Brendovi

Bezbednost podataka i zaštita privatnosti uz vivo telefone

Brendovi

Budite opušteni kada su u pitanju vaši podaci i privatnosti jer, uz vivo – oni su sigurni na svakom nivou

 

U vivo kompaniji pouzdana zaštita podataka jedan od najvažnijih načina na koji brinu o svojim korisnicima. U digitalnom svetu, privatnost podataka i njihovo bezbedno skladištenje ne bi trebalo da se smatraju luksuzom, već apsolutnom normom u sklopu svakog proizvoda. Upravo zbog toga, svaki vivo pametni telefon mora ispoštovati iste beskompromisne visoke standarde bezbednosti podataka i zaštite privatnosti. Bez obzira da li je vivo uređaj flagship ili telefon srednjeg cenovnog ranga, bezbednost podataka i privatnosti kompanija vivo smatra svojom najvažnijom obavezom.

Gde vivo čuva korisničke podatke?

vivo filozofija zaštite korisnika ogleda se u inovativnom operativnom sistemu, Funtouch OS, koji nudi širok spektar korisničkih funkcija i skrivenih mehanizama bezbednosti i privatnosti na koje se korisnici mogu osloniti. Funtouch OS takođe sadrži kompleksan, ali jednostavan metod za čuvanje podataka, dizajniran u skladu sa lokalnim propisima i regionalnim zakonima kako bi se osigurao visok standard politike i prakse privatnosti. Sledeći princip minimizacije podataka, prikupljaju se i koriste samo neophodni lični podaci. Kada se vrši obrada ličnih podataka na mreži, vivo osigurava da se taj proces obavlja na jednom od njihovih sigurnih servera. Takođe, podaci sa uređaja koji se distribuiraju u Evropskom ekonomskom prostoru, biće bezbedno čuvani u Nemačkoj.

Da li vivo uređaji poseduju posebne bezbednosne karakteristike?

vivo uređaji su pažljivo dizajnirani sa fokusom na bezbednost podataka i zaštitu privatnosti. Primera radi, postoje pametne funkcije kao što je Screen-Pinning, odnosno preslikavanje ekrana, koji pruža korisnicima mogućnost da dozvole drugima da koriste njihov telefon, ali i ograniče pristup na samo odabranu aplikaciju – ili čak da prikažu samo odabrani sadržaj, dok svima drugima sprečavaju pristup. Pored toga, funkcija Find My Device, odnosno Pronađi moj uređaj, obezbeđuje korisnicima da prate svoj uređaj preko Google naloga, što je posebno važno u slučajevima kada je telefon izgubljen ili ukraden. Pored daljinskog pronalaženja uređaja, moguće je i zaključavanje i brisanje podataka ukoliko se ispostavi da je uređaj zauvek izgubljen na bilo koji način. Ako vivo korisnik odluči da trajno otkaže svoj nalog i izbriše svoje lične podatke koje čuva vivo, kompanija pruža brz odgovor kroz različite kanale, uključujući i veoma praktičnu funkciju otkazivanja naloga u aplikaciji. Uz to, postoji i centar za privatnost sa različitim vrstama podrške.

Kako se podaci mogu preneti sa jednog telefona na drugi?

vivo olakšava prenos podataka na nove uređaje bez gubitka dragocenih slika i drugih podataka, kao i mogućnost potpunog uklanjanja podataka sa starog uređaja kada je to potrebno. Bez obzira da li korisnici imaju uređaje srednjeg cenovnog ranga ili najnovije modele, prenos podataka sa njihovog prethodnog vivo telefona na sledeći, siguran je i jednostavan, zahvaljujući EasyShare aplikaciji. Želite da prenesete kontakte ili poruke sa starog telefona? Jednostavno preuzmite EasyShare aplikaciju kako biste slobodno rukovali svojim podacima.

Da li vivo uređaji poseduju posebna podešavanja za upravljanje korisničkim podacima?

Postoje situacije u kojima korisnici žele da resetuju podešavanja telefona, ali ne žele da izgube svoje dragocene podatke ili, pak, baš žele sve da obrišu. Zato vivo pametni telefoni dolaze sa dva različita podešavanja. Jedan za resetovanje podrazumevanih podešavanja uređaja, a drugi za potpuno brisanje svih podataka sa telefona. Dok opcija „Resetuj sva podešavanja“ vraća podrazumevana podešavanja sistema i briše podatke o sistemskim podešavanjima, kao što su lozinke za Wi-Fi ili informacije o uparenim Bluetooth uređajima, neće izbrisati podatke aplikacija ili datoteke sačuvane na telefonu. Međutim, ako su korisnici već preneli svoje podatke na novi uređaj i svoj telefon žele da proslede dalje ili da ga prodaju, opcija „Obriši sve podatke“ nudi mogućnost da se nepovratno uklone svi tragovi ličnih podataka ili sačuvanih datoteka i fotografija.

Kompanija vivo je iskreno posvećena tome da radi pravu stvar na pravi način, i to u svemu što radi. Bezbednost podataka i zaštita privatnosti nisu izuzetak – naprotiv, to je njihov prioritet, bez obzira da li vivo korisnici poseduju uređaj nižeg ili srednjeg cenovnog ranga ili najnoviji flagship model.

Za više informacija o vivo V29 Lite posetite www.vivo.com/rs/products/v29-lite-5g

###
O kompaniji vivo
vivo je tehnološka kompanija koja stvara odlične proizvode utemeljene na vrednosti zasnovane na dizajnu, sa centralnim fokusom na pametne uređaje i inteligentne usluge. Cilj kompanije je izgradnja mosta između ljudi i digitalnog sveta. Zahvaljujući jedinstvenoj kreativnosti, vivo pruža korisnicima sve ugodniji digitalan život. Vodeći se osnovnim vrednostima kompanije, koje uključuju Benfen*, sa fokusom na dizajn i korisničko iskustvo, kao i kontinuirano učenje i timski duh, vivo je implementirao strategiju održivog razvoja, sa vizijom da postane korporacija svetske klase, sa još većim fokusom na društvenu odgovornost.
Okupljanjem i razvijanjem najboljih lokalnih talenata, sa ciljem pružanja vrhunskog kvaliteta, vivo je podržan kroz mrežu razvojno-istraživačkih centara, smeštenih u Šenženu, Donguanu, Nanđingu, Pekingu, Hangzou, Šangaju i Šijanu, fokusirajući se na razvoj najsavremenijih potrošačkih tehnologija, uključujući 5G, veštačku inteligenciju, industrijski dizajn, sistem za fotografisanje i druge nadolazeće tehnologije. vivo je takođe osnovao inteligentnu mrežu proizvodnih baza (uključujući ovlašćeni proizvodni centar), gde proizvodi približno 200 miliona pametnih telefona godišnje. Do sada, vivo je razgranao prodajnu mrežu u više od 60 zemalja i regiona i uživa poverenje više od 400 miliona korisnika širom sveta.

* ,,Benfen” je pojam u kineskom jeziku koji opisuje stav raditi prave stvari na pravi način – što je idealan opis misije kompanije vivo, da gradi tehnologiju za opšte dobro.

O novostima u kompaniji vivo možete saznati na vivo.com/rs

Kliknite da postavite komentar

You must be logged in to post a comment Login

Postavite

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Više u Brendovi

Stare reklame, novi zadatak: kompanija Mars u borbi protiv klimatskih promena

Advertiser Serbia5. децембра 2023.

Inicijativa „Odgovornost za budućnost“ Srpske asocijacije menadžera

Advertiser Serbia4. децембра 2023.

Decembarska „Noć knjige” pod pokroviteljstvom Eurobank Direktna

Advertiser Serbia4. децембра 2023.

vivo slavi UEFA EURO 2024TM sa navijačima širom Evrope

Advertiser Serbia3. децембра 2023.

Zapošljavanje osoba sa invaliditetom: Katarina završila psihologiju, a zvali je da čisti ulice

Advertiser Serbia3. децембра 2023.

Samsung Galaxy S23 FE sada je dostupan za prednarudžbinu u Srbiji

Advertiser Serbia1. децембра 2023.

Infinum i A1 Hrvatska već 18 godina podižu lestvicu kvaliteta digitalnih proizvoda

Advertiser Serbia1. децембра 2023.

A1 Srbija otvorila prvi Cybersecurity Escape Room u zemlji

Advertiser Serbia30. новембра 2023.

Nelt – 30 godina na pravoj ruti

Advertiser Serbia30. новембра 2023.

Božićni marketi u Evropi: Evo kako da otputujte jednostavno, udobno i bezbrižno do odabrane destinacije za odmor

Advertiser Serbia30. новембра 2023.

Zabrana u EU: Neće se više prodavati vazduh u kesicama čipsa, velike kutije za ambalažu…

Advertiser Serbia29. новембра 2023.

Amazon najavio Q, AI chatbot za kompanije

Advertiser Serbia29. новембра 2023.

Domaća CGI kampanja koja je privukla veliku pažnju

Advertiser Serbia28. новембра 2023.

Eurobank Direktna sponzor 23. Beogradskog ekonomskog foruma

Advertiser Serbia28. новембра 2023.

Velika Britanija: Lidl iznajmljuje božićne džempere potrošačima

Advertiser Serbia28. новембра 2023.