiser Serbia17. septembra 2021.

Korejska virtuelna influenserka ima 65 hiljada pratilaca i preko 100 sponzora

Advertiser Serbia15. septembra 2021.

Kako smo napravili „hajp“ oko povratka u školu?

Advertiser Serbia15. septembra 2021.

Otvorene prijave za AcademIAA 2021

Advertiser Serbia14. septembra 2021.

Uticaj digitalnog marketinga na decu i mlade u Hrvatskoj

Advertiser Serbia8. septembra 2021.

PKS: Potrošači prepoznali domaći kvalitet

Advertiser Serbia7. septembra 2021.

DIRECT MEDIA OBELEŽAVA JUBILEJ: Dvadeset godina gradimo tržište advertajzinga

Advertiser Serbia6. septembra 2021.

New Moment pokrenuo kampanju za spas hrane

Advertiser Serbia2. septembra 2021.

Poznata najzvučnija imena 14. Weekend Media Festivala

Advertiser Serbia27. avgusta 2021.

Kampanja „#WeThe15“ se bori protiv predrasuda prema osobama sa invaliditetom

Advertiser Serbia25. avgusta 2021.

6. MEDIA MARKET – Sajam informisanja, komunikacija i marketinga

Advertiser Serbia24. avgusta 2021.

Čak pet hrvatskih predstavnica u žiriju prestižnog marketinškog takmičenja Effie Awards Europe

Advertiser Serbia18. avgusta 2021.

Prestižna dizajnerska Red Dot nagrada Studiu Sonda za kampanju koja je dokazala da mala lokalna biblioteka može da postane velika: 100% COVID FREE PUTOVANJE

Advertiser Serbia12. avgusta 2021.

DANIEL ACKERMANN: „Reorganizacija Degordiana nam omogućava da imamo mnogo kompleksnije usluge, mnogo veću kvalitetu, skalabilnost i znanje“

Advertiser Serbia10. avgusta 2021.