Festivali

Čak pet hrvatskih predstavnica u žiriju prestižnog marketinškog takmičenja Effie Awards Europe

Najbolje projekte takmičenja Effie Awards Europe biraće pet stručnjakinja hrvatske komunikacijske industrije: Iva Ančić, Dunja Delić, Tatjana Munjas, Alina Radusin i Ines Umićević!

 

Takmičenje Effie Awards zlatni je standard marketinških nagrada koji nagrađuje ideje koje deluju i ohrabruje podsticajne dijaloge o važnosti efektivnosti. I ovogodišnje izdanje Effie Awards Europe ocenjivaće elemente strategije, kreativnosti i realizacije na projektima iz čitave Evrope, a u toj važnoj misiji žiriju će se pridružiti čak pet hrvatskih stručnjakinja.

Prvom krugu žiriranja ove prestižne strukovne nagrade pridružiće se Tatjana Munjas (Marketing Director, Carlsberg Croatia) i Ines Umićević (Marketing Director, Pipi Beverages), u drugom krugu će žirirati Alina Radusin (Marketing and Corporate Communications Director, Wiener osiguranje VIG), dok će u radu žirija Best of Europe učestvovati Iva Ančić (Head of Brand and Marketing Communication, A1 Hrvatska) i Dunja Delić (Marketing Director, Konzum). Hrvatskim predstavnicama koje su odabrane u Effie Awards Europe žiri zajedničko je bogato iskustvo kako u marketingu tako i u žiriranju na hrvatskom izdanju takmičenja Effie, a i brojne Effie nagrade koje su i same osvojile sa svojim timovima.

Članovi žirija Effie Europe čine pažljivo odabranu grupu evropskih profesionalaca čiji će zadatak biti procenjivanje širokog spektra kvaliteta svakoga projekta. U ovom izdanju će žiri predvoditi Claire Miller (Global Head of Strategy, LEGO Group) i Vincent Garel (Executive Vice President, TBWA\Groupe). Žiriranja će započeti 30. septembra, a trajaće sve do novembra ove godine. Prijave na takmičenje i dalje su u toku, a detalje proverite na linku.

Effie Awards Europe je evropska nagrada tržišnog komuniciranja koja se dodeljuje najefektnijim evropskim projektima. Dodelu nagrada Effie u Hrvatskoj organizuje HURA, a oglašivačima je to najvažnije takmičenje u nacionalnoj industriji tržišnih komunikacija.
***
Hrvatska udruga društava za tržišno komuniciranje (HURA) vodeće je strukovno udruženje u sektoru tržišnih komunikacija u Hrvatskoj. Članice HURA-e neke su od najboljih i najnagrađivanijih domaćih agencija. HURA organizuje nacionalni festival tržišnog komuniciranja Dane komunikacija s pripadajućim takmičenjima Effie, IdejaX, MIXX i Young Lions, marketinšku akademiju HOWtoWOW, regionalnu reviju reklamnih agencija BalCannes, redovne edukacije i mnoge druge projekte. Bori se za poboljšanje tržišnih uslova i napredak čitave industrije, što uključuje lobističke aktivnosti, pregovaranje sa zakonodavcem, promociju struke, brojna istraživanja i statistike u industriji, savetovanje i drugo. Izvan granica deluje u sklopu svetskog udruženja agencija VoxComm, EACA-e (Evropskog udruženja agencija za tržišno komuniciranje) te kao ekskluzivni predstavnik organizacija Cannes Lions, IAB i Effie Worldwide za Hrvatsku. Pratite na zvaničnim Facebook i LinkedIn stranicama, a više o HURA-i saznajte na www.hura.hr.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Više u Festivali

Treći Golden Drum Adriatic zaredom za McCann Beograd

Advertiser Serbia16. oktobra 2021.

Produžen rok za prijave za „Kampanje sa svrhom“

Advertiser Serbia14. oktobra 2021.

Video tribute o Draganu Sakanu na Golden Drum-u

Advertiser Serbia13. oktobra 2021.

Prijave za konkurs „Kampanje sa Svrhom“ otvorene su do 20. oktobra

Advertiser Serbia27. septembra 2021.

Studiu Sonda Zlato na BalticBest-u!

Advertiser Serbia23. septembra 2021.

Izabrani počasni selektori prvog CSR Festivala „Kampanje Sa Svrhom“

Advertiser Serbia17. septembra 2021.

Webiz festival u okviru panelnih sadržaja predstavlja najnovije vesti iz sveta digitala

Advertiser Serbia16. septembra 2021.

Poznata najzvučnija imena 14. Weekend Media Festivala

Advertiser Serbia27. avgusta 2021.

Weekend se vraća!

Advertiser Serbia7. jula 2021.

Proglašenjem pobednika u preostalim kategorijama završen Cannes Lions

Advertiser Serbia25. juna 2021.

Cannes Lions 2021: Dodeljene nagrade i u kategorijama Mobile, Radio & Audio, Brand Experience & Activation, Creative eCommerce, Creative Effectiveness, Innovation i Creative Business Transformation

Advertiser Serbia24. juna 2021.

Cannes Lions 2021: Poznati dobitnici nagrada u još šest kategorija

Advertiser Serbia23. juna 2021.

[CANNES LIONS 2021] VLADIMIR SIMIĆ, McCann Skopje: „Očekujemo veći broj angažovanih kampanja“

Advertiser Serbia22. juna 2021.

Cannes Lions 2021: Dodeljene nagrade u kategorijama Creative Data, Creative Strategy, Direct, Media, PR i Social & Influencer

Advertiser Serbia22. juna 2021.

Cannes Lions 2021: Proglašeni dobitnici nagrada u kategorijama Outdoor, Design, Print & Publishing, Health & Wellness i Pharma

Advertiser Serbia21. juna 2021.