Brendovi

Dahlia proslavila 99. rođendan

Brendovi

Dahlia, čuveni proizvođač kozmetike i sredstava za održavanje domaćinstva proslavila je 8. marta 2023. godine svoj 99. rođendan.

 

Kako je krajem prošle godine fabrika preuzeta od strane međunarodne kompanije Siberian Wellness svoj rođendan zaposleni i  rukovodstvo dočekuju u punom sjaju i u svoju stotu godinu postojanja ulaze osnaženi za nove tehnologije, iskustva i recepture.

Ovom prilikom, sve prisutne pozdravila je Dragana Orlandić, CEO fabrike Dahlia, koja se zahvalila kolegama i istakla zadovoljstvo što predjubilarni rođendan dočekuju u novootvorenoj fabrici iza koje stoji tradicija vredna čuvanja. Uz čestitke povodom rođendana navela je i da joj je izuzetna čast što ima priliku da stoji uz tim kome tek predstoji realizacija uspešnih projekata na kojima su svi motivisano radili. 

Postojeći profesionalan tim fabrike Dahlia je preuzimanjem od strane kompanije Siberian Wellness dobio priliku da svoja znanja i iskustva ukrsti sa kompetencijama uspešnog međunarodnog brenda. Rezultat će biti lansiranje novih kategorija proizvoda, proširenje asortimana kao i jačanje portfolija fabrike Dahlia, a proizvodni kapaciteti fabrike omogućiće da kozmetički preparati proizvedeni u Srbiji zauzmu značajno mesto u svesti potrošača. Ono što je najvažnije je da će proizvodi biti kvalitetniji i prirodniji“, Dragana Orlandić, CEO Dahlia

Fabrika Dahlia preuzeta je od strane brenda Siberian Wellness u okviru strategije globalnog proširivanja smatrajući da će poslovanje u Srbiji pružiti idealnu mogućnost za rad na tržištu Balkana,  Evrope i Turske. U planu je očuvanje prepoznatljivosti proizvoda na koji su potrošači navikli u regionu ali uz rebrending proizvoda sa ciljem da budu prilagođeni savremenim potrošačima.

Pre mnogo godina napravljen je možda najsjajniji poklon za Međunarodni dan žena, mnogo zanimljiviji od bilo kakvih luksuznih predmeta ili nakita. Na današnji dan osnovana je fabrika koja će svojim proizvodima za negu i lepotu vekovima oduševljavati generacije žena. Danas je 99. rođendan kompanije Dahlia, a njena priča je već‌ deo globalne istorije međunarodne kompanije Siberian Wellness. Dahlia ć‌e zajedno sa timom proslaviti svoj naredni vek, a nova faza u razvoju ove kompanije biće dodatni poklon za sve“, rekla je Tatjana Gorohovskaja – predsednica kompanije Siberian Wellness.

Podsećanja radi, početak rada kompanije Dahlia seže u daleku 1924. godinu, kada je drogerija koja se nalazila u samom centru Beograda, proizvodila kozmetičke preparate i bavila se prodajom najpoznatijih svetskih brendova  parfema, krema, pudera. Sinergija sa međunarodno poznatim i priznatim brendom Siberian Wellness doneće fabrici Dahlia nove mogućnosti za rast. 

Simbolika datuma rođendana, pored isticanja dostignuća svih pripadnica ženskog pola ukazuje na privilegiju nastavka poslovanja fabrike Dahlia koja je – ženskog roda.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Brendovi

Ovation ft. Lovers, nova Anno Domini kolaboracija

Advertiser Serbia22. марта 2023.

IoT tehnologija: Digitalizovana poljoprivreda jedan od stubova digitalizacije Srbije

Advertiser Serbia20. марта 2023.

Nove linije Samsung Neo QLED i OLED televizora od sada su dostupne za prednarudžbinu uz fantastične poklone

Advertiser Serbia20. марта 2023.

Završen 7. „BizKod“, najuspešnije ekipe „Hakatonci Trče Počasni Krug“ i „GSM“

Advertiser Serbia20. марта 2023.

[SEE MARKETING 2022/23] JOVANA NESTOROVIĆ, Simpo: „60 godina postojanja Simpo posvećuje svim generacijama koje su svoje snove ostvarivale sa nama“

Advertiser Serbia20. марта 2023.

Izabrane pobedničke aplikacije na šestom Regionalnom app izazovu

Advertiser Serbia17. марта 2023.

Prestižna nagrada za kompaniju Telekom Srbija

Advertiser Serbia16. марта 2023.

Kineska automobilska industrija sve konkurentnija evropskim brendovima

Advertiser Serbia16. марта 2023.

Ivana Barišić postala ambasadorka brenda Planet of Plants

Advertiser Serbia16. марта 2023.

Uticaj snage procesora na kvalitet fotografije

Advertiser Serbia16. марта 2023.

Telekom Srbija grupa nastavlja da razvija poslovanje u regionu

Advertiser Serbia15. марта 2023.

Samsung Galaxy A54 5G i Galaxy A34 5G: Fantastično iskustvo za sve!

Advertiser Serbia15. марта 2023.

„Dobar Start” – Krovni stipendijski program kompanije Nelt

Advertiser Serbia14. марта 2023.

Labena Ventures – Novi partner za uspeh srpskih inovativnih rešenja pruža pristup investicijama od 100 miliona evra

Advertiser Serbia14. марта 2023.

Samsung stručnjaci za TV uređaje otkrili su važna dostignuća, ali i šta nas očekuje u budućnosti tehnologije ekrana

Advertiser Serbia13. марта 2023.