Brendovi

Budite stalno povezani bez obzira na to gde se nalazite sa novim Samsung Galaxy satom

Brendovi

Obezbeđuje vam povezivanje na LTE mrežu, opcije za praćenje životnih navika i dizajn koji se uklapa u vaš stil života

 

Samsung Electronics predstavio je novi Samsung Galaxy Watch pametni sat. Galaxy Watch donosi sve najbolje što Samsungov Galaxy ekosistem ima da ponudi, sa dugim trajanjem baterije, mogućnošću povezivanja na LTE mrežu, opcijama za praćenje životnih navika i personalizovanim dizajnom. Korisnici pametnog sata Galaxy Watch postižu više, pomoću novih funkcija za praćenje stresa i sna; uz to, sat nudi opcije za uklapanje u svaki stil, uključujući tri nove opcije boja u srebrnoj, ponoćno crnoj i boji starog zlata, kao i nove boje narukvica koje nude dodatne mogućnosti uklapanja.

Već dugo svojim korisnicima nudimo izbor, dok istovremeno održavamo nivo inovacija dostupan u našim proizvodima, tako da smo uzbuđeni što nastavljamo sa ponosnom tradicijom naše Galaxy linije kroz naše nove nosive uređaje”, izjavio je DJ Koh, predsednik i generalni direktor Divizije za IT i mobilne komunikacije kompanije Samsung Electronics. ”Novi Galaxy Watch je dizajniran za sve životne stilove. Tu je da pomogne u ispunjavanju potreba korisnika, kao što su duže trajanje baterije kako bi duže bili povezani, ali i da prati životne navikekako bi korisnici održalisvoje ciljeve. Mi im donosimo mogućnost da stalno budu “na vezi”, samo jednim dodirom svog ručnog zgloba”.

null

Budite stalno “na vezi” – bez obzira gde vas dan odvede
Unapređeno trajanje baterije uređaja Galaxy Watch, koje podrzumeva i do 80+ časova(1) rada eliminiše potrebu za svakodnevnim punjenjem i pomaže korisnicima da drže korak sa svojom užurbanom radnom nedeljom. Sa dužim trajanjem baterije, nikad nije bilo lakše odvojiti se od svog pametnog telefona nego sa mogućnostima povezivanja na LTE mrežu koje donosi Galaxy Watch – više od 30 operatera mobilne telefonije u više od 15 zemalja – čime se dobija pravo iskustvo kor(išćenja nezavisnog uređaja, koji može da podržava poruke, pozive, mape i muziku. Korisnici takođe mogu da započnu i završe svoj radni dan sa jutarnjim i večernjim izveštajima, kako bi bili u toku sa svojim podsetnikom, vremenskom prognozom i isplaniranim obavezama.

Živite život u ravnoteži
Dizajniran iz perspektive dobrobiti korisnika, Galaxy Watch nudi jedno zaista holističko iskustvo korišćenja sa svojom novom aplikacijom za upravljanje stresom(2), koja automatski detektuje visok nivo stresa i nudi vežbe disanja. Ideja je da se korisnicima pomogne da ostanu koncentrisani i stabilnog raspoloženja. Uz to, nova, unapređena aplikacija za praćenje sna(3) prati sve stadijume spavanja, uključujući i REM san, kako bi korisnicima pomogla da prilagode svoje navike i obezbede sebi odmor koji im je potreban da bi se suočili sa svojim obavezama.

Kada su san i stres pod kontrolom, Galaxy Watch takođe pomaže korisnicima da postignu i druge ciljeve iz oblasti zdravlja i blagostanja, uključujući i one koji se odnose na fizičke aktivnosti. Galaxy Watch ima 21 novu kategoriju aktivnosti na otvorenom, čime sada može da prati ukupno 39 vrsta fizičkih aktivnosti.
Korisnici na taj način mogu da je u potpunosti prilagode svojim potrebama i da izmene svoje rutinske treninge. Kako je ishrana podjednako važna kao i fizička aktivnost, uz Galaxy Watch sada je lakše nego ikada postići uravnotežen način ishrane sa intuitivnim praćenjem energetskog unosa i obaveštenjima koja se mogu u potpunosti prilagoditi svakom korisniku. Uz to, korisnici mogu da prate svoje obroke pomoću opcije Bixby Vision na svojim Galaxy uređajima, tako što će slikati svaki svoj obrok i time momentalno zabeležiti podatke u aplikaciji Samsung Health i na Galaxy Watch satu, čime se postiže bolje upravljanje unosom kalorija.

null

Pohvalite se elegantnim dizajnom za sva vremena
Galaxy Watch sada donosi različite dimenzije uređaja: srebrnu, prečnika 46 mm i opciju od 42 mm u crnoj ili boji starog zlata. Korisnici mogu dodatno da prilagode svom ukusu svoj Galaxy Watch sa velikim brojem ciferblata i narukvica, uključujući i opcije proizvođača Braloba, koji proizvodi visokokvalitetne kaiševe za satove. Galaxy Watch nastavlja tradiciju Samsungovih pametnih satova sa prepoznatljivim kružnim, rotirajućim ciferblatom, istovremeno prihvatajući digitalni imidž sa stalno uključenim ekranom (Always On Display), uz unapređenu funkcionalnost. Prvi put, Galaxy Watch donosi zvuk otkucavanja analognog sata i zvona na svaki sat, kao i efekat dubine koji senči svaki detalj na ciferblatu, što satu daje tradicionalan izgled. Uz to, sertifikovana dugotrajnost(4) uređaja Galaxy Watch koja odgovara vojnim standardima, sa Corning® Gorilla® Glass DX+ staklom i najboljom otpornošću na vodu u ovoj industriji sa sertifikatom na 5 ATM(5) omogućava dugotrajno korišćenje uređaja, bez obzira na okruženje.

null

Iskusite najbolje što Samsungov Galaxy ekosistem ima da ponudi
Galaxy Watch svim korisnicim donosi dobrobiti Galaxy ekosistema, jednostavno uklapajući SmartThings, Samsung Health, Samsung Flow, Samsung Knox, Samsung Pay(6) , Bixby i usluge partnera kao što su Spotify i Under Armour. Korisnik lako može pristupiti uređajima i kontrolisati ih preko svog Galaxy Watch uređaja preko opcije SmartThings, sve to samo jednim dodirom ručnog zgloba – od paljenja svetala i televizora ujutru, preko podešavanja temperature prostora pre spavanja. Samsung dodatno olakšava kontrolu muzičkih i multimedijalnih uređaja preko Galaxy Watch sata, tako što Spotify omogućava korisnicima da slušaju pesme kada nisu povezani na internet ili nisu pri svom pametnom telefonu pomoću Spotify(7) Offline programa rada bez povezivanja na internet. Uz to, uređaj sigurno čuva informacije pomoću platforme Samsung Knox i jednostavno otključava PC ili tablet uređaje preko opcije Samsung Flow.

Galaxy Watch biće dostupan kod ovlašćenih Samsung partnera u Srbiji od 21. septembra ove godine. Kupci koji žele da među prvima kupe novi Galaxy Watch, moći će da ga prednaruče u periodu od 30. avgusta do 20. septembra. Za dodatne informacije o proizvodu, molimo posetite www.samsungmobilepress.com.

1) Trajanje baterije zavisi od uređaja i korišćenja: Galaxy Watch 46mm (80+ časova pri tipičnom načinu upotrebe; do 168 časova sa niskim intenzitetom upotrebe) i Galaxy Watch 42mm (45+ časova pri tipičnom načinu upotrebe; do 120 časova sa niskim intenzitetom upotrebe). Stvarno trajanje baterije može da varira u zavisnosti od statusa povezanosti na mrežu, od komponenata, podešavanja, snage signala, smetnji i mnogih drugih elemenata.
2) Izmerena vrednost nije pogodna za upotrebu u medicinske svrhe
3) Izmerena vrednost nije pogodna za upotrebu u medicinske svrhe
4)MIL-STD-810: Environmental Engineering Considerations and Laboratory Tests je vojni standard SAD koji naglašava prilagođavanje dizajna i graničnih vrednosti za testove za određenu opremu uslovima u kojima će se ona koristiti; MIL-STD-810G: + vlažnost, čuvanje podataka na višim nadmorskim visinama, rad na višim nadmorskim visinama, potapanje
5) Galaxy Watch ima sertifikat ISO 22810:2010 za ručne satove na 5 ATM, na 50 m (165 stopa) pod definisanim uslovima pritiska, vremena, brzine i temperature. To znači da je bezbedno nositi ovaj uređaj prilikom šetnji po kiši ili tuširanja, kao i da se mogu koristiti za aktivnosti u vodi na niskim dubinama, kao što su plivanje u bazenu ili okeanu. Međutim, Galaxy Watch ne treba da se koristi za ronjenje, skijanje na vodi i druge aktivnosti koje podrazumevaju nagle promene temperature, vodene aktivnosti sa velikim brzinama ili zaranjanjem na veće dubine. Nakon upotrebe u slanoj vodi, sat isprati i osušiti.
6) Samo NFC podrška. Dostupnost ovog servisa zavisi od zemlje.
7) Zahteva premijum članstvo servisa Spotify (za dodatne detalje, molimo posetite www.spotify.com)

O kompaniji Samsung Electronics Co. Ltd

Samsung Electronics inspiriše svet i oblikuje budućnost svojim inovativnim idejama i tehnologijama.
Samsung postavlja nove standarde u svetu televizora, pametnih telefona, nosivih uređaja, tableta,
digitalnih kućnih uređaja, mrežnih sistema, kao i rešenja u oblasti memorije, LSI sistema i LED uređaja.
Za najnovije vesti, molimo vas da posetite portal "Samsung Newsroom", na adresi
news.samsung.com.

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Brendovi

Nelt Grupa nastavlja ubrzanje i razvoj do 2025. godine

Advertiser Serbia30. марта 2023.

IKEA i Little Sun predstavljaju SAMMANLÄNKAD kolekciju inspirisanu sunčevom svetlošću

Advertiser Serbia30. марта 2023.

Prva donacija u 2023. godini realizovana u Srednjoj školi „Sveti Ahilije“ u Arilju

Advertiser Serbia29. марта 2023.

Kroz program „Znanjem do posla“ do željene karijere i bolje budućnosti predstavljene usluge karijernog vođenja i savetovanja (KViS)

Advertiser Serbia29. марта 2023.

TS Ventures fond Telekoma Srbija i Microsoft zajednički ulažu u startape

Advertiser Serbia28. марта 2023.

Poslovi sa srednjom školom za platu veću od 1.000 evra

Advertiser Serbia28. марта 2023.

Tencentov prihod od internet oglasa raste po prvi put posle više od godinu dana

Advertiser Serbia28. марта 2023.

„Sat za našu planetu” – Kontinuirana podrška Eurobank Direktne

Advertiser Serbia27. марта 2023.

Infinum Foundation stipendira 10 srednjoškolaca iz cele Hrvatske

Advertiser Serbia27. марта 2023.

SVETLANA JOSIPOVIĆ, Telekom Srbija: „Ulažemo u obrazovanje mladih koji su pokretači pozitivnih promena u društvu“

Advertiser Serbia25. марта 2023.

Umro Gordon Mur suosnivač Intela i silicijumske doline

Advertiser Serbia25. марта 2023.

Ovation ft. Lovers, nova Anno Domini kolaboracija

Advertiser Serbia22. марта 2023.

IoT tehnologija: Digitalizovana poljoprivreda jedan od stubova digitalizacije Srbije

Advertiser Serbia20. марта 2023.

Nove linije Samsung Neo QLED i OLED televizora od sada su dostupne za prednarudžbinu uz fantastične poklone

Advertiser Serbia20. марта 2023.

Završen 7. „BizKod“, najuspešnije ekipe „Hakatonci Trče Počasni Krug“ i „GSM“

Advertiser Serbia20. марта 2023.